Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora
na padání vlasů mé dceři kdysi v nemocnici doporučili Methionin - dá se to koupit v lékárně - a opravdu to pomáhalo
@crazyidea já zatím baštím nějaké vitamíny, tak uvidím…jdu se po tom kouknout, díky ![]()
Dobre rano, devcatka.
Tady je tak krasne a to uz snad od 7 hodin. Sviti slunicko a kocka byla na balkone asi hodinu, takze je tam snad i teplo - ona je jinak desna zmrzlina, dojde si na zachod a rychle zpet do tepla
Odpoledne jdeme vyvencit holcicky.
@Schara rada „slysim“, ze se Filipek se spanim umoudril. Kazda hodinka navic je dobra. Brzy budes po 3 hodinach vstavat ty, dobrovolne na kontrolu, protoze si mladik bude davat spanek celou noc ![]()
@stephora Stepanko, mne pomahaly uplne obycejne vitaminy pro tehotny a kojici, ktery jsem „dojidala“ jeste i po kojeni docela dlouho, mela jsem takovou mega velkou pixlu snad na pul roku, a potom jedna navsteva kadernika - trochu regenerace od profika a mela jsem klid. Vycesavala jsem takovy chuchvalce, ze jsem se i ja, ktera ma vlasu tak na dalsi 3 hlavy, bala, ze budu plesata. Na menses nepospichej
Ja uz na nej drzkuju 3.mesic, ale zaroven za nej i dekuju teda… ![]()
@stephora neboj ony dorostou, me na to upozornovala kadernice a taky me rekla, ze jen tak neco nepomuze, ze je to hormonalni zmenou. ale ze dorostou, takze vydrzet a neboj, plesata nebudes ![]()
vcera jsme byli na tom steaku a byla to mnamka ![]()
dneska jsem mela jit an prvni cviceni a nejdu
ta ryma je des a navic filipek asi zacina taky soplit.
@Schara @Barčí1411 dnes jsem se v koupelně rozbrečela, fakt
opravdu hnus a já mám navíc jemné vlasy, i když hladké a lesklé, každej vlas pryč je znát… jsem fakt nešťastná, začalo to tak náhle a jede to neskutečně…
Já beru taky furt těhu vitamíny, dojídám pixlu Mamavitu, ale nějak to nestačí…přemýšlím, že si koupím ten Methionin, jak mi poradila @crazyidea…
no a s menses…kdo ví…trochu me pobolívá bricho, ale nechci ho z5
, nicméne se tomu nevyhnu ![]()
@stephora uvidis, ze vlasky se daji zase do cajku
@Schara to pise dobre. Hormony jsou holt hormony…
ad MS - ledaze si poridis druhe…
![]()
@Schara ty jo, kus flakoty Ti zavidim. Ja mam chut na steak uz snad od tehotenstvi
Taky bych si na nej nekam vyrazila, mnamky!
@stephora
pokud ten Methionin začneš brát, rozhodně tím ničemu neuškodíš, zkus to ![]()
Ahoj holky.
Mám takový dotaz. Před 2 dny jsem začala z malé cítit něco jako aceton. Spojila jsem se s doktorkou a mám prý raději přijít na odběry. Prý se to stává, když je dítě hladové, nebo to může být cukr. Nechci něco zanedbat, tak jdu zítra na ty odběry. Setkala jste se s tím některá? ![]()
@kamkakamka
no vím, že se to opravdu říká u cukrovky… ![]()
a malá je kojená nebo na UM? třeba bude opravdu jen stačit dokromovat, držím palce!
@crazyidea Kojím ji a to docela často. Uvidíme zítra po těch odběrech. Věřím, že to bude v pořádku. Dnes jsem to z ní necítila, tak nevím. ![]()
Ahojda, no tak u nas zase priserna noc
od jedne hodiny jsem byla vzhuru co hodinu, takze spanek po pul hodinach je des. jsem uz pak nervni i na nej
proste se potrebuju vyspat a nemam kdy
dokonce silne uvazuju, ze ho zacnu pomalu snad odstavovat a bude to, nebo jestli mam zkusit dokrmovat…fakt nevim, no zkusim vydrzet a pristi tyden jdeme k dr. tak se kdyztak optam. ale priznavam se, ze jsem fakt grogy.
@Barčí1411 flakota byla vynikajici, ale ja bych ted radeji ten spanek, aspon jednu noc…
@kamkakamka tak snad to bude vse v poradku ![]()
@Schara nevyspání je hrůza, chápu naprosto, jak ti je, i když už tohle měsíce neznám…přijde mi, že malému už mlíčko nestačí, je pořád hladový a chce kojit…no a nebo si navykl na prso jako prostředek uklidnění - jestli hltavě pije pokaždé, tak sázím na první možnost, jestli jen dumlá, sázím spíš na tu druhou… Jinak prostě šoupni chlapovi na prochajdu a dvě hodky se prospi…Mě chlap občas pomohl večer - ale já jsem na UM, takže mohl nakrmit a já se prospala…
@kamkakamka taky jsem se s tím nesetkala, držím palce, určitě bude vše OK…
@kamkakamka drzim palce. Bohuzel taky nevim, co a proc… Ale urcite bude vse v poradku! ![]()
@Schara jezisi, tak ja uz si rikala, jak se Filipek umoudril a on zase v noci strasil
Naprosto souhlasim se Stepankou, Bud mu MM nestaci a ma hlad a nebo si chce jen podudlat. Bohuzel naprosto chapu a doufam, ze se ten spanek s prikrmem zlepsi. Ema zacala spat poradne az v 18 mesicich, ale ona je extrem. Vyuzij kazdej volnej moment alespon na dvacetiminutovej spanek, i ten trochu dobije baterky. Vydrz!!!
![]()
Lill si dala k snidani pulku sklenicky presnidavky (mrkev s jablickem) s piskotama, zapila to medunkovym cajem… To by bylo, aby pres poledne nechrapala! ![]()