Poradna duly
Jana Čurdová
A jinak holky, jaky byl vikend? my byli u nasich. malemu to trochu rozhodilo rezim, ale jinak v poho. Babi s dedou si ho uzili coz je take v poradku
a ted jsem zvedava co bude doma, jestli se vratime z5 do starych koleji ![]()
@Schara tak víkend u tchýně byl „super“, ale ustála jsem to
pěkně do mě začala šít, štvalo ji totiž, že malá u ní nechtěla být a řvala jak kdyby jí svlíkali z kůže…a protože ta paní není hloupá, věděla, že mě nemůže nařknout z toho, že bych malou proti ní štvala (3m miminko teda těžko), tak byla naštvaná a našla si jiné chyby…no, ale po 7 letech jsem jí slušně řekla, co si myslím…urazila se, ale mě se ulevilo…
nojo, no, prý sabotuju její rady…ale řiď se radami někoho, kdo radí dát miminu ve 3m banán a jablečnou šťávu, kdo shazuje rady doktorky, která má sama 3 děti a kdo nepochopil, že před 30ti lety se děti prostě vychovávaly jinak a doba pokročila…své děti si už ta paní vychovala, musí pochopit, že teď si musím vychovat já sama ty svoje…
no a naši? viděli jsme se jen asi 2hod, ale holčičku si užili a já to vše obulela, jak se mi po nich stýská… ![]()
@stephora tak ted mate vetsi bytecek a muzou vasi treba prijet obcas na vikend ne? my to tak delame zhruba po 3-4tydnech se vidame a stridame ![]()
z tchyne si nic nedelej
ted se proste vse dela jinak a malou vychvavas ty, ne ona, a az budes chtit radu, tak si o ni reknes ne? i kdyz to asi nemuze ocekavat
ja jsem uprimne rada, ze mam fajn tchyni, ani o ni nemluvim vlastne jako o tchyni, ale jako o manzelove mamince ![]()
@Schara tady nemuze nikdo spat, protoze nema kde - obyvacek je pidi a nemame zadne rozkladaci luzko…:) a ji bych tu pres noc nesnesla, to bych ji zakroutila krkem…to vis, tahle pani je „radici“, vsechno vi nejlip a my s muzem jsme uplne blbi! ![]()
zavidim vsem zenskejm super tchyne, ja ale na to nikdy nemela stesti - vsechny matky mych byvalych dlouhodobych vztahu byly divne a nemely me rady ![]()
Ahoj ženy, my byli včera na karnevalu a Maxikovi se ten randal moc líbil!!!
Dnes jsme byli na 3měs. Kontrole, dostal hexu a prevenar, je z toho nejakej uplakanej…roste pěkně, měří 65cm a váží 8 710g ![]()
@Mája B MAXimální dítě je ten Maxík
pěkně se asi proneseš, co? ![]()
Jinak všechny moc zdraví anlendy
! nedostane se na diskusi, bydlí teď v Londýně ![]()
měla moc velkou radost z dvojčátek Lejly a z pokroků všech vašich miminek ![]()
@stephora ja myslela, ze by u vas prespavali vasi rodice a ne tchyne
to se da vyresit tema nafukovacima matracema ![]()
@Mája B tak to je pekna vaha na tri mesice, nas malej sice ma ted asi neco pres 6 kil, ale porad me prijde na miminko nejakej hubenej, i kdyz na chovani uz je to taky horsi. malej ma tri mesice v nedeli, ale na ko jdem az 4. brezna. a to bude taky ocko hexa a prevenar.
@stephora jeminanku takovou tchyni bych odstrelila na mesic
nechapu, ze muze byt nekdo tak protivny!
@Mája B paaani maxika je kus
. To ten nas prcek uz tech 65cm bude mit asi taky, ale vahu tipuji kolem 6500g, na KO jdeme pristi tyden, tak jsem na to zvedava… plus taku druhou hexu a prvni pneumokoky.
Jinak my mame dneska presne tri mesice
tak asi budeme vecer bouchat sano
![]()
Tak to očkování chudinek dobře asi nesnesl, večer zvýšená, nemohl spát, uplakanej, ukňouranej celou noc, teď zase zvýšená, no vůbec to není můj chlapeček, ať už to odezní ![]()