Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 to jse dobre najeli na prikrmy
ja se bojim, ze to Oli nebude chtit jist
zaciname se zeleninou 6.3.
, zatim mam sklenicky Hami, ale samo zacnu pak varit svoje, to jen zezacatku na ozkouseni… JInak uz ji davam na hrani plastovou lzicku, aby se na ni naucila a nemela s ni problem - ina umi porad jen sat, ale se lzickou moc ne, i kdyz ji na tom davam probio kapky denne…porad to tak nejak trochu davi a hned nespolkne ![]()
Jo a koupily jsme plenky Pampers oranžové, abychom je vyzkoušely, jsou ze všech plenek poměrně výhodné, jak jsme o tom mluvily @Barčí1411, no nejsou špatné vubec, ty pružné pásky mi teda chybí, ale dá se to i bez nich…jen jsou ty pleny strašně moc navoněné! bojím se, aby to nějak malé neublížilo na prdelku, je to śtrašná chemie
plenky nechávám vyvětrat, aby tak moc nevoněly - ona ta vůně není nepříjemná, ale je jí MOC ![]()
@stephora ona se to nauci. Eme to taky trvalo a zasadne kupovany prikrmy nejedla! Taky toho nikdy moc nesnedla - jen treba 4 lzicky, stacilo ji to a zelenina byla vsude, neumela to z te lzicky „sebrat“. Lill je zase pravy opak a tak trochu uz vim, jak na to a dnes jsem si vsimla, ze secvakla lzicku dasnickama a tak to jidlo slo krasne „vyklopit“
A taky je to silenej jedlik. Jinak tu presnidavku s piskotem mi poradila detska - pry nemam nic extra oddalovat kvuli alergiim, dokonce mi rekla, ze muzu maly davat i vyrobky s lepkem. Takze u nas je sklenicka na ty 2-3 dny, kdy se muze objevit alergie a potom dam zase dalsi, novou chut atd. A je to desne fajn. Muzu ji doprat dobroty a ne jen UM, ktery mmj. pije porad
Dneska ma k obedu bramborovou kasicku ze Sunaru
Ta bude domaci - zkusime poprve brambor… Zeleninu basti - mrkev, zahradni zeleninu a kvetak - nezkousela jsem brokolici a spenat, protoze jsem ho zatim nikde v kramku nenasla. No, od pristiho tydne bych ji chtela varit. To uz budeme mit odzkousenou vetsinu prikrmu 4+ i s masickem ![]()
@stephora jo, jsou navonene. Lill ma zadek v pohode. Dokonce nema vubec zadne opruzeniny. Max. kdyz se hoooodne ze**re… Za kolik jsi je koupila? Maji je v obchodacich docela draho. Ja je v Tete kupuju za max. 229Kc a v Globusu jsem je koupila za 279Kc!!!
Ale potrebovala jsem, no… Nejak jsem to nevychytala ![]()
@Barčí1411 @stephora tak on muz si ho vcera vzal ven na dve hodky a ja proste lezela a neusnula, neslo mi to. dneska bude pokus c.2, bude si ho brat muzova mamka
tak uvidim. jinak on me pres den moc nespi, vzdy tak 30-40min a to nestihnu ani usnou poradne a uz je zase vzhuru. jinak on v noci chvili saje a pak dudla, takze nevim cim to je ![]()
@Schara podle me si teda zvykl na camtani prsa, jen tak
A mlicka mas dost? Zkus mu treba na noc odstrikat do flasi - pokud uz jsi nezkousela… - a dat mu z flasi. Jestli mas Aventackou, tak savicka 0+ je idealni, protoze to skoro vubec netece a musi hodne tahat, abys nemela strach, ze by potom nechtel prso a uvidis, kolik si vytahne a za jak dlouho bude mit zase hlad… A popr. se nejak poradit s detskou Dr. I kdyz ja nedavno cetla nejakou diskuzi a maminy si prave v tomhle veku prcku stezovaly na to, ze porad koji a na to tam nekdo hodil odkaz na nejaky moudry stranky o kojeni a co jsem z toho vycetla, tak pry ten 3.-6.mesic je na kojeni nejhorsi…
@Barčí1411 a dáváš kašičky na noc? já mám od hippu právě s lepkem, chci jí to dávat taky, taky nám MUDr. říkala, že lepek máme dávat už hned, aby se případná alergie hned poznala…ale bojím, s e jí tu kaši dát, protože se třeba pak nevykaká, že ji to jako zabetonuje…
![]()
@Barčí1411 mlika me prijde, ze je dost. ted tyden jeste vydrzim a poradim s dr. Jinak jsem ted hodku spala, paradicka
okolo me bordel, ale me je lepe
na ctvrtek uz mam zas domluvene vozeni ![]()
@stephora musi hodne bumbat, Stepanko. Jinak ji zabetonujou i ty prikrmy
od uk. 4.mesice je medunkovy caj - mame od Sunarky a Lill ho vypije dost, protoze je dobrej
a hovinko po prikrmech a kasicce je OK. Ale chce to tak nebo tak davat dostatek tekutin. Ale jako kasicka u nas nic extra - rozhodne ji nezasyti na celou noc ![]()
@Schara to je dobre. Kazda minuta dobra. Na bordel, vis co… Odpocin si
![]()
Ja pred chvilickou prisla domu. Byla jsem s holkama asi 3 hodky na prochazce
No jo, sluniiicko dela divy ![]()
Ahoj holky. Byla jsem s malou u doktorky, ale ty odběry neproběhly, protože jsem nevěděla, že malá musí být nalačno. Každopádně prý malá vypadá dobře a spokojeně, takže je málo pravděpodobné, že by tam něco bylo. Mám odchytit doma moč a přinést, tak uvidíme.
Jinak jsem potřebovala narychlo pleny, ale moje bílé Premium nebyly v akci, tak jsem chytla ty oranžové (199,– 68ks v Tescu)a musím říct, že jsem byla překvapená. Jsou tenké, mají hezké obrázky a mně teda voní. A koupila jsem 2 a mají pružné pásky. Dávám je přes den a na noc dávám bílé. Vyzkoušela jsem všechny Pampers a vyhovují všechny. ![]()
Jo, a musím se pochlubit, že už jsem konečně začala hubnout. Jde to samo a to se docela cpu. 11 kg dole, tak ještě 6.
Když to bude víc, tak by mi to taky nevadilo. ![]()
Ahoj ženy ![]()
koukám ja to tu začíná s příkrmama, no my nezačneme tak brzy, naše dr. s tím nesouhlasí dokud kojím :/ malej mi každý večer usíná u prsu i v noci se budí a jak není prso u něj, je zle
jak ho to odnaučím, nevím…
Kami, já taky žeruuuuuuuuu furt, a mám necelých 51kg, tak ještě kousek dolů, i když chlap říkal, že ještě kousek dolů a nechce mě ![]()
Zítra Vám dám fotečky naší rodinky sem, teda jestli budou trochu aspoň povedené ![]()
A k těm plínkám-někomu vyhovují, jinému ne, kvůli oranžovým pamperskám jsem poprvé Vikču mazala kortikoidy, jak je to parfémovaný, tak se jí tak rozlezla prcka, to bylo hrozné, hned letěly…
já kupuju jen Active baby, Premium Care jsem už vypotřebovala ![]()
Ahojda holky. dneska v noci uz lepsi zase. dokonce vcera usnul sam v postylce
ale unavena jsem a budu asi jeste dlouho, dokud se nevyspim poradne celou noc v kuse. Byl vzhuru vickrat diky tomu, ze jsem ho prenesla do postylky a vzbudil se
tak jsem mu po chvili uspavani frkla prso, napil se a zase delal skopiciny, tak mazal do postylky a tam po 10 minutach knourani usnul, zase sam a v pul 7 nas vzbudil tatuv budik
dneska meni melodii ![]()
ja take pouzivam na den oranzove sleep and play plenky, sice voni, ale malemu to nic nedela a na noc premium care, maji vetsi kapacitu se mi zda ![]()
@Mája B taky by mi nevadilo zacit s prikrmama driv nez v 6. msici. nevis proc se to nedela u kojenych deti??
@kamkakamka jak chces udelat aby mala byla na lacno, kdyz ty deti co 3-5 hodin jedi??
Dobré ranko, tak rýmu pořád máme, ale už ne tak silnou. Zítra máme jít na 2. očkování, takže tam půjdem, ale řeknu mu že je malá nachlazená, tak snad sám uváží zda ji budeme očkovat nebo to odložíme. Jinak jsem vypozorovala, že naše malá se ráno probudí s úsměvem a postupně během dne se jí nálada kazí a večer už i poplakává. A takhle to máme každý den. Plenky používáme teď baby love z dm a pampers (active baby). Malé začínají pomalu růst vlásky
. Tak možná nebude jak já, měla jsem hlavu jak koleno až skoro do dvou let
…