Poradna duly
Jana Čurdová
Holky diky
, no snad to zmakneme. Je mi z toho uzko, ze ho budou tak trapit, preci jen to cevkovani neni nic prijemneho ![]()
@Barčí1411 ne kycle, ale ta jeho rozsirena panvicka a mocovod
nezlepsilo se to, tak proto dalsi a neprijemne vysetreni
No Lill je sikulka, ze se zacala tocit na brisko, Filipek se zatim uz 3 tydny prekuluje z boku na bok za hrackama
tak cekam, kdy mu tam prestane zavazet rucicka a skonci na brisku ![]()
To nase zlaticko dneska kraaaasne spinkalo, od pul 8 do 2
a ja spala od pul 9 do 2 super. Pak sice kazdou 1,5 hod vzhuru, ale to uz se da, kdy se clovek „vyspi“ aspon kousek v kuse
![]()
Jeden dotazek, v cem vozite miminka? Ja zvazuju pomalu koupi jarniho fusaku… mate jej??
@Barčí1411 Venousek pres den spi taky docela dost a v noci (tuk tuk tuk) spi krasne celou noc. Rano vstane cca kolem 7h kolem 8h zas usne do cca 9h. palk si dahne zhruba pul hodky nekde kolem 11-12h. pak kolem pul druhe jde spinkat do kocarku, kde vydrzi min do peti az pul sesty (pravda kolikrat si zarve, tak jdu jen pohoupat kocarkem nebo kratickou prochajdu, i nekolikrat) a pak si jeste dachne pul hodky mez 7-8 ale to uz neni uplne vzdycky. A spat pak jde kolem 9-9:15 a to spi az do rana. Jasne, ze se v noci nekdy probudi, ale to mu dam jen dudlika a spime dal.
@Schara kdyz jedeme ven autem, tak mu davam kombinezku s tou to jde nejsnaz do vajcka. A kdyz chodime ven do kocarku, tak je v zavince a pak jeste ve fusacku (takovy poloperovy) a pak jeste deku. Je tam vzdycky pekne zachumlany. Kdyz je pak ale vetsi teplo, tak vynechavam zavinku… jenze on jak je v kocarku az do tech cca pul sesty, tak se ochladi docela dost.
@Schara Jezisi, no jo, ja na tohle uplne zapomnela, promin
Ach jo. Ja si teda musela „vygooglit“, co to asi tak priblizne znamena a doufam, ze se to Filipkovi zlepsi - muze se to vubec samo od sebe zlepsit? Ja doufam, ze ano…?
Krasne si se vyspala. Uplne stejne jako ja a ja cumim jako puk. Lill spala od pul 8 do cca 1hod. a pak byla docela casto vzhuru… Vstavala uz v 6hod.! Chvili po ni lezla uz i Emca ![]()
@Deeh kdyz Lill ted najela na 5.mesic, on je u tech malych deticek kazdy tyden, mesic znat, co se treba spani tyka. Jeste pred mesicem spala 20 hodin denne
A noc celou prospala. Ted uz ne
A pres den uz to tkay neni moc zhavy. Samozrejme v kocaru by spala celej den ![]()
@Schara - ja uz oblikani moc neresim. Ven ji obliknu do: puncochacky, body s dlouhym, dziny - maji flisovej vnitrek - zateplena bundicka, flisovej fusak - mam jen obyc, kterej je vhodnej i do autosedacky a v kocaru ma jeste deku, jo a cepicku nosi jarni uz
Uz byla venku i bez fusaku, pac bylo dost horko. Kombinezu uz nedavam vubec ted, ale poridim vetsi flisovou, abych ji nemusela mordovat v bundicce - desne blbe se mi oblika ![]()
EDIT: Jo a do autosedacky - kdyz jedeme autem jen do obchodaku, tak ji dam jen dziny, fusekle, „boty“, body s dlouhym a mikcu, cepicku a nazdar… Autosedacku prikryju deckou a nazdar… ![]()
@Barčí1411 no co jsem tak cetla, tak se to pry muze samo srovnat, ale tezko rict.
No ja se ptam na to obleceni protoze zvazuju koupi jarniho fusaku, neni to tak velka investice, ale netusim, jestli se vyplati. No jinak kdyz davam kombinezku, tak malemu davam jen treba puncosky, body s kratkym a lehkou mikcu, Cepicku uz ma taky tenkou. A do vajucha oblikam jeste mene, nas filipek je celkem horkokrevnej a poti se hned jak je mu tepleji, takze treba vcera mel bodyny s kratkym, dupajdy, tricko a teplejsi mikcu, jarni cepku a byl prikryty dekou, kterou v aute az se vytopi sundavam.
@Schara tak to oblikame podobne
… No, doufam, ze se to Filipkovi srovna nejak samo. Broucek ![]()
Jinak ja ten flisovej fusak mam, ale pouzivam uz minimalne. Spis misto fusaku bych chtela koupit nejakou jarni kombinezku - Lill ma u oblikani hysterak, tak abych z toho nezcvokla, frknu jen do kombosky a nazdar
V kocaru ma bezva deku velikou - lezi na ni a jeste ji s ni prikryju - je to klasicka velka deka, zadna extra pro mimca…
@Barčí1411 takovou velkou deku tam mam taky, no jeste to tedy zvazim
dekuju No oblikani je u nas taky des
a nejhorsi je cepice ![]()
jinak tady se udelalo naaadherne, tak poficime pekne na prochajdu odpoledne ![]()
@Schara Ale zase ten fusak, kdyz koupis vetsi, muze mit i na podzim
- teda jestli ho v roce jeste vyuzijes. Ema fusak nemela vubec, nikdy
Lillinu si nejak rozmazluju
Aby se mi nahodou nerozpustila v destiku nebo neumrzla v letosni zime ![]()
My dnes nikam nejdeme. Ja cumim jako puk, Lillina je protivna, Emca ma pohadkovej maraton, takze az usne Lill, zalomim to i ja alespon na par minut. Nebo budu silene protivna a nervozni (ocekavam sve dny…) - citim se jak v prechodu. Mate to nejaka taky tak? Ale jakoze doslova. Mivam navaly, jsem nervozni - a to na rozdil od nekterych, spim docela dobre. Jedno dite samostnatny, druhy spavejsi… A ja jsem na pest ![]()
@Barčí1411 taky jsem dneska na pest - dostala jsem to, mi prijde ze takhle rozlitany hormony jsem nemela ani v sestinedeli jako dnes
a to jeste potrebuji dodelat a hlavne nazdobit dort.
@Deeh ja jsem desne na pest
Emicka mi dneska rekla, ze jsem zase nervozni
Tak jsem se musela smat a rikam ji, jen pockej…jednou… ![]()
Pro koho delas dortik? Neco jsem tu propasla? ![]()
@Barčí1411 pro babicku, bude mit narozeniny a zitra je mala oslavicka… jsem z toho olizovani kremu pekne preslazena.
@Deeh jeee, ten vypada mnamkozne! Ja teda dortiky moc nemusim, ale ochutnat, to joooo ![]()
Ahoj holky. Taky v noci vstávám a už mi z toho „hrabe“!!! Někdy i po 1,5 hod., malá asi roste. Dřív spala i 6 hodin a teď nic…
Taky se mi teď nějak nechce přisát k prsu, nevím, co jí to popadlo. Doufám, že je to ten spurt a že to přejde.
Ale jinak je malá hodná, pohodářka… Malou oblíkám podobně jako Barčí. Přidávám foto z dnešního dne. ![]()