Poradna duly
Jana Čurdová
@vercaaaa
s tou náladu běhěm dne to má Mikuláš také tak - probouzí se s úsměvem, dopoledne jakž takž jde a čím víc se blíží večer, tím víc začíná být ukňouraný. a taky jsem zjistila, že mu režim rozhodí i větší a delší návštěvy u nás a nebo když s ním hodně cestujeme.
@vercaaaa tak to je fajn, ze je ryma na ustupu
malemu pichali hexu a mel lehkou rymu, ale takovou tu vodovou a odsavat uz ani nebylo potreba, dr. rikala, ze krk a poslech ma cisty, ze neni duvod neockovat.
holky jinak k tem plenam pampers, ted jsu v akci v bille ![]()
@crazyidea: Tak tohle nám přesně dělá taky! Vždycky si říkám, jestli to nedělá naschvál, ale je prostě nejspokojenější doma a ještě nejlépe, když jsem s ní jen já
, doufám, že jí to přejde…
@vercaaaa
tak mně to nijak nevadí, chápu, že jim vyhovuje režim a přiznávám, že i mně to vyhovuje, podle mě se i díky režimu prckové snáz naučí rozlišovat den a noc apod., a já jsem i ráda, že už se Mikulášovi relativně ustálily časy krmení, že vím, kdy a kam se třeba objednat k lékaři. a navíc, dlouhé a hodně početné návštěvy stejně moc nemusím, je to únavné!
Scharo, prý se změnily tabulky, i kojené děti začínají s příkrmy na konci 4. měsíce, ten 6. to bylo před tím a myslím, že každý doktor se řídí jak chce ![]()
@vercaaaa mají ruzne druhy za ruzne ceny, ale premium care za 329,–
@Mája B aha, no tak ja se pozeptam. pac nevidim rozdil v tom jestli je dite na UM nebo na MM, jako proc by se nemohlo zacit s prikrmem ![]()
edit: tak na www.kojeni.net jsem neco o prikrmech nasla ![]()
Ahoj dámy, jen hlásím, že jsem dostala včera menses…po roce a něco - no, vůbec mi to nechybělo…jsem podrážděná, je mi blbě a v noci jsem se budila tím pocitem „mokra v kalhotkách“ úplně jsem si odvykla ![]()
zpátky do reality, no… ![]()
@stephora
ani mi nemluv, já už měla menstruaci od porodu dvakrát! první hned po šestinedělí a druhá mi včer skončila a rozhodně mi tedy taky nechyběla.
Holky, tak já jsem úplně zapomněla, že vlastně budu mít menstruaci.
Klidně bych zůstala bez menstruace. Aspoň, že existují tampóny.
![]()
@crazyidea a jaká byla ta první? ta moje je nějaká hrozně silná :-/ takovou jsem před těhu neměla…ale zas od 5.týdne nekrvácím a nemám problémy a na gyne jsem byla, tak sand to nebude nic vážného ![]()
@stephora
taky jsem jí měla silnější, ale u mě je to asi i tím, že teď neberu hormonální antikoncepci, tu jsem dřív brala a menstruaci jsem měla asi jen dva dny a stačila mi slipovka, což teď tedy rozhodně nehrozí! musela jsem si koupit i ty obr vložky na noc ![]()
Hezké ráno. Taky jsem na menses úplně zapomněla. Měla jsem před těhotestvím hodně bolestivou menses, tak snad to takové nebude
. Jinak kdo z vás už bere antikoncepci? Zatím mám v peněžence jen recepty bez datumu a až budu chtít, tak si pro ní mám zajít…
Ahojda holky ![]()
tak dneska zase fajn noc, jsem rada jak radio, kez by to tak uz vydrzelo. Jinak MS vam teda nezavidim a vim, ze me to take ceka jen co se omezi ci zrusi kojeni. Nejak mi nechybi teda.
A co jinak, chodite na prochajdy, jak je tak krasne? My teda jo, porad, ja dopoledne a manzel odpoledne, mlade mame vyvetrany uplne na maximum ![]()
v patek jedeme na kontrolu s tou ledvinou, tak snad to bude mit lepsi bobanek ![]()