Poradna duly
Jana Čurdová
@crazyidea taky mám polohovací židli jako Barča, ale začínali jsme v relaxačním lehátku, tam je rád, baví ho odsud koukat ![]()
Ahojte, mooooc hezká miminka
. My už se 10. den potýkáme s rýmou s hleny, přestože kojím se malá nachladila, první tři noci byly kritické, hleny jí stékaly do krku a dusila se, šli jsme k lékaři a ten nám naordinoval kapky (libenar a nasivin), kapem, kapem, vysáváme, ale žádná velká změna. Nemáte některá zkušenost, co by mohlo zabrat? Už jsem z toho docela unavená, musím být u ní 24 hod. protože mám strach, že se začne dusit. Navíc, aby vůbec neplakala, tak jsme jí začali nosit a to jsme si na sebe ušili bič, to se jí samozřejmě zalíbilo. Příští týden máme jít na další očkování, ale jestli bude pořád nachlazená, tak to odložíme… Také přidávám nějaké fotky naší Silvinky ![]()
@Mája B v lehatku jsem mela Emcu, ale pro Lill ho nemám, tak je v zidlicce uz ![]()
@vercaaaa chudatko maličký. Já strikam mořskou vodu každý den i preventivně. Lill je docela marudek, věčné rýmu ma. Matraci ma pod hlavičkou téměř porad nadzvednutou. Kontroluju ji neustále, když spi. Ale nenosim ji. Mám ji vždy u sebe někde, aby me mela na dohled ![]()
No, vcereji očkování nám přineslo nespavou nic a teplotu. Jsem docela vyzdmana. 14dnu jsem se nevyspala, k tomu začala Ema vsavat dost brzo, tak když Rano Lill SPI, je vzhůru Eminka
![]()
Ahojda holky, no ty vase slecny jsou princezny ![]()
u nas se noci nelepsi, stale stejne, jsem jak zombice nevychrapnuta. navic na me leze ryma
tak snad ji nechytne malej ode me. zase ji domu dotahl manzel, leta nebyl nemocnej a ted co chvile ![]()
zitra nam bude hlidat maleho babicka a my jdeme s muzem na steak, uz se tesim na poradnou flakotu masa, sice to bude ficak, ale tesim se ![]()
@Barčí1411 Barčí, jak dostat do mimina další tekutiny??? Oliv chce jen teplý a jen trochu a jen občas - čaj nebo vodu…ale spíš to plive a nevím, jak jí to zpestřit, aniž bych to sladila…má tužší hovínko a s příkrmama bude hůř ![]()
@Schara: Taky má podepřenou matraci v postýlce, aby měla hlavičku výš. Taky jsme včera byli na steak a fakt bodl, též nám babi hlídala, ale jak říkáš i tak jsme fofrovali
. A to můj ještě dodal: „rychle si vypni mobil“ ![]()
@stephora: Děkujem ![]()
@Barčí1411 : Taky má podepřenou matraci v postýlce, aby měla hlavičku výš.
@Schara : Ta první věta byla pro Báru ![]()
@stephora dávám Lill jen vodu, vlažnou. Zkus ji třeba dat pit těsně před jídlem. Popř. s prikrmama koupit ty mimi stavy a ředit ji je hodně vodou. Ema mi vodu nepila, jen čaj nebo ty stavy - svestkovou, vlaznejsi..
@Lejla91 píše:
Ahoj holčinky dnes mě hospitalizovali pro krvácení a při kontrolnm utz mi tam naskočily dvěa doktor povídá možná jsme tím neskončili!! Takže čekám dvojčatka no i ty trojčatka bych brala. cokoliv hlavně jen at se narodí v termínu!!
gratuluji
![]()
Holky, jak to máte s očkováním? mně přijde, že v posledních letech je kolem očkování šílená hysterie a tak v tom mám teď pěkný zmatek!
povinná očkování dám určitě, ale vím, že někdo očkování posouvá, ale pořádně vlastně nevím proč. a když se podívám tady na nějaké diskuze o očkování, tak je to hlavně boj mezi očkujícími a neočkujícími. pokud jste některá očkování posouvaly, napište mi prosím proč, ráda se nechám poučit. díky.
Ahojda holky
, dneska noc uz byla lepsi
malej se budil po trech hodinach a to uz jde
ne jak predtim po hodine, to bylo na bednu. snad mu to vydrzi. jinak muz si ho rano vzal at se dospim, ale za pul hodky byl z5, malej se pokadil po 5 dnech, takze naloz, sprcha… ale tak nejak jsem to cekala.
ja mam ted rymu jako hrom, jako v krku neboli nic, ale ta ryma
no ale chut na steak mi to nevezme
![]()
Jinak dámy, mě padají vlasy
a fest
cca měsíc po tom, co jsem dokojila, každý den v koupelně brečím, brzo budu plešatá… ![]()
ale menses jsem ještě nedostala, i když mám pocit, že už jsem měla ovulaci (podle hlenu dělož. hrdla), tak uvidíme, zda se menses do 14ti dnů dostaví…