TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
12.2.14 19:12

@Mája B mame to podobne. Lill teda moc nerve, ale spis cuci, kde co lita a to polohovani v korbicce neni tak pohodlny jako u sportaku. Preci jen v ty korbe, kdyz ji to nadzvednu, tak lezi svisle a klouze dolu :nevim: Ten sportak je proste pohodlnejsi a pravda - vic vidi. Takze asi tak za mesic uz prohodime.

@crazyidea Mikulas je sikovnej :potlesk: On si na to zvykne. Jen pak prijde savicka c.3 - tu savicku c.4 bych dala az na kasicku treba.Ja ji Lill koupila a ta fakt tece sama. Mliko mam i ja vsude. Navic jsem koupila asi na jinej typ Aventacky flasky, protoze je ta savicka proste jina nez vsechny ostatni :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.2.14 20:40

@lucyfree Oliv spala cca 4×pul hodky pres den a hodinku na prochazce, a pak cca 8 hodin v noci, spi v kuse, vetsinou… ted uz ale par dni spi po obede 2hod a tak 3× pul hodky denne, nocni spani zustalo…spi tak od 11 do 7, do půl 8… Myslim, ze spi ted vic, protoze spurti, tak ji ten rust vycerpava :) a taky si vic uz hraje s hrackama a tim se take unavi…

@Barčí1411 Oliv se zatim vejde do hluboke korby a nedela ji problem, ale sportak taky muzem sklopit do lehu, tak uvidime, jak to vyjde,,,ja spis resim ty prikrmy ted, chtela jsem kupovat sklenicky, aspon na zacatku, nez se nejak zajedu, ale ted se priklanim spis k tomu, ze zacnu mrkvi atd…a budu to rozvarovat z certvejch surovin, precejen je to levnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.2.14 20:46

@Klairs ja kojila a dokrmovala kazde kojeni 30-60ml, pak jsem si to chtela ulehcit a nahradila jsem jedno vecerni kojeni cele UM (protoze blinkala) a to byla cesta k odstaveni…okamzite se mi zacalo delat jeste mene mlika a dnes mam Oliv po 14 dnech uz plne na UM :nevim:, ale jem spokojenejsi a ona taky - neblinka a hlady place jen, kdyz spurti…jen intervaly ji zustaly z kojeni - ji po trech hodinach cca 100-150ml, ale v noci spi 8 hod bez krmeni - ale ja ji nikdy v noci moc nekojila, nechtela…

talze radsi koj a potom dokrmuj, je to lepsi pro laktaci.

k tem mlikum - musite vyzkouset, na to neni jedina rada. ja dokrmovala nutrilonem, pak se mala nevykakla 10 dni a pak dalsich 10 a zavrhla jsem ho - mela prdiky a boleni…dlouho jsem vahala a pak jsme presli na Hipp a super, kaka max obden a boleniho ma jen velmi malo…projdi recenze UM tady na e-mimi, me to dalo urcitou predstavu, co vyzkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.2.14 21:09

@stephora moc dekuji za vycerpavajici odpoved :hug: kdyz bude po kojeni nespokojena, tak ji necham docvaknout…zkusim prikladat jeste casteji a treba se to jeste cas udrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
12.2.14 21:33

@stephora to půl hodinový spaní mě ubíjí :D člověk nic nestihne a zas je to vzhůru :D dneska má teda den, celej den srandí a má 37, být starší podezírám ho na zuby :D nevím co to má být, každopádně přestal přibírat, tak nevím jestli mi neslábne mlíko, už přes 14dní mu stagnuje váha, já vím, že nemůže růst pořád, ale jsem z toho nervozní :D

já ze začátku budu skleničkovat přece jen teď v zimě kupovat bio, moc tomu nevěřím a na zahrádce ještě nic není :)…a tu skleničku malinkou máš ze začátku aspoň na 2dny, když vychytáš akci, já dávala Vikči Hami, naše Mudra doporučuje ze začátku tak na 3měs skleničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.2.14 22:06

Jo a pridavam taky fotecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.2.14 22:07

Neumim jich dat vic do prispevku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.2.14 22:09

A jeste jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
12.2.14 22:32

Ta je rozkošná :* podržíš klávesu ctrl a klikáš na fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.2.14 23:26

@Mája B :) ok dekuji - priste zkusim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.2.14 08:10

A myslite, ze v tech sklenickách je všechno bio?? ja se ptam, ja je kupovat nehodlam.

@stephora kamaradka uz prikrmuje a dela to z bio veci… uvari toho vic a mrazi ve tvoritkach na led a pak zmrzle jen dava do pytliku a vytahuje po kostickach dle potreby ditete :) ale jak to bude delat kazdy je jeho vec :)

taky mame sportak do lehu uplneho, ale kdyz se vejde do korby a zatim mu to neva, tak at tam lezi pekne :)

dneska budu balit, zitra jedu k rodicum :D to bude zase tasek :D jeste predtim musim vyzehlit.

@Klairs je kraaasna :) dokrmuj po kojeni :) me to tak radila i dr. kdyby bylo potreba :) my meli nutrilon, ale nesedel, tak tu mam nutrilon anticolics a ten mi i dr. taky doporucila kdyz nesedel obyc, ale uz jsem ho nezkousela, nebylo potreba. Me malej po jidle je hodku vzhuru, hraje si a pak je unaveny a chce spat tak spi 0,5-1hodku. V kocare i 2 hodinky :)

hoky dneska v noci jsem byla mirne vykolejena. kojila jsem v 8 a pak 2 rano a normalne za tu dobu mivam prsa jak mice, ale ted nic :( no tak jsem nasadila homeopatika a snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.2.14 08:16

@stephora vsak mate s prikrmama jeste 2 mesice cas 8o - minimalne :) To se porad s Dr. potom, co je pro malou nej jako start :) Mne se do korby taky vejde, ale brzy si ji budu moct „posadit“, coz je v tom sportaku lepsi :)

@Mája B Emca ty fujtajbly ze sklenicek nejedla - sklenicka by ji byvala vydrzela na mesic :lol: Takze ja po tydnu rovnou varila - ale ne z BIO zeleniny :think: Ja tomu BIO - NEBIO neverim :) Bio mozna jen na vlastni zahradce a stejne to vsechno zdravy rozvarim :lol: Jsem zvedava na Lill, jak se popere se sklenickou… :poblion:

@Klairs jeeee, ta je krasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
13.2.14 09:01

Mě vikca privykla sklenička a nejedla vařené doma :-):-):-):-)ale pak to šlo, hlavně mám malej mrazáku, moc toho nezamrazim, a v létě bude zeleninka z naší zahrádky, je fakt, že Bio kupovane není úplně bio, kamaradka co dela v bille říkala, že normálně přebalují obyčejnou zeleninu :poblion: :poblion:

HOlky, Maxim se teď za ráno 3× přehodil na bok :* snad to není náhoda, chtěl maknout na hračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.2.14 11:36

@Mája B ono se to rika, ze jak deti navyknou na sklenicky, tak pak nechteji domaci varenou zeleninku. Tak to je Maxik sikulka :potlesk: me se Filipek taky pretaci na bok, kdyz je na dece za hrackama, jsou to sikulove ;)

venku je krasne, to zase bude prochajda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.2.14 12:26

@Klairs jůůů, nádhera :* :srdce:
@Mája B tak my se nepřevracíme…jinak já právě nevím, asi začnu skleničkama a uvidíme…já bych kupovaa normoš zeleninu v krámu, ne BIO…protože tomu nevěřím, že to bio opravdu je! :) zahrádku nemám a na farmářský trh daleko… Vše mám od Hipp, ale jídlo maj drahý, takže asi to hami nejprve zkusíme…ale máme ještě čas :) je nám něco málo přes 3M… uvidím, co na to MUDr, 19tého jdem na KO, tak uvidíme, kdy bude chtít začít s příkrmama, když je malá už na UM :nevim:

jinak u nás už se nespí celou noc, asi spurt, Oliv se začala kolem 4 budit hlady a vyžahne dávku navíc oproti běžnému dni, kdy se nevzbudí…ach jo, aby si nezvykla :) já jsem si zvykla, že mpohu 7hod spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí