Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara ahojky, já odsavám, když vidím, že tam má nudle - jinak jí to nevyndám
je to tak obden…změkčním borovou vodou (doporučili v Motole), paak přebaluju a myju, a cca po 20ti min odaju… občas to jde jen tak vyndat vatovou tyinkou, ale moc to nedělám, abych jí to tam ještě víc nezatlačila…
Oli odsávání nemá ráda ![]()
my se chystáme poprvé s Oli na noc pryč - mám pocit, ze musím zabalit pul baráku! ![]()
@stephora jo baleni to znam, ja tak byla o vanocich u nasich a mela jsem sebou tisic veci, ale vyuzila jsem skoro vse krome leku a odsavacky
ted me to ceka za tyden, pojedu zase na vikend k rodicum at si uzijou ![]()
ja kapu ten libenar, je to jen fyziologicky roztok a da se i preventivne na zvlhceni sliznice. tak malej zadne nudle ted nema a ani moc nechrci parkrat za den zachrci, ale zadne drama jako predtim kdyz mel rymu. taky odsavani nemusi, ale drzi
zato u kapani do nosu vyvadi.
@stephora my se dnes taktez chystam pryc - jedeme smer Plzen
Pulka baraku je zbalena - samo vse jen pro tu nejmensi ![]()
@Barčí1411
u nas to same, jedem zitra a vracime se v nedeli, ale do auta se my dva uz pomalu nevejdeme
uzijte si plzen
, my jedem smer Strakonice ![]()
@Schara ne, odsávám jen když má rýmu a když mu to tam moooc chrčí, nebo když vidím něco v dírkách, každopádně když krvácel, tak už jsem 2dny neodsávala, tak stejně je to divný, vždycky prvně stříknu Stérimar, za chvíli vysaju a nakonec kápnu Nasivin
vůbec se mu snažím málo odsávat, nemá to rád
no snad už se tak krev nebude opakovat…
šťastnou cestu, ženy…
![]()
@stephora my taktez odjizdime zpet DOMOV zitra… Asi dopoledne… Nakonec jsem nas vsechny narvala jen do jedny vetsi tasky
… uz bych ale jela domu.. Odpo jdeme s Emcou do divadla Dialog - ani nevim, kde to v Plzni je?
Na pohadku o nejakym Kouzelnym flasinetu nebo co
Kultura od detstvi, no
![]()
Ahojda holky, ja mam za sebou uz prochazku a filipek dochrupava na balkone, je krasne a teplo. Odpo ho vezme ven tatinek ![]()
Ja ted rychle varim, rizky na zitra mam mnalozeny v jogurtu, asi prijde navsteva, tak jsem odstavnila kilo pomerancu, kilo jablek a mrkve a mam v ledni fresh dzusiky, 2l ![]()
ted do sebe hodim polivku a zneskodnim ten bordelakov vkuchyni.
@Barčí1411 tak divadlo si uzijte, tak to ma byt
jsi dobra, ja mam velkou tasku pro filipka a malinkatou pro me ![]()
Holky tak to jsem ráda s tou stolicí jo a nám teď poslední 2 dny také je taková neklidná a plačtivá tak uvidíme…dneska nám jsou 3 měsíce to to strašně letí to je hrůza ale malá krásně roste a prospívá
kadí, čůrá, prdí, papá, teplotu nemá, asi jsou nějaký erupce na slunci nebo má prostě jen blbbou náladu že je taková uplakaná jo a včera byla celý den vzhůru jeslti spala 2 hodiny když jsme byly venku tak je to moc…
Ahoj holky. Taky jsme dnes s malou byly venku, bylo 11 stupňů!!! Nádhera! Malá venku spala 4 hodiny. Pošlu vám za chvíli aktuální foto. Malá je pořád hodná, jen někdy začne z ničeho nic brečet a nejde utišit, odmítá prso a musím jí konejšit v náruči i půl hodiny. Jinak mi už doma trošku „hrabe“, i když chodíme hodně ven. Chybí mi i práce. Jsem divná, co?
![]()
@kamkakamka Ahoj, mala je kouzelna. Slusi vam to obema
a jestli konejsis pul hodky, to je ok, mam za sebou i tri hodinove konejseni a nepomahalo nic ![]()
my byli venku 2× vcera jak bylo hezky
jinak taky mi doma obcas hrabe, ale zachranujou to prochajdy s kamoskama aspon, ze clovek vyleze ven a pokeca. i navstevy jsou fajn ![]()
Brej vecir, holky.
Tak my dnes dorazili domu. Opet jsme od nasich odjizdeli dyl, nez jsem planovala, ale diky Bohu - Praha byla poloprazdna, tak se jelo dobre. Lill se moc u nasich nelibilo. Dost spatne tam v noci spala, takze ted uz hodinu chrape ve svoji postylce a ja doufam, ze se probudi az rano, protoze mam dost - ridila jsem tam i zpet, vstavala 100× k Lill v noci, deda mel narozeniny, tak jsem porad nekam jezdila neco a nekoho vyzvedavat, obstaravat atd. Jsem rada, ze jsem doma a nic nemusim ![]()
@Schara divadlo bylo fajn. Emcu to bavi. Ja se docela taky pobavila. Hral tam matinky znamej a zapomnel text, kdyz nas zbystril
Ale bylo to pro deticky, ty to nepoznaly a rechtaly se vsemu
uz hledam po Praze neco podobneho ![]()
@kamkakamka teda mala je fakt krasna a jsem hotova z ty jeji barvicky!
A krasne vyfiknutou ji mas
A Tobe to taky slusi, nevim, kde schovavas ty Tvoje kila, co tvrdis, ze mas ![]()
@kamkakamka holky,jste sladky! Kamko, kdyz se na tebe divam, mela bych ze sebou neco delat
jsem oproti tobe umastena domaci slepice ![]()
@Barčí1411 my taky dorazili, v nedeli vecer…bylo fajn, jen mala to moc nezvladala…moc vjemu a novych lidi…nechtela spat, takze mam za sebou velmi neklidnou noc…uplne si prehodila rezim a kdyz nespala, vriskala a blinkala…a pritom to bylo jinak fajn u dedy, venovali se ji krasne ![]()
pristi vikedn nas to ceka znova, bohuzel tentokrat u tchyne, to se zvencne nejen Oliv, ale i ja ![]()
posilam aktualni foto tez (umastene domaci slepice a nadherneho miminka
):srdce:
Kami i Štěpi, vám to sekne, krásný maminky i dětičky,…
My se byli fotit včera, Maxík asi bude modelka, se žulil
za to ta naše malá potvora neposeděla… no uvidíme, co z toho bude, zkusili jsme začínající fotografku, tak snad něco se podařilo
![]()
Jinak malej furt brebentí, to je boží
Vikča byla takovej řvoun, fakt je každý dítě naprosto jiný…ale chci ho navyknout na spaní ve 20hod, dneska jsem chtěla začít, tak radši usnul v 19hod
jinak chodí tak ve 22hod, většinou tu s náma ještě pobude ![]()
tak dobrou
![]()
@Barčí1411 Kila jsem schovala do kozichu. Ver, ze mam pekne speky!!! Mala mi tmavne, jsem zvedava, jestli to bude pokracovat. ![]()
@stephora No, to jen proto, ze jsem byla venku, doma uz je to horsi. Nekdy se sama sebe leknu v zrcadle, kdyz jsem odlicena. Takze bud uplne v klidu. ![]()