TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
7.2.14 10:56

@Schara ahojky, já odsavám, když vidím, že tam má nudle - jinak jí to nevyndám :nevim: je to tak obden…změkčním borovou vodou (doporučili v Motole), paak přebaluju a myju, a cca po 20ti min odaju… občas to jde jen tak vyndat vatovou tyinkou, ale moc to nedělám, abych jí to tam ještě víc nezatlačila…

Oli odsávání nemá ráda :zed:

my se chystáme poprvé s Oli na noc pryč - mám pocit, ze musím zabalit pul baráku! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.2.14 11:04

@stephora jo baleni to znam, ja tak byla o vanocich u nasich a mela jsem sebou tisic veci, ale vyuzila jsem skoro vse krome leku a odsavacky :mrgreen: ted me to ceka za tyden, pojedu zase na vikend k rodicum at si uzijou :)
ja kapu ten libenar, je to jen fyziologicky roztok a da se i preventivne na zvlhceni sliznice. tak malej zadne nudle ted nema a ani moc nechrci parkrat za den zachrci, ale zadne drama jako predtim kdyz mel rymu. taky odsavani nemusi, ale drzi :) zato u kapani do nosu vyvadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.2.14 13:03

@stephora my se dnes taktez chystam pryc - jedeme smer Plzen :lol: Pulka baraku je zbalena - samo vse jen pro tu nejmensi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
7.2.14 14:27

@Barčí1411 :palec: u nas to same, jedem zitra a vracime se v nedeli, ale do auta se my dva uz pomalu nevejdeme :mrgreen: uzijte si plzen :*, my jedem smer Strakonice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
7.2.14 23:39

@Schara ne, odsávám jen když má rýmu a když mu to tam moooc chrčí, nebo když vidím něco v dírkách, každopádně když krvácel, tak už jsem 2dny neodsávala, tak stejně je to divný, vždycky prvně stříknu Stérimar, za chvíli vysaju a nakonec kápnu Nasivin ;) vůbec se mu snažím málo odsávat, nemá to rád :( no snad už se tak krev nebude opakovat…

šťastnou cestu, ženy… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.2.14 10:45

@stephora my taktez odjizdime zpet DOMOV zitra… Asi dopoledne… Nakonec jsem nas vsechny narvala jen do jedny vetsi tasky :lol:… uz bych ale jela domu.. Odpo jdeme s Emcou do divadla Dialog - ani nevim, kde to v Plzni je? :think: :nevim: :lol: Na pohadku o nejakym Kouzelnym flasinetu nebo co :lol: Kultura od detstvi, no :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.2.14 12:06

Ahojda holky, ja mam za sebou uz prochazku a filipek dochrupava na balkone, je krasne a teplo. Odpo ho vezme ven tatinek :)
Ja ted rychle varim, rizky na zitra mam mnalozeny v jogurtu, asi prijde navsteva, tak jsem odstavnila kilo pomerancu, kilo jablek a mrkve a mam v ledni fresh dzusiky, 2l :)
ted do sebe hodim polivku a zneskodnim ten bordelakov vkuchyni.

@Barčí1411 tak divadlo si uzijte, tak to ma byt :) jsi dobra, ja mam velkou tasku pro filipka a malinkatou pro me :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 13:17

Holky tak to jsem ráda s tou stolicí jo a nám teď poslední 2 dny také je taková neklidná a plačtivá tak uvidíme…dneska nám jsou 3 měsíce to to strašně letí to je hrůza ale malá krásně roste a prospívá :-) kadí, čůrá, prdí, papá, teplotu nemá, asi jsou nějaký erupce na slunci nebo má prostě jen blbbou náladu že je taková uplakaná jo a včera byla celý den vzhůru jeslti spala 2 hodiny když jsme byly venku tak je to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
8.2.14 21:42

Ahoj holky. Taky jsme dnes s malou byly venku, bylo 11 stupňů!!! Nádhera! Malá venku spala 4 hodiny. Pošlu vám za chvíli aktuální foto. Malá je pořád hodná, jen někdy začne z ničeho nic brečet a nejde utišit, odmítá prso a musím jí konejšit v náruči i půl hodiny. Jinak mi už doma trošku „hrabe“, i když chodíme hodně ven. Chybí mi i práce. Jsem divná, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
8.2.14 22:15

Ahoj holky!!! Zdravíme všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.2.14 08:24

@kamkakamka Ahoj, mala je kouzelna. Slusi vam to obema ;) a jestli konejsis pul hodky, to je ok, mam za sebou i tri hodinove konejseni a nepomahalo nic :mrgreen:
my byli venku 2× vcera jak bylo hezky :) jinak taky mi doma obcas hrabe, ale zachranujou to prochajdy s kamoskama aspon, ze clovek vyleze ven a pokeca. i navstevy jsou fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.2.14 19:34

Brej vecir, holky.

Tak my dnes dorazili domu. Opet jsme od nasich odjizdeli dyl, nez jsem planovala, ale diky Bohu - Praha byla poloprazdna, tak se jelo dobre. Lill se moc u nasich nelibilo. Dost spatne tam v noci spala, takze ted uz hodinu chrape ve svoji postylce a ja doufam, ze se probudi az rano, protoze mam dost - ridila jsem tam i zpet, vstavala 100× k Lill v noci, deda mel narozeniny, tak jsem porad nekam jezdila neco a nekoho vyzvedavat, obstaravat atd. Jsem rada, ze jsem doma a nic nemusim :lol:

@Schara divadlo bylo fajn. Emcu to bavi. Ja se docela taky pobavila. Hral tam matinky znamej a zapomnel text, kdyz nas zbystril :lol: Ale bylo to pro deticky, ty to nepoznaly a rechtaly se vsemu :lol: uz hledam po Praze neco podobneho :lol:

@kamkakamka teda mala je fakt krasna a jsem hotova z ty jeji barvicky! :srdce: A krasne vyfiknutou ji mas ;) A Tobe to taky slusi, nevim, kde schovavas ty Tvoje kila, co tvrdis, ze mas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.2.14 22:29

@kamkakamka holky,jste sladky! Kamko, kdyz se na tebe divam, mela bych ze sebou neco delat :) jsem oproti tobe umastena domaci slepice :mrgreen:

@Barčí1411 my taky dorazili, v nedeli vecer…bylo fajn, jen mala to moc nezvladala…moc vjemu a novych lidi…nechtela spat, takze mam za sebou velmi neklidnou noc…uplne si prehodila rezim a kdyz nespala, vriskala a blinkala…a pritom to bylo jinak fajn u dedy, venovali se ji krasne :*

pristi vikedn nas to ceka znova, bohuzel tentokrat u tchyne, to se zvencne nejen Oliv, ale i ja :)

posilam aktualni foto tez (umastene domaci slepice a nadherneho miminka ;-) ):srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
9.2.14 23:14

Kami i Štěpi, vám to sekne, krásný maminky i dětičky,…

My se byli fotit včera, Maxík asi bude modelka, se žulil :D za to ta naše malá potvora neposeděla… no uvidíme, co z toho bude, zkusili jsme začínající fotografku, tak snad něco se podařilo ;) ;) ;) ;)

Jinak malej furt brebentí, to je boží :D Vikča byla takovej řvoun, fakt je každý dítě naprosto jiný…ale chci ho navyknout na spaní ve 20hod, dneska jsem chtěla začít, tak radši usnul v 19hod :D jinak chodí tak ve 22hod, většinou tu s náma ještě pobude :D

tak dobrou :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
9.2.14 23:21

@Barčí1411 Kila jsem schovala do kozichu. Ver, ze mam pekne speky!!! Mala mi tmavne, jsem zvedava, jestli to bude pokracovat. :)

@stephora No, to jen proto, ze jsem byla venku, doma uz je to horsi. Nekdy se sama sebe leknu v zrcadle, kdyz jsem odlicena. Takze bud uplne v klidu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí