TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
5.2.14 13:28

@Lejla91 :hug: jsem rada, ze bylo na kontrole vse v poradku a verim, ze bude, Sarinka vam na toho broucka ted bude davat ze shora pozor :) Se chcete stehovat uplne nekam daleko nebo jen popjit o kousek dal? drzim pesticky at se vse vyviji jak ma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.2.14 13:59

@Schara uplně pryč možná nejlíp mimo republiku manžel má firmu s pobočkama i mimo čr tak by si jen přestěhoval sídlo a pracoval dál. Jen je podmínka špičkové péče o miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.2.14 15:33

@Lejla91 mam radost, moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.2.14 15:36

Holky. ja jsem nestastna z te nasi Oliv :-( od nedele nam nekdo vymenil miminko :,( mala je podrazdena, plactiva, neklidna…netusim, co ji je a nedokazu pomoct…

jenze co reknu mudr.? teplotu nema, kaka, cura, ji a v noci nastesti spi, ale neco ji proste je, kdyz je tak plactiva. Vcera to bylo v pohode a dnes zase placeme a fnukame a nedme se utisit ani v naruci :zed:

zitra je tam mudr az od 12 a dnes uz ne, takze tam zavolam a poradim se, ale proste nevim, co s ni. beruska moje, je mi ji lito :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.2.14 16:43

@stephora a nemuzete mit proste ten spurtik?? „vek“ na to ted ma. preju at to brzo odezni, moc dobre vim jake to je, maly to ma i bez spurtu obcas, proste nema obcas svuj den. To zvladnes, preju pevne nervy :hug:

@Lejla91 az takhle :) tak to absolutne nevim jaka je pece v zahranici, ale muzes procist i diskuze maminek ze zahranici ci se jich rovnou optat ;) nejlepsi jsou stejne zkusenosti jinych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 16:53

@Lejla91 ahojky tak to jsou krásný zprávy moc gratuluju a držíme palečky, moc se s miminkkem v bříšku opatruj :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 16:57

@Lejla91 když je řeč o tom stěhování nedávno jsem koukala na dokument o jedné německé klinice jsou tam špičkový doktoři se špičkovým vybavením a zachraňujou tam miminka od 24. týdne a spousta z nich neměla ani následky byl to dost zajímavý dokument se spousty názorů…
I když věřím, že tentokrát všechno dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.2.14 16:59

@Schara spurtik me taky dnes napadl, protože dneska ji vic, ale ty dva dny to bylo jako obvykle :nevim: snad ji to brzo prejde kocicku, tak bych si prala, aby ji bylo dobre…zitra mame 3M :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 17:00

Ahoj holky nevíte co se zeleným hovínkem??? malá se vyprazdňuje každý den má krásné hovínko ale včera ho měla takový ošklivý takový přirovnání jako kaki barva moc se mi to nezdá nemam zavolat doktorce??? malá je na nutrilonu není kojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.2.14 17:52

@evickajurcikova po um muzou byt hobinka zeleny, neboj…my je dnes mame taky zelene:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.2.14 18:12

@Lejla91 :hug: Dekujeme za krasne zpravicky! Stejne jako ostatni vam moc drzim palce!!! :kytka: Moc se opatruj :kytka:

@stephora taky drzim palce, aby toho place bylo co nejmin. Chapu, jak narocny to je, kdyz nevis… :roll: :hug: :kytka: Ale dne vseho, co jsi psala, bych taky rekla, ze jde o spurt. Ne vzdy zacne hned bastit vic - muze se stupnovat nebo proste jen nalada je uknourana. Lill je treba den, dva desne protivna, moc nespi a treti, ctvrty den by snedla i nas :mrgreen: Nebuj, urcite to nic neni :hug:

@evickajurcikova zeleny hovnajzko je v pohode. Muze byt i na UM stejne jako na MM. Vetsinou je po nejakych briskobolu - teda u Lill to tak funguje. Ema mela JENOM zeleny hovinka - nez zacly prikrmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
5.2.14 21:34

@Lejla91 :hug: Ten termín nevypadá jako náhoda :srdce: Ať vše včetně případného stěhování běží hladce a určitě se zase přijď s novinkami podívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
5.2.14 22:22

Lejlo, no super, gratuluju a držím palce!!! :hug:

Ženy, připadají mi prázdná prsa, nevím nevím, jak dlouho vydržím :think:

Dneska má Maxík 3měsíce :*

Každopádně jsem prožila dnes mega šok!!! vyndávám u obchoďáku autosedačku z auta a malej celou bradičku od krve, tak jsem mu do pusy mákla(jestli mu tam třeba Vikča něco nestrčila), i když těžko, pak jsem zkontrolovala, jestli zip ho nějak neskříp, až jsem se zklidnila, tak jsem si říkala, že mu třeba mělo krvácet z nosu a vyteklo to pusou, tak jsem volala MUDr, ta mi říkala, jak se kousl, tak jsem říkala jak nemá zuby :roll: :roll: :roll: nakonec teda, že má asi podrážděnou sliznici a bude to snad z toho, tak nesmím používat vysavač na odsávání :( přitom jsem vysávala 1× denně, tak snad už se to nebude opakovat, jako rýmu nemá, ale sem tam tam soplík má…takže tak, fuj teda

Jinak někdo se ptal na kyčle, jdeme až v březnu, snad tam jadýrka budou, ale ségra to měli stejně i kamarádka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
5.2.14 22:24

Štěpi, Oliv mi je líto, ale zkus se MUDr. zeptat, za to nic nedáš, já třeba dobrovolně chodila na Vojtovku, aby byla Vikča uvolněnější a dávala jsem jít odvar z makovic, aby byl chvíli klid-ten je ale jen na předpis, nemyslíš, že ji může zlobit bříško???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.2.14 22:38

@Mája B Májo uvidíme, zítra budu mudr volat a pátek ráno tam zajedem… jinak my máme 3M zítra :)
já moc nechci nikam chodit, pokud to není nutné, vzhledem ke své imobilitě (bez auta a bydlení na vsi ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí