TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
2.2.14 17:29

@stephora Chodím na kávičky s kamarádkou, má skoro roční dceru. Chodíme většinou do nákupáků a kolem oběda, takže tam ani není moc lidí. Když kojím, tak vždy přes malou a prso přehodím plínu a není nic vidět. naučila mě to ta kamarádka, ona jednou kojila malou i v kabince v HM. Když dítě chce, tak se nedá nic dělat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.2.14 18:25

@stephora mne ten davkovac od Aventu vyhovuje, hlavne ho mam odzkousenej. Ale samosebou ten Babymoov je o dooooost levnejsi. Ja ten Aventackej objednala ve sleve za 129 Kc. Ted jsem koukala, ze stoji o dost vic? S tim kojenim jsem to mela stejne. Taky jsem se tak nejak stydela, anebo spis - prislo mi to takovy divny tahat prso na verejnosti. Vetsinou jsem pouzivala stejny figl jako @kamkakamka - hodila jsem pres malou a prso plinu. U Emci jsem mela polohovaci nositko od Chicco - v tom jsem ji mohla kojit a zaroven jsem si to vse i pekne schovala :palec:

@Schara praaave… Uz pocitam dny, kdy se udela hezky a budeme moct vyrazit ven na hriste a az nam zase otevrou Mirakulum, tam je to pro ty vetsi deticky fakt super vyziti :pankac: To je potom uplne neco jinyho nez tahle inverzni zima. Zrovna jsem tu mela kamaradku, tak taky rikala, ze ven nechodi. Vcera pry byly a Emcu mela celou od bahna a Nelcu v kocarku musela drzet „zkratka“ jinak by se v tech sra*kach vyvalela taky. Jako sranda je to fajn, ale vocad pocad :mrgreen: Kdo to ma porad prat a kupovat neco novyho, kdyz se to z tech sracicek cely voddela :roll: Peru uz asi po ctvrty bahno z klouzacky z Eminych oteplovaku :nevim: To je snad nejaky radiokativni, dozivotni :nevim: :lol:

Jeee, na kavicce jsem byla poprve po dlouhe dobe minuly tyden s kamaradkou - sousedkou :lol: Diky Bohu, ze tu mam alespon ji. Jsme stejne stary, takze si rozumime a je desne fajn si takhle povyrazit. SLy jsme po solarku, ale musim rict, ze sice super relax, ale z tech 3 hodin, co jsme byly z baraku pryc, jsme min, 1.5 hodiny mluvily o tom, jestli nam doma nebehaji posrajdeny deti, hladovy a urvany :lol: Nakonec jsme „odmitly“ dalsi sklenicku a jely radeji domu - mame krasnou kavarnicku tady u nas, takze jsme se nemusely tahnout nikam do zadnyho velkomesta :lol: To bysme ani nedojely a jely hned domu „kontrolovat“ :lol: Oba nasi chlapi byli u nas se 4 detma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.2.14 20:47

Holky, jak často převlékáte děti? Dáváte jim každý den čisté věci? a jak často měníte pyžámko? Dávám malé každý den všechno čisté, ale zdá se mi, že pořád jen peru. Říkala jsem si, že pyžámko bych ji mohla dát třeba 2× po sobě. Malá neblinká ani nic jiného. :mrgreen: Jak to děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.2.14 21:32

@kamkakamka :lol: :lol: :lol: Podle momentalni nalady a samosebou podle potreby. Pyzo ma ale vetsinou 2-3 dny. koupu ji kazdy den, takze chodi chrnet vymydlena. pres noc spi a neoslinta se, ani neposrajdi, ani neprocura. Pres den uz je to horsi. Minimalne vrsek menim kazdy den, nekdy i 2× denne - desne slinta. Ale uz jsem si koupila satecky kolem krku, takze mi snad usnadni to kazdodenni prevlikani - pokud je neproslinta. Je horsi jak ti slintaci psi, slintavka hadr :lol: Ale ja uz si ji piplam, ale pokud to nema spinavy, usmudlany, oslintany, tak dam na hromadku s „pouzitym“ oblecenim a pak ji to frknu treba prave, kdyz potrebuju prevliknout oslintany tricko mikcu, atd.,… - setrim si praci s pranim - alespon si to myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.2.14 21:36

@Barčí1411 Malá právě začala taky slintat, dělá takové bublinky a teče jí to. Pořád jí to otírám plínou. Jaké šátečky??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.2.14 21:38

@Barčí1411 Jinak malou taky každý den koupu, zatím jen v umyvadle, ve vaničce byla jednou. :mrgreen: Miluje vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.2.14 21:42

@kamkakamka Lill taky dela bubliny a pak mi prijde, ze schvalne prska :lol: Proste vyprskne „litr“ slin :lol: A pokud nedudla dudlika, tak ji to tece z cumacku jak vodopad - doufam, ze potomhle prijdou brzy zuby a pujdu si to hodit :lol: Ja dostala dnes od kamaradky 2 satecky na krk uvazat - jsou super prave na to slintani. Myslim, ze jsem je videla i v tescu u plenek - nejsou to bryndacky, ale satky malicky. Tady jsem rychle neco vygooglila

http://www.kojenecke-obleceni-kocarky.cz/…akrcniky-559

Ale v Tescu je meli mnohem levnejsi a tusim, ze byly jako setik 3ks do 179 Kc.

EDIT: prdelka :srdce: Mne uz se Lill davno do umyvadla nevejde - mame je maly a Lill je teda uz docela velka. Koupu ve vane s lehatkem - miluje tekouci vodu, tu bych ji ve vanicce doprat nemohla. takze nakonec jsem vanicku neporidila a koupu ve vane a mam pusteny kohoutek a strkam ji hlavicku pod tu tekouci vodu a „plaveme“. To ji moooc bavi - ale mela par tydnu, kdy vodu nesnasela a rvala jako tur!

Příspěvek upraven 02.02.14 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.2.14 21:43

@kamkakamka My zatím na režim oblečení přes den / pyžámko na noc nenajeli. Nemá z toho zatím rozum, navíc je profesionální odkopávač peřinky, takže spaní jen v overálku mi přijde málo :nevim: Koupu obden a to taky dostává komplet čistý oblečení - body s dlouhým, polodupačky a triko s dlouhým přes to. To vrchní triko ale podle potřeby měním třeba i několikrát denně, když si na něj blinkne. Většinu katastrof ale zachrání bryndáčky, takže až tak velká četnost není třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.2.14 21:46

@Barčí1411 Jak jsem dnes už zmiňovala kamarádku, co kojí i v noci max po 2,5hodinách, tak jim navíc jako bonus vylezly první dva zuby už ve dvou měsících. :roll: Taky prý mrně slintá a cpe do pusy úplně všechno, co má po ruce. Snad si u nás zoubky dají na čas a počkají alespoň do půlroku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.2.14 21:51

@Iškaa ty blaho 8o Ja jsem teda asi fakt hrozna matka :lol: Lill spi jen v overalku a to se teda taky odkopava a navic v noci vetram - otviram ventilacku treba na pul hodky. Emicka byla to samy. Ta byla jeste horsi. Lill spala alespon i v tom spacim pytli, Ema rvala jako kravicka dokud jsem ji z toho nevyndala :lol: Dodnes se v noci svlika - pokud ma pyzamo, tak si sundava teplaky, nocni kosilku teda ne, ale ty gate jo a to ji na noc vypinam v pokojiku topeni :lol: Asi mam teplomilny holcicky :lol:

Jee, nestras se zoubkama. Mne dnes sousedka rekla, ze mala Nelinka taky takhle slintala od 3 mesicu a po 4 mesici ji vylezl prvni zoubek! Lillinka uz si chyta treba obleceni nebo muchlacka a cpe ho do pusy, tak snad je to jen kvuli poznavani a ne kvuli zoubkum. Dasne otekly nema, t ak snad zoubky jeste pockaji.. Alespon do 6m, to je idealni :lol: I kdyz my zaciname pristi mesic prikrmy, takze uz je to fuk, ale stejne.. Je malicka… Emca mela prvni zub asi v 8 mesicich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.2.14 21:56

@stephora ja ted krmim dvoumesicniho kluka HIPPem a jsem moc spokojena. Cenove v norme a brisko ho vubec netrapi. Drzim palce at prechod na UM zvladnete a jste spokojena maminka a miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.2.14 22:00

@Barčí1411 A jak máte doma teplo? U nás je v noci asi 19 a já si říkám, že když si sama schovám ráda ruce pod peřinu, protože mi na ně je chladno (a to mám dlouhý rukáv), že mrně na tom musí být ještě hůř :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.2.14 22:10

Já v noci topím, jsem zmrzlina :) jinak malej taky rve do pusy pěsti, pořád vede pravá ale… proslintá 2šátečky za den, teče mu to proudem, šátečky mám tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.2.14 22:14

Malá spí taky jen v overálku…No, a my v ložnici někdy ani netopíme…Jen když byly ty mrazy…A malá je v pohodě…Studená není. Nemocná nebyla, takže je to v pořádku. Nechci, aby byla v přetopeném bytě a byla potom choulostivá. A přes den máme v ložnici otevřené okno, zavírám ho, až když jdu malou koupat…Tak jsem asi taky hrozná matka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.2.14 22:19

@Barčí1411 Děkuji za radu. Já jsem ani nevěděla, že nějaké šátečky existují… :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí