TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
4.2.14 13:04

@stephora CITROVITAL :lol: Je to prirodni, z citrusu a lze ho pouzivat mnohem driv nez ten CalGel - ten jsem nikdy nemela. Mam odzkousenej jen ten Citrovital. Ja si to vygooglila - pruhledna tubicka to uz nejspis neni, ale nazev sedi a je jedinej, kterej se smi „mazat“ driv nez ostatni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.2.14 14:25

Štěpi, no uvidíš co ti řekne dr., mě malej pobrečí každej večer aspoň chvilku, ale já myslím, že jsou to ty dětské koliky, které chodí ve stejnou dobu denně…
kdyby jí rostly zoubky, tak by byla protivná furt a v noci by ti nespala, aspoň u nás to tak bylo, než se prořízly, ale každé dítě je jiné :nevim: :nevim: :nevim: takže těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.2.14 14:53

Ahojda, tak ja vyrazila dneska taky ven, slunicko nadhera :) misty teda je pekne ledovato, ale vybirala jsem trasu po slunci a tam dobry. Filipek ma taky svoje hodiny kdy breci a je to vecer a kdyz ho chytne jo extra brisko, tak je to rev treba i dve hodiny v kuse, krouti se… proste to clovek musi vydrzet :roll:

jinak muz ma ASI strevni chripku, snad ne teda, ale jestli jo, doufam, ze to s malym od nej nechytneme jak tu rymu, taky taha domu same hnusy :zed: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.2.14 15:34

Holky, vy jste všecky pražandy??? my tu máme kluzko a bez slunce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
4.2.14 17:14

@Barčí1411 Tak to jsi mi rozšířila obzory - já Citrovital znám jako kapky, případně tablety - brávala jsem to v obdobích nachlazení a přecházení nemocí, ale že dělají i dentální gel jsem netušila. Vím akorát, že ty kapky se neměly brát v těhotenství, což mě při nachlazeních trochu zlobilo.

@Mája B U nás (Ústecký kraj) byla výstraha na náledí, ale nakonec to klouže jen tam, kde je ušlapaný uklouzaný sníh (což je teda skoro všude). Venku jsme byli, protože nebylo moc zima a ani nefoukalo. Slunce se bohužel neukázalo.

@Schara Moje mamka začala kašlat a pálí ji hrtan, průdušnice nebo kdo ví co, tak se taky bojím, abychom to s mrňousem nechytili :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
4.2.14 17:36

@Barčí1411 @Mája B holky díky :hug: vcera uz byla klidnejsi, takze s tim plasenim k MUDr. jeste pockam, ale samo to budu resit, citrovital koupime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.2.14 18:17

@Iškaa jojo, i gel na zoubky - to ja zase vubec netusila, ze to jsou kapky a dalsi :lol: Znam prave jen ten gel pro prtata :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
4.2.14 21:09

@Mája B nám malej takhle asi hoďku téměř v kuse řval ten den po očkování a pak se to už naštěstí celkem uklidnilo…si říkám, že by mě asi odvezli, kdyby měl takhle řinčet furt :nevim:. A co ty kyčle, už jste byli na další kontrole?

@stephora já si právě pořád říká, že snad ho nepřekrmuju… dávám 5× denně, po dlouhé noci (v 7hod) 150ml, pak v 10:00 120 (někdy ještě musím přidělat 30), pak ve 13:00 120ml, pak spinká v kočárku až do půl šesté, tak v šest dostane 150ml a v 21:00 120ml, ale někdy musím taky ještě přidělávat 30ml + teda pokaždé má ještě z prsu a to netuším kolik tam může být, ale předpokládám, že víc jak 30ml tam určitě nebude, kdo ví jestli vůbec to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
4.2.14 21:12

Jo a pražská taky nejsem…zastupuji tady jih :). Ale dneska tu bylo krásně, sice zima, ale slunečno a nefoukalo, tak jsme byli na prochajde min. hoďku a půl :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.2.14 07:51

Ahojda holky, naše mládě mě v noci dalo, kojila jsem co 1,5-2 hodky, o vyspání není moc řeč :mrgreen:

manžel už vypadá lépe, šel i do práce jsem zjistila, ale prý ma na puse 6 oparů, což je mi ho líto.

taky nejsem pražská, bydlím na rizhraní pard kraje a vysociny a vcera tu fucelo, ale bylo azuro, tak jsem byla venku dve hodinky. dneska je zatazeno a fuci, dneska chci jit do billy, maji v akci pliny sleep and play a me dochazeji. tak dopoledne vyrazim, se tam v te zime aspon proberu :mrgreen: :lol:

@Iškaa tak drzim pesti, at se vam to vyhne, nejhorsi je nemocne dite a kor kdyz ti nerekne co ho boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.2.14 08:03

Dobre ranko.

Vcera mala usnula uz v 19hod., takze jsem mela dnes budicek „uz“ pred 7hod. - alespon jsme vypravily tatu :lol: Za chvili bude mit budicek Emicka a potapeme opet na postu - objednavala jsem si levne UM, ceka na me uz od vcerejska na poste - vtipne jsem se minula s postackou - ja sla z posty, potrebovala jsem odeslat na OSSZ papir na potvrzeni, kvuli rodicaku a postacka na me zvonila tak 5 minut pred mym prichodem domu, protoze jsme ji potkaly kousek od nas. Holky se alespon provetraji.

Holky, co davate UM - prekrmovat snad na UM ani nejde, ne? Nebo nedavate podle tabulky na denni davkovani? :think: To je teda asi jedina tabulka, ktery se drzim :lol: Jinak ten Sunar se dava podle mesice. Lill ma pit 180ml - to pije jen pri spurtu. Normalne si dava 120-150ml 5× denne. Pristi mesic uz 210ml + prikrmy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.2.14 09:41

@Barčí1411 my bychom taky meli davat 180,ale to Terka vypije jen kdyz v noci spi treba 8 hodin a ne vzdy. Jinak jsme na 150,nekdy i min… ona se ozve kdyz ma malo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.2.14 10:09

@verča 1 Lill si da 180 jen pri spurtu, jinak kazdy 4-5.5hodinek tech 120-150ml. Samo nekdy uz rve po 3hodinach, ale nechavam ji cekat :lol: Aby si nezvykla jist po 3 hodinach a pak to nepraktikovala i v noci :lol: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 12:12

Ahoj holky tak se opět hlásím. Tak nějak sem to tady prolítla. Nám už budou v sobotu 3 měsíce a malá baští 5krát denně cca 180ml, bohužel nekojím o mléko jsem přišla asi po 14dnech a ani sem ho moc neměla takže dáváme nutrilon a naše doktorka mi řekla, že nemam koukat na tabulky, ale na potřebu dítěte. Malá někdy vypije víc někdy méně. Je moc hodná spí už celou noc a pořád se směje. Je to naše sluníčko. Nakonec to dopadlo tak, že sem podstoupila císaře. Malé se vůbec nechtělo ven.
A co myslíte že je nejideálnější na ty zoubky??? Až to příjde ráda bych na to byla připravená.
Je to moje první mimi, tak v tom nemám moc přehled a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
5.2.14 12:35

Ahoj holčinky jak si užíváte miminka já byla dnes na kontrole a krásně tlouklo srdíčko termín porodu vypočítali na 10.9 2014 přesně rok poté co se narodila Saruška celý jsem to tam probulela až mě bylo trapně že odchazim cela natekla a rudá. Celý den na to musím myslet Sára mi poslala DAR
Jo a rozhodli jsme se prodat dum a odstěhovat se jen vybrat to nejlepší místo se špičkovou porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí