TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
10.2.14 07:45

Ahojda holky, tak s upravou sebe sama jsem na to celkem na stiru :D kolikrat ani ven se nemaskuju :mrgreen: narazim cepicu, bundu zapnu ke krku a neco zakrejou bryle :mrgreen: :lol: ale kdyz mam chut, tak se vyfiknu, nasadim cocky :) ale to se mi pak rapidne horsi plet, divne :think:

@stephora hezka fotecka nahodou :D nas trpaslik ma taky trochu rozhozeny „rezim“ kdyz jsme u nasich. to asi kazdy ditko kdyz mu zmenis prostredi.

@Mája B tk doufam, ze aspon jednu fotecku ukazes :)

holky, nas bud zase zaclo trapit brisko a nebo spurtuje :think: docela narez. A musim koupit nekde taky ty satky, slinta jako hrom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.2.14 15:31

@stephora Lill tentokrat taky nespala a nespala ani doma. Dneska je nehorazne protivna, uknourana, urvana… Hadam, ze je to spurt, protoze neprdela a najednou se posrajdila a zklidnila se, dala si pul hodky spanek a rve se zas. Navic docela dost ji… No, doufam, ze do vecera se to srovna. Ja uz jsem asi 4 noci poradne nespala. Navic zase malicka zacala prskat a frkat, ja mam na hube opar, vypadam jak hawajskej bubenik :zed:

@kamkakamka jenom nekecej :lol: Kozich zvetsuje! Ja si vzit na sebe to, co ty, tak jsem jak delova koule :lol: Tobe to moc slusi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.2.14 15:55

@Barčí1411 Baru, opět jsme jak přes kopírák :zed: u nás se taky knourá už dva dny…snad je to taky spurt, probudila se v noci ve 4 na jídlo, to nedělala, od 1 mě+síce spí celou noc…tak tipuju na spurt, jen kdyby aspoň vypila co mná, najednou… ucucává to po troškách, takže jí krmim po hodině a půl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.2.14 16:30

Holky u nas se taky knoura a posledni 4 noci se porad budi na jidlo, takze kdyby jste nektera z deticek byla zoufala, tak si rikejte nejsem v tom sama :mrgreen: taky to tipuju na spurtik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.2.14 18:23

@Schara tak to budem asi spurtit všichni pospolu :) pevne nervy Schari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.2.14 19:04

Ahoj holky. Byly jsme dnes na ockovani hexy a druhou davku rotaviru. Doufam, ze to mala zvladne. Mala pribrala jen 320 g za mesic. Neni to malo? Minule to bylo pres kilo. A mala mi zacala jist po 2 hodinach a to i v noci. Jsem z toho vyrizena. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
10.2.14 19:08

@Barčí1411 dekuji, ale ver, ze to neni zadna slava. 10 kg dolu bych brala. Nejhorsi je to bricho a zadek a to nemluvim o celulitide, ktera mi zustala. To se neda nic delat. Neco za neco. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.2.14 19:17

@stephora taky si myslim, ze je to spurt. Lill ucucvala 2 dny a ted to do ni pada o stosest, takze urcite spurt jak vysitej! :zed: Ted uz spi - ale nevim, jak dlouho… Jinak pri spurtu se mi posledni dobou budi i 2× za noc coz je fakt na pest :lol: No, behem nasledujicich max 48hodin by se mela dat zase do klidu… A to ma pristi tyden dalsi davku Hexy a Synflorixu… Ach jo…

@kamkakamka ja uz na sebe moc nekoukam :lol: Radeji :lol: Ale mam hodneho manzela, ktery pochvali kazdou malickou zmenu, kterou ja samozrejme nevidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.2.14 07:55

@Barčí1411 taky mam hodneho muze co se me posztavy tyka :D ma taky jedine stesti :cert: :mrgreen: a neprovokuj jak je des vstavat 2× za noc :cert: :lol: ja dneska vstavala snad 100× v 9 usnul a pak co hodinu zacal knourat a nez jsem rozsvitila a zvedla sve velectene pozadi z postele, tak usnul, takze lehnout, zhasnout a spat. a za hodinu zas, vydrzelo mu to do pul 3, to bastil a zustal u me v posteli a kazdou hodku si spokojene ucucnul a spal dal a spali jsme do 7. Jinak vstavam jen 3-4× za noc :mrgreen: takze @kamkakamka nic si z toho vstavani nedelej, nejsi v tom sama. A kamaradka mela to same prvni mesice dite spalo celou noc a pak se ji to otocilo ve 4. a ditko vstava co 3 hodiny.

@stephora jeste ze ten spurt netrva dlouho, ale i tech par dni je na budku co? navic, kdyz se nam do toho vecer prida i brisko, jsme s muzem KO :mrgreen: ale neda se svitit, je to nas poklad a musime vydrzet :mrgreen:

dneska to na prochajdu nevypada, leje jako z konve, ale na balkon pujde :mrgreen: Jinak vcera jsem prvne koupala ve vane, vanicka je tesna, a moc se mu to libilo, kopal nozkama a usmival se. Jo a uz jsem podala prihlasku a od kvetna budeme chodit plavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.2.14 08:28

@Schara no jo, ty ale kojis, to je neco jinyho :lol: TO ja k Eme vstavala kazdou hodinu :lol: Ale Lill je jen na UM a nemuzu ji krmit co 2 hodiny :zed: No dneska vstavala opravdu jen 2× za noc a z toho jen jednou jsem ji dala jist, potom trpela az do 8hod., takze doufam, ze spurt odchazi do vecnych lovist a prijde nejdriv za 2 mesice! :lol:

Letim ke kadernici, na solarko prohrat speky a zpet ke sporaku, kosteti a hadru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.2.14 09:11

@Barčí1411 jj vim, ze se to neda srovnavat, ale radsi tu moc nebrblej, ze jsi vstavala 2× a ze je to des :lol: :lol: 2× je DOBRÝ :pankac:
jééé kadernice, o te si ted necham zdat, vlasy mi nabarvi mamka a ja to potrebuju ted nechat dorust do gumicky, uz me chybi tak 1-2 cm :) takze musim vydrzet a pak tomu dam nejaky ten tvar :D aco se tyce prohrati, tak si dam tak max sprchu a nebu zapnu topeni :D

nam dneska prijde dalsi navstevicka, tak se tesim pokusim se neco zase upect, jsem zvedava, jestli se me to povede :mrgreen: jsem preci jen spis takova patla nez pekarka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.2.14 09:15

@Schara mas na balkone nejaky stary kocarek? ja bych tam nechala Oliv taky vyvetravat, kdyz prsi, jeden starsi kocarek mam, ale nevim, aby mi tam nenastydla…dneska taky prsi a nikam se mi nechce - i kdyz jinak poctive chodim kocarkem denne ven.

jeste je moznost vzit z noveho kocarku jen korbu, a polozit ji na dve zidle…tak nevim, aby ji pak v tom nebyla zima…

@Barčí1411 mala dnes v noci spala opet krasne - u nas to asi hlavne bude o tom cestovani a zmene prostredi :nevim:, ale spurt mela - normos vypije 750ml denne a vcera vyzunkla o 100ml vic - protože jedla uz v ty 4 rano, co se normalne nebudi…

tak snad je po spurtu…

jinak dneska jsem zazila rano kakani v primem prenosu pri rannim prebalovani - to hovinko je po UM proste hustsi, i po Hippu - michany vajicka nebyly uz snad mesic…Asi ji budu muset davat vic pit, aby to nehoustlo jeste vic a nezacala mit problemy to vytlacit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.2.14 10:57

@stephora my mame kocar doma v chodbe (mame velkou chodbu), takze si prejizdim na balkon nasim kocarem. Ja myslim, kdyz ji obliknes stejne jako kdyz jdes ven nemela by nastydnout, je jedno jestli je na balkone nebo s ni chodis po venku. JInak ja taky chodim denne, ale v desti teda ne :) to je balko zlatej, hodim na kocar slidu kdyby nahodou a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.2.14 11:53

@Schara kdyz pro me je to nejak narocnejsi vstavat v noci :lol: Odvykla jsem si… A kdybych tak mohla lezt z pelechu treba po 9hod., bylo by to zuzo, ale Ema vstava docela brzo :lol: Kdybych, nedej Boze, chtela snad nekdy treti dite, pripomen mi, jaka svina lina jsem :lol: ne, to se nestane! Dve mi bohate staci, navic kdyz to jedno vyda za tri! :lol:

@stephora u nas dnes lepsi, nevstavala jsem 5×, ale 2×. Jenomze chodim spat o pulnoci, nez to tu vse popleskam, pripravim na druhej den (kdyz to neudelam, nemam sanci se venovat Eme potom, coz je v nasi momentalni situaci dost dulezity - takze ja chodim poslendich par dnu jak zombice vyflusnuta :lol: ), lehnu, zavru oci a Lill uz vriskala…Takze sup dolu, mliko, nakrmit, ulozit, chvili se prevalovala a knourala - rekla bych spurt a prdy dohromady :poblion: Musim si koupit tu ohrivacku na UM. Ja ji mela a ona se mi rozbila - teda ja tomu trochu pomohla :nevim: :lol: Dneska budu verit v klidnou noc a spanim minimalne do oblibenych 5 hodin rano :srdce: :lol:

Ja Lill na balkon nesoupu - nemam tu nic, v cem bych ji tam mohla dat. Do autosedacky se mi nabalena nevejde :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
11.2.14 12:12

@Barčí1411 @Schara uz jsem dotahla z pod schodu 3 patra starej kocar a je na balkone na jedinym jakztakz zavetrnym miste…odpolko ji tam zkusim dat misto prochajdy - jestli tam teda usne. tady jeste neleje, ale zas fouka a ja sem si i vcera brala paralen, nebylo mi ok, tak se mi vlastne ani nikam nechce ven… tak uvidime…

Baru, jde vam z podvozku sundat hluboka korbicka? ja nemit starej kocarek, tak bych odelala korbicku, dala na dve zidlicky a mohla by bejt v tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí