TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
6.2.14 09:42

Dámy mé, dnes máme 3 měsíce :srdce: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.2.14 10:07

@stephora :srdce: prdelka :srdce:

A nas za 12 dnu cekaji 4mesicniny :lol: Pomalu si chystam lzicky a misticky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.2.14 10:45

@Barčí1411 jdete na příkrmy už teď? jak začnete? mrkvička, pak k tomu brambor a k romu pak bile maso? po tydnech?

my počkáme, co poví MUDr,, ale nechci na to spěchat..podle mě začneme tak od 5M, přecejen nejsem ještě plně na UM :D a malá se prd stará, co máme na talíři my :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.2.14 11:24

@stephora my uz mame info od Dr. Uvidim, jak to budeme mit. Na to je jeste cas. Samozrejme ji hned nedam mrkev s masem :lol: Uvidime, co ji bude chutnat. Ale samo se zacina s mrkvi… Ja ji to budu doma varit - ty kupovany jsou hnusny :lol: Skoda penez :lol: Ema to nejedla :poblion: Jinak kdyz si to vezmes, tak taky zacneme od 5. mesice :lol: Ukonceny 4.m je preci zacatek 5.m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.2.14 11:33

@Barčí1411 to je fakt s tema mesicema :D tam pak u nas jsme dnes uz ve ctvrtem :-D

nekdo zacina bramborama…ja asi prvni lzicku koupim, nez to vychytam…uvidim :) ty mrkve jsou pravda levnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.2.14 11:41

@stephora :nevim: Fakt? 8o U nas prvni bude mrkev, v zapeti asi brokolice a kvetak :lol: 4.mesic? Ten mi zacneme teprve 18.2., tak to byste nas, holky, trochu predbehly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.2.14 11:53

O te brambore to pisou tady :
http://www.babyonline.cz/…-rok/4-mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.2.14 12:23

@stephora aha… No, ja bych spis dala primo na rady detsky Dr. ;) Nez nejakyho webu… Nam Dr. rekla, ze zacneme od ukoncenyho 4.m zeleninou. Ja diky Eme vim jakou ji muzu dat - zacnu taky mrkvi. Dalsi vyzkousime treba za 2-3 dny. Na noc uz dostane kasicku - ale do flasky. Brambory s masem az tak o mesic pozdeji. Ale spis se budu ridit nejakym instinktem nez webem. Dr. vetsinou rekne, co a jak mas dat, potom si to sama nejak regulujes, pridavas, ubiras… :palec: Jinak ty porad kojis minimalne castecne, takze na prikrmy mate cas. Lill je plne na UM :lol: A i kdyz toho tolik nevypije, Dr. rikala, ze je fajn zacit od toho vlastne 5.m, alespon bude mit dalsi prisun potrebnych vitaminu a spurty se budou lip zvladat :dance:
No ja se tesim na leto, to uz si da s maminkou zmrzlinku :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.2.14 12:49

@Barčí1411 vsak ja rozhodne podporuju nazor MUDr. a ne webu, jen me to prekvapilo, ze to tu maj nejak obracene…taky se budu ridiot radama MUDr :)

to bude veselo…to zas za tebou polezu pro rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.2.14 14:30

@stephora ja se tesim :lol: To uz pak bude vsechno veselejsi :lol: Bude si zuzlat piskoty a susenky… :lol: Misto vody dostane stavicku :lol: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
6.2.14 14:49

@Mája B Krvavá bradička by mě teda taky pěkně vyděsila :(
S tím kojením zkus ještě vydržet - na konci třetího měsíce bývá laktační krize spojená se spurtem, ale když to u sebe podpoříš pitím a necháš ho dva tři dny dudlat podle potřeby, množství mlíka se zase přizpůsobí. My měli krizi v osmém týdnu a chtělo to fakt tři dny být v klidu, dát mrněti prostor a vydržet trochu fňukání a je zase dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
6.2.14 17:03

Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale poctivě vás čtu…
nebylo mi úplně nejlépe, a to že psychika, týden jsem byla i hospitalizovaná, ale teď už je dobře…
dnes jsou našemu Mikulášovi dva měsíce, tak vkládám pár fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
6.2.14 17:08

@crazyidea Má skvělý vlásky a parádně se směje! :D Přeju vám, až už je teď jenom dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.2.14 17:24

@crazyidea jojo, veselé miminko :srdce: na té poslední fotce se tváří hodně šibalsky, to bude lamač srdcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.2.14 07:32

Ahojda holciny :) tak jsem poctive cetla, ale psat uz jsem nikdy nestihla :mrgreen: nedostala jsem prostor :mrgreen: koukam, ze nektere uz resite prikrmy. To my si zatim jeste asi pockame :)

jinak holky pekne fotecky a gratulka ke trem mesicum, uplne desne to utika a je to na tech prcickach strasne videt :) nedavno bylo leto a my tu funely s pupkama a ted resime prikrmy a kojeni a pokroky nasih zlaticek :)

@Mája B a ty odsavas nosanek i bez rymy kazdy den? ja se prave ptala nasi dr. kdy odsavat a rikala mi, ze kdyz nakapu kapicky a chrci jeste vic a nebo jdou bubliny od nosu tak odsat a prave ze casto po nakapani chrcet prestal :)

jinak noci se uz mirne zlepsili, nebudi se 5×, ale jen 3× :lol: :mrgreen:

hezky den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí