Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora
prdelka ![]()
A nas za 12 dnu cekaji 4mesicniny
Pomalu si chystam lzicky a misticky ![]()
@Barčí1411 jdete na příkrmy už teď? jak začnete? mrkvička, pak k tomu brambor a k romu pak bile maso? po tydnech?
my počkáme, co poví MUDr,, ale nechci na to spěchat..podle mě začneme tak od 5M, přecejen nejsem ještě plně na UM
a malá se prd stará, co máme na talíři my ![]()
@stephora my uz mame info od Dr. Uvidim, jak to budeme mit. Na to je jeste cas. Samozrejme ji hned nedam mrkev s masem
Uvidime, co ji bude chutnat. Ale samo se zacina s mrkvi… Ja ji to budu doma varit - ty kupovany jsou hnusny
Skoda penez
Ema to nejedla
Jinak kdyz si to vezmes, tak taky zacneme od 5. mesice
Ukonceny 4.m je preci zacatek 5.m ![]()
@Barčí1411 to je fakt s tema mesicema
tam pak u nas jsme dnes uz ve ctvrtem ![]()
nekdo zacina bramborama…ja asi prvni lzicku koupim, nez to vychytam…uvidim
ty mrkve jsou pravda levnejsi ![]()
@stephora
Fakt?
U nas prvni bude mrkev, v zapeti asi brokolice a kvetak
4.mesic? Ten mi zacneme teprve 18.2., tak to byste nas, holky, trochu predbehly ![]()
O te brambore to pisou tady :
http://www.babyonline.cz/…-rok/4-mesic
@stephora aha… No, ja bych spis dala primo na rady detsky Dr.
Nez nejakyho webu… Nam Dr. rekla, ze zacneme od ukoncenyho 4.m zeleninou. Ja diky Eme vim jakou ji muzu dat - zacnu taky mrkvi. Dalsi vyzkousime treba za 2-3 dny. Na noc uz dostane kasicku - ale do flasky. Brambory s masem az tak o mesic pozdeji. Ale spis se budu ridit nejakym instinktem nez webem. Dr. vetsinou rekne, co a jak mas dat, potom si to sama nejak regulujes, pridavas, ubiras…
Jinak ty porad kojis minimalne castecne, takze na prikrmy mate cas. Lill je plne na UM
A i kdyz toho tolik nevypije, Dr. rikala, ze je fajn zacit od toho vlastne 5.m, alespon bude mit dalsi prisun potrebnych vitaminu a spurty se budou lip zvladat ![]()
No ja se tesim na leto, to uz si da s maminkou zmrzlinku
![]()
@Barčí1411 vsak ja rozhodne podporuju nazor MUDr. a ne webu, jen me to prekvapilo, ze to tu maj nejak obracene…taky se budu ridiot radama MUDr ![]()
to bude veselo…to zas za tebou polezu pro rady ![]()
@stephora ja se tesim
To uz pak bude vsechno veselejsi
Bude si zuzlat piskoty a susenky…
Misto vody dostane stavicku
![]()
@Mája B Krvavá bradička by mě teda taky pěkně vyděsila ![]()
S tím kojením zkus ještě vydržet - na konci třetího měsíce bývá laktační krize spojená se spurtem, ale když to u sebe podpoříš pitím a necháš ho dva tři dny dudlat podle potřeby, množství mlíka se zase přizpůsobí. My měli krizi v osmém týdnu a chtělo to fakt tři dny být v klidu, dát mrněti prostor a vydržet trochu fňukání a je zase dobře ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, ale poctivě vás čtu…
nebylo mi úplně nejlépe, a to že psychika, týden jsem byla i hospitalizovaná, ale teď už je dobře…
dnes jsou našemu Mikulášovi dva měsíce, tak vkládám pár fotek.
@crazyidea Má skvělý vlásky a parádně se směje!
Přeju vám, až už je teď jenom dobře ![]()
@crazyidea jojo, veselé miminko
na té poslední fotce se tváří hodně šibalsky, to bude lamač srdcí ![]()
Ahojda holciny
tak jsem poctive cetla, ale psat uz jsem nikdy nestihla
nedostala jsem prostor
koukam, ze nektere uz resite prikrmy. To my si zatim jeste asi pockame ![]()
jinak holky pekne fotecky a gratulka ke trem mesicum, uplne desne to utika a je to na tech prcickach strasne videt
nedavno bylo leto a my tu funely s pupkama a ted resime prikrmy a kojeni a pokroky nasih zlaticek ![]()
@Mája B a ty odsavas nosanek i bez rymy kazdy den? ja se prave ptala nasi dr. kdy odsavat a rikala mi, ze kdyz nakapu kapicky a chrci jeste vic a nebo jdou bubliny od nosu tak odsat a prave ze casto po nakapani chrcet prestal ![]()
jinak noci se uz mirne zlepsili, nebudi se 5×, ale jen 3×
![]()
hezky den ![]()