TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
2.2.14 22:25

@Iškaa mne v loznici teplota lita od cca 24 po tech 18-19 stupnu. V noci dost vetram. Holkam se lip spi a nepoti se - kdyz nevyvetram rano ma Lill zpoceny vlasky a Ema spi komplet odkopana - prikryt se umi v noci, pokud je ji zima… A Lill nespi tak dobre, jestlize ji je horko. Pres den ji davam bodycko s kratkym a pres to mikcu, svetrik tenkej + gate, nebo body s dlouhym a gatky a obcas treba saticky pres to :srdce: Chodi spat do postylky - zatim nahoru do loznice a spi pri otevreny ventilacce v tech vecech na den a prikryta perinou… Ale jako - ja samo nereagovala na to, ze ve srovnani s nami je prcek navlecenej, ale na to, jak je kazdy mimco jiny. Jak kdyz byla Lill malicka, spala v pytli, oblecena a jeste prykryta perinkou a dekou a ted spi pomalu nahata behem 2 mesicu :lol: :srdce:

Příspěvek upraven 02.02.14 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.2.14 22:27

@kamkakamka ja taky ne :nevim: :lol: Dnes mi je dala kamaradka a videla jsem je teda v tescu ale nezkoumala jsem je nijak. Emicka slintala az dyl a tim, ze blindila, tak mela kolem krku plinu uvazanou, takze nejaky satecky jsem fakt neznala :lol: Ale je to dobra vec, alespon pro takhle malicky, Myslim, ze pozdeji bude dobra opet ta plena - vic vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.2.14 22:50

Myslím, že každý dítě je jiný, Maxík má pořád zmrzlé ruce a nohy :)
tulí se tulí, má rád teplo :)

tady je odkaz na nějaký slintáčky, odtud je mám :)

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.2.14 22:53

@kamkakamka proč hrozná matka? já mám taky celej den otevřený okno :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.2.14 23:09

@Mája B No, že v ložnici máme chladněji, tak aby si někdo nemyslel, že malou trápím. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.2.14 23:19

@kamkakamka :D my máme špatný okna, podvodem si na nich někdo vydělal, tudíž větrají, i když jsou zavřený :D až je v létě vymění-snad, tak už na noc taky topení nezapnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.2.14 00:24

@Mája B Tak to me mrzi. Je pravda, ze my mame v byte docela teplo i bez topeni. Okna mame v poradku, ale vetsinou mam stejne aspon mikroventilaci. Jsem nejaka posedla mit v byte cerstvy vzduch nebo co. :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.2.14 00:30

Holky a vite, co se mi stava? Ze je mi po male hrozne smutno, kdyz spi v postylce. Vzdy se na ni hrozne tesim, az se vzbudi a vezmu si ji k sobe. Materske city jsou pro me nove a je to moc prijemne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.2.14 09:39

@kamkakamka tak tohle mám taky s tím spaním…jak spí krásně v noci, občas se mi echce jí ani večer opustit :) a ráno se na ni těším :)to je taková hezká láska, bezpodmínečná :srdce:
u nás se taky slintá, ale ne tolik, asi to ještě přijde :nevim: používám bryndáčky z Ikea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.2.14 09:45

U nás včera hororový večer :zed: malá neskutečně vřískala! vůbec jsme nepřišli na to, co jí je :nevim: nedala se utišit, vyzkoušeli jsme vše… naštěstí jídlo neodmítla a v 11 dostala čípek paralen, spala pak naštěstí celou noc…

ale bylo to hrozné, brečela jsem bezmocí. Dnes mám hrozný strach, aby zas nebrečela…partner je v práci a s kočárem busem k doktorce do jiné vsi…no hororová představa. Musím se zklidnit, malá tu nervozitu ze mě cítí a bude uknouraná…

ráno jsem nakojila, pak zas usnula, sand to bude dobré…

včera jsme jí pořídili zimní fusak Emitex combi 3v1 deluxe šedobílý - sice jsem chtěla černý nebo oranžovočerný, ale nemají je, vyprodáno :nevim: šedobílý bude ale do oranžovočerného kočárku taky OK, je to neutrální…Byli jsme v Hostivici v Malvíkovi - moc hezký obchod ;) tak se dnes těším na procházku, až ho vybalím a Oliv bude hezky v teple :)

dnes máme 3 měsíce na týdny, kalendářně nás to čeká ve čtvrtek, už jsme velký holky :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
3.2.14 10:06

@kamkakamka My když jsme byli s mužem sami, mívali jsme v zimě v noci 15 a přes den 18 +-stupeň ;) Takže já se teď naopak bojím, abych na mrně nebyla moc drsná. Vypnutý topení v noci a pořádný vyvětrání před spaním je samozřejmost i s mrnětem, ale zlobí mě Samovy studený ruce, který jsou zahřátý málokdy. Za krkem teda bývá teplej, zpocenej ale málokdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.2.14 10:06

Ahojda holky, ja taky hodne vetram a spousta lidi nam rika, ze je malej malo oblecenej a ze mu musi byt zima, ale kdyz je nabalenej, tak je spocenej. jinak pred spanim vetram taky, pak mirne pritopim, ale jen jako ze roztopim topeni a vypnu :)

jinak prevklikam denne :) krome teda overalku ve kterych spinka, ty ma na dva dny (pod nim ale ma bodyno s kratkym rukavem :) a koupu denne, s tim, ze mydlim kazdy treti den. Tady zase zacalo pofukovat :roll: ale odpoledne ven pujdu :mrgreen: vsak malemu je tam teplicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
3.2.14 10:11

@stephora Mám černý fusak Emitex - byl jako dárek ke kočárku (který je šedý) - a jsem s ním spokojená. Snad budete taky. Mám v něm ještě jeden zateplený pytlík (podobný spacímu, ale s rukávama, kapucou a teplejší), takže pak Samovi přidám jen jeden overálek a už může s minimem strojení putovat do kočáru, kde má připravené hnízdo. To mi vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.2.14 10:16

Zdravím všechny maminky a miminka, po dlouhé době jsem sem mrkla. Holky, prosím Vás, sundávaly jste už někdo tu novoroz. vložku v autosedačce? Malá je tam jak sardinka (ještě když je navlečená), takže jsem jí vyndala a myslím si, že se jí sedí líp. Jinak my máme 2,5 měsíce, skoro 6 kg. První očkování proběhlo docela v pohodě, jen asi při vpichu zatla sval a večer jí to hrozně bolelo, tak jsme dali panadol a zabralo to, pak už byl klid. Pěstičky už taky strkáme do pusinky. Večer někdy hodně pláče, nevíme proč, jediné, co jí uklidní jsou písničky i s obrazem z včelích medvídků na youtube, na to kouká a ani skoro nedýchá :), sami jsme z toho paf, že jí to tak zajímá. Usíná s námi v posteli, pak jí přenášíme do postýlky, to se samozřejmě vzbudí a vyžaduje si, že chce zpět do postele. Snažíme se nevzdat, ale tři se fakt nevyspíme, pořád se budím. Jinak stále kojíme, mléka mám dost, uživila bych ještě jedno mimčo, přitom prsa vel. C :). Dnes je u nás krááásně, takže po obědě půjdem na procházku, mějte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.2.14 10:21

@vercaaaa tak já se hlásím k živění ještě jednoho dítěte :))) mě mlíčko už skoro zmizelo, jsme na Hippu :nevim:

Já jsem zkusila vložku z autosedačky vyndat, ale OLiv se mi nějak pořád naklání na stranu :( tak jsem to tam zas vrátila…ale tělíčkem by už snesla být bez vložky…máme 3 měsíce a určitě přes 6 kg :) zkusím to znova zas třeba za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí