TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
28.1.14 14:03

@kamkakamka hraci deku mame a i na ni vydrzi kdyz na ni ma naladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.1.14 14:53

@Schara jsem si rekla, ze vas tu trochu zahltim :mrgreen: Ani jsem to po sobe necetla a ted koukam, co toho ze me vypadlo :lol: Pardon :mrgreen:
Broucek malej :hug: Tak snad dneska uz se plakat nebude :hug:
No jo, zenska - ty tu „hubu“ nezavrou… Ale teda ja - bohuzel - mam ke srovnani Emcu - na tu fakt Lillinka nema, ta mlela a mlela a mele a mele… :zed: :lol: No, nicmene se pekne „rozkecava“ a je to sranda, tak naspuli ten cumacek a snazi se vydat nejakej zvuk :srdce: Ale porad valcime s otaenim hlavicky :cert: To uz musi bejt, ze se za nekym nebo za necim otoci :nevim:

@kamkakamka jen se neboj, ne vzdy plati to, ze kojenim se hubne - ja to tak u Emicky rozhodne nemela. To jsem hubnula az kdyz jsem prestala kojit. Navic nelze srovnavat tvych par kilo s moji vahou - ja mela pomalu metracek :lol: A ted jsem porad nekde na 82kg, takze zadna slava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
28.1.14 16:31

Ahoj holky, tak my dnes na kyčlích moc nepochodili… za 6týdnů znova, namá jadýrka, teprve začínají, bylo nás tam asi 20, snad jsme něco nechytli…

jinak malej též brebentí a hlavně se žulí, vikča byla opak, jak na ni promluvil někdo cizí byl řev :) tady je 0 a taje to, takže srajda jak má být :)
malého nejvíc baví televize, jinak asi nic :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.1.14 13:14

Nazdarek holky!! :) jak se dari?? co vase ratolesti? ten muj rarach je venku na prochajde :) tak jsem vysala, vytrela, vyzehlila a ted sedim a cekam, az mi ho vrati :mrgreen: je to fajn mit moznost si nektere veci udelat v naprostem klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
30.1.14 14:18

@Schara tomu ja rikam dovolena - v klidu si uklidit, uvarit, nakoupit… :lol:

U nas se chrupe, Emca je u Emci, Rick neco steluje s popelnici - baterku a zhavici svicky meni nebo co :nevim: :lol:

Na me panari neco plivly. Obe holky od sousedu jsou prichciply, Ema uz ma rymu jako blazen a ja dnes vstala s bolavym krkem a ucpanym nosem a celkove se citim nejaka unavena :zed: Ven se nechystam, ani deti. Ja si max prelezu jen do auta a sjedu se zahrat :lol:

Vcera jsem byla s holkama na ORL - hlavne teda kvuli Lillince - jela jsem ji nechat nastrelit nausnicky :palec: Hystericka jsem byla nejvic asi ja a Ema - Emicka porad mlela dokola, ze ma strach, ze Lillince propichnout hlavu a bricho a nebo ze ji jinak ublizi, broucek :srdce: Nakonec si v ordinaci zacpala usi, otocila se k nam zady a kdyz bylo po vsem, honem sla kontrolovat jestli ji tu jeji sestricku nejak nezrasili a s laskou ji uklidnovala - a i sebe - ze je vse v poradku, ze je ted krasna a ma nausnicky jako ona a tutu nunu. No, Dr. se sestrou z nich byli hotovi :lol: Ja vychazela z ordinace opocena az na zadku. Musim rict, ze neoc na tom bude, ze s vyssim vekem je o deti a vubec tohle vse vseobecne, vetsi strach a stres :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
30.1.14 15:06

@Barčí1411 juuuuuu, ta je roztomila. V kolika mesicich se to muze nastrelit??? Ve 3??? Nebo je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
30.1.14 16:41

@Barčí1411 ja mam bacila uz za sebou, tak se brzo vsechny vykuryrujte a Lill je nadherna :) a jaka je to kocenka s nausnickama :palec: No a co se tyce Emicky, to je zlaticko, jaky mela strach o segru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.1.14 09:07

Ahojky devcatka,

tak me z kraje tydne zkolil nejaky bacil, ze mi bylo fakt ouvej, nastesti v utery mohl manzel zustat doma, tak jsem to vylezela a zde se, ze uz je to dobry, tak jsem rada ze to tak rychle preslo.

Vcera jsme byli taky konecne domluvit krtiny, tak 22.2. bude Venousek pokrteny :srdce:.

Ale reknu vam, udelala se venku doost zima a my tu mame i krasne bilo :-)

Tak hezke rano vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
31.1.14 15:45

Ahoj :mavam:

Devcatka, dekuju za chvalu Lillounka melounka :lol:

@kamkakamka - nekteri pediatrove, popr. Dr. na ORL doporucuji davat nausnicky az po prvnim ockovani Hexou. Nicmene Lill detska uz nam je nabizela v 6ti tydnech - pred ockovanim. To jsme odmitli - ne kvuli tomu, ze nebyla ockovana, ale byla takovej broucek malickej, to bych ji neudelala. I kdyz - cim driv, tim lip! Myslim, ze 3-4 mesice jsou akorat. Potom ty holcicky objevujou funkci rucicek a mohly by si za ty cerstve nastreleny, popr. pichnuty ouska tahat atd…

@Schara :srdce: Eminka je zlatinko :srdce: Jinak u nas vsichni frkame a prskame - od nejmladsi po nejstarsi-ho :lol: Dneska se celej den valim jako to prase. ne, ze bych umirala, ale vsechno me boli a otravuje a rypak mam plnej a v hlave mne tresti, nevyspala jsem - Lill v noci tak 100× vstala - taky pekny sopli, takze se ji spatne spalo… No, at uz je jaro, leto a poradny vedro :lol:

@Deeh tady byla taky pekna zima, bilo, ale nejak uz to taje a je tam hnusne - nemam tohle pocasi rada. Kdyby to slo, nevystrcim nos ven driv jak na jare :lol:
Tak Venousek bude mit krtiny, krasa :dance: Prozradis jakym jmenem bude pokrteny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.1.14 17:35

@Barčí1411 já bych zimu nejradši taky uplně zrušila. Vůbec by mi nevadilo, když by se střídalo jen léto a jaro :).
Křtiny jsou u nás v podstatě „povinnost“ neb jsme měli svatbu v kostele, kde jsme slíbili, že budeme děti vychovávat ve víře, manžel je křesťan, já pokřtěná nejsem, ale myslím, že k tomu taky dojde… jinak pokřtěn bude stejným jménem - tedy Václav. Necháme to na něm, pokud dojde k biřmování, jestli si bude chtět dát druhé jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.1.14 22:03

@Deeh My to máme úplně stejně a já právě při přípravách hodně řešila tu „povinnost“ nechat dítě pokřtít. Bylo by mi bližší, aby křest podstoupilo ve chvíli, kdy samo bude moct říct, že ho chce, tak jsme se dohodli, že to odložíme na později. Dost možná nakonec ustoupím, on křest má něco do sebe (i když sama o něm rozhodně neuvažuju), zatím jsme to ale neřešili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
1.2.14 08:58

@Deeh teplicko je holt teplicko :) Jinak ja si myslim, ze krest je pekna tradice. Sama tedy krtena nejsem ani holky. Ale tam, kde je to tradici je to vicemene uz skoro samozrejmost :) A mne se to tak libi.

Jinak dobre rano vsem.
M jsme doma bez taty - mysi maji pre :lol: Vsichni stale prskame a frkame. U mne uz je to mnohem lepsi, ale Lillinka chrochta, tak ji „znasilnuju“ morskou vodou, Emce kapu kapicky, ta si do rypaku nenecha striknout nic :nevim:

No, jdu neco delat, varit a tak… :lol: Odpo jdeme ven, potrebuju koupit UM. Koukala jsem, ze skoro vsude maji obyc Sunar za 269 Kc 8o Tady v lekarne ho maji jen za 219 Kc! :nevim: Pristi mesic uz bude mit Lill prikrmy :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.2.14 14:02

Ahojda, tak ja mam chvilku volno, muz sel ven s kocarem, tak jsem dala vanu a ted tady u netu vypiju kavicku ( no Caro, kavu radsi nepiju :mrgreen: ) jo taky bych zimu letos zrusila, ale pristi rok uz by mohl byt snih, na sankovani s malym a pro me obcas na lyze :)
u nas se take nekrti, nikdo nejsme verici, takze tak :)

jsem dneska pekla babovku a letela do kose, absolutne se nepovedla a ja nevim proc :nevim: takovou chut jsem na ni mela… no jo stanou se horsi veci na svete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.2.14 15:31

Ahoj holky. Taky chci malou nechat pokřtít. Chtěla jsem to udělat u našich na Moravě, ale pan farář nechce křtít děti rodičů, kteří nejsou manželé. :( Budu to muset udělat někde jinde nebo nevím. :nevim: Já jsem křtěna i biřmovaná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.2.14 19:38

Ahoj holky, moc se omlouvám, že se Vám vmíchám do Vaší dlouhé diskuze.. Ale chtěla jsem se zeptat a poprosit o nějaké informace. Dnes jsme byli mrknout na byt v Chráštanech, jsou tam ty „nové“ bytovky. Moc se mi líbily, byt mi také přišel fajnový, už jsem to tam vše viděla. Chtěla bych poprosit o nějaké info, jak se Vám tam líbí? Dostupnost do Prahy je bezvadná, sice pracuji na Hostivaři, ale nikdo neříká, že tam budu deset let, tak na to tolik nehledím a kvůli klidu a pohodě to vydržím. ;) Cítila jsem tam siláž/kravín, je to takto běžné? Pocházím z Krkonoš, z malé vesnice, jsem zvyklá na vše. ;) Děkuji za každou informaci. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí