TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
22.1.14 15:33

@Barčí1411 to uz je velka slecna ;) je to mazec jak to utika :) me se ven chtelo, jsem se tesila jak blazen a byla to paradicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
22.1.14 17:00

@Schara ja nakonec nikam nesla :mrgreen: Nejak me rozbolela hlava a vencit obe Emy a tahnout se s Lill… Zitra se obe dve provetraji tak, ze budou zadonit, abysme sly uz domu :lol:… Joooo, leti to jako blazen. Nedavno mi tu takhle poleavala Emca a za rok mi jde do skoly :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
22.1.14 21:18

Ahoj holky, já tady na vás nakukuju pořád, tak se taky musím ozvat :lol: :lol: :lol: :lol: kojím, ale prsa mi připadají blátivý, malej se trochu už zastavuje s přibíráním, má nějakých 7,8kg a snad bude brzdit, nosí už 74, je to tlouštík :) všichni se smějí jeho bradám :D

v pátek jdeme na rotaviry a myslím, že i prevenar, hexu snesl dobře…jinak prdy pořád zlobí, hlavně večer, teď testujeme infacol…v posteli spává furt se mnou, v postýlce neusne, ani přes den, prostě chovací miminko, když nechávám vyřvát teče z něj jak z v.la, až modrá a zapomíná dýchat…známé tak malá řvala, že jí zaskočila slina, a museli ji zachraňovat…skončili i v nemocnici na pozorování, takže já to zkouším, ale už po 2× jsem na 37minutách skončila a vytáhla ho, v tu ranu spal :roll: :roll: :roll:

tak doufám, že vám děti dělají samou radost :)
a já jdu vymýšlet, co upečeu-Vikča má za týden v pátek 2roky a následně v sobotu oslavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
22.1.14 22:03

@Mája B :mavam: Maxik je maxik, bobicek :srdce: Nahodou, mne se tyhle baculaty miminka libi :lol: Je videt, ze se maji dobre. Jinak Lill uz ma taky 68-74 - ma pekne spekatoucky nohy s papuli teda taky :lol: :srdce:

Tak Vikca bude mit narozeninky 2. :dance: Ty deti nejak rychle rostou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
23.1.14 14:27

@Barčí1411 :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
jinak si furt rve pd 2.měsíce pravou pěstičku do pusy, ale furt neobjevil levou, jsem z toho lehce nervozni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.1.14 15:44

Ahoj holky. Tak jak se máte? Doufám, že jste všechny spokojené a děti prospívají! :hug:
Mám dotaz ohledně plen. Odkdy jste začaly používat 2? Já jsem je koupila, protože 1 už jsou malé, ale 2 jsou zase velké, tak to nějak nechápu. Používám Pampers bílé, zkoušela jsem i 2 zelené, ale taky jsou velké. Když se malá víc pokaká, tak to vyteče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.1.14 15:45

@Mája B Malá zase pořád cucá levou ručičku a pravá zatím nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.1.14 15:46

@kamkakamka Ahojda, ja ted dojizdim 1, taky uz jsou mensi, ale 2 vypadaji ze budou o neco vetsi, taky tomu nerozumim. O maly kousek jsou mensi Sleep and Play pampersky :) tak zkus ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.1.14 15:47

K tem rucickam, Filípek tam obcas rve obe do te pusy :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
23.1.14 15:57

@kamkakamka my mame stejny problem s plenkama, ale ve velikosti 2 a 3. Dvojky mi prijdou uz dost tesne, ale trojky mi prijdou preci jenom jeste velke, potrebovala bych velikost mezi. Taky pouzivam ty bile - premium care.

@Schara jj Venousek si rad cumla taky obe najednou :-), zrovna dneska.

Jinak dnes jsme byli na dvoumesicni kontrole - 5600g a 62cm a ma zasebou prvni ockovani - Hexu. Tak jsem zvedava, jestli bude nejaka reakce nebo ne. Za mesic s druhou davkou uz dostane i na pneumokoky.

Koupila jsem Nurofen cipky, ale koukam, ze je tam napsano od 3.mesice a 6 kg. Co jste davaly na teplotu? Ja teda doufam, ze je ani nebudeme potrebovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.1.14 15:58

@Schara Díky, nějaké zkusím, protože už jsem jí dnes už zase převlíkala a musela vyprat pokakané body. :mrgreen: A pak jsem jí musela vykoupat, protože to fakt měla všude, skoro až ke krku. :mrgreen: Jinak na plíny mám docela štěstí, pořád mi odněkud chodí různé slevové kupony, takže bílé Pampers kupuju kolem 250,–Kč za to velké balení. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.1.14 17:22

@Deeh me dr. rekla at si koupim paralen cipky a dam pulku cipku ;) tak at malej zareaguje dobre. My jdeme na prevazeni v podneli a ockovani nam zrejme o tyden odlozi kvuli tomu nachlazeni, uvidime…

@kamkakamka Filípek zas jak kadi jednou za cas, tak ma vzdycky silenou naloz a taky chodi pod vodu, ubrouskama bych to nedala, bych hlavne vyplacala vzdy tak pul baleni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.1.14 20:44

@Mája B Lillounek si tam cpe taky vic levou paratku… Obcas i pravou, ale ta leva ji vic chutna asi… :lol:

@Schara Filipek neni zadnej troskar, co by cpal do pusinky jen jednu ruku, kdyz ma dve :lol: :srdce:

Plenky Lill je na trojkach oranzovych pamperskach… Jsou ji vetsi, ale to neva. Dvojky ji tak trochu skrtily uz :nevim: Ale kdyz se posrajdi, tak to ma az na brise :lol: TO asi plenkama neovlivnim :lol:

@Deeh na teplotu jsem davala pulku Parelenovyho cipku - je tam psano od cca 7kg, takze jsem dala pulku - po dohode s Dr. Tusim, ze ani snad nedelaji cipky pro miminatka do 3.mesicu :think: I Emce jsem davala pulku a matne si vzpominam, ze mi magistra v lekarne rikala, ze delaji az od 3m, takze proto jen pulku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
25.1.14 16:09

@stephora Nám se nakonec znovurozkojení povedlo, už mám zase mlíka dost, chtělo to jen trochu trpělivosti, hlídání si pití (množství i složení) a holt vstát jednou navíc v noci, ale jen na chvilku, tak mi to neva, dospáváme se Samem o chviličku dýl ráno :dance:

@Mája B Maxík je šikula, že tak přibývá :) Těch skoro osm kilo se musí už pěkně pronést, když chce chovat a nosit, viď.

@kamkakamka Já jsem taky dneska konstatovala, že když se Sam vykaká do jednorázovky, vyleze mu to na zádech a když do látkovky, jde to ven „nohavicí“ (a naštěstí to pak chytí svrchňáčky, co má na plence), takže obě varianty mají své slabé místo :nevim: Mrňousek nám ale ze zhruba čtyř stolic denně začal trousit jednou za tři až čtyři dny, tak je toho pak víc a zároveň to ale nemusíme tak často „likvidovat“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
25.1.14 21:12

@Iškaa to je dobře, že se vám daří kojit…to víš, že je to tíha, naštěstí v manduce se nosí dobře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí