Poradna duly
Jana Čurdová
Dnes jsme měli další návštěvu, doufám, že už poslední. Už jich bylo nějak moc. Většinou z partnerovy strany (kamarádi), tak tady vždy pijí a hulákají na sebe.
Před chvílí jsem po nich douklízela „bordýlek“ a konečně mám klid. ![]()
Holky, jak to děláte, že vám ti prcci tak dlouho spí??? Malé se to podaří jen někdy, jinak se mi budí po 3-4 hodinách. Ale nebrečí, jen tak zakňourá, nakrmím ji a hned zase usne. Zdá se mi, že dříve mi spala déle.
@Barčí1411 Na jaké jdete očkování? ![]()
@Iškaa děkuju
jinak Oliv se narodila 3890g, z porodky jsme šli se 3450g a teď má 5900g - tedy 2450 od toho, co jsme šli z porodky a nebo jen 2010 od porodní váhy - ale ta se moc nepočítá, protože mimi v sobě má spoustu plodovky atd… ![]()
@Schara jinak hodně pít - tak to je fakt placebo efekt, protože to se mi bude dělat mlíko i bez homeopatik
![]()
já s tím všeobecně mám problém, nevypiju víc než 2,5l za den. kvůli svýmu zůženýmu močovodu to nesmím přehánět s pitím :-/
Jinak dámy, asi to znáte, dobré ceny plenek a případně i UM a dalších věcí pro děti jsou na www.feedo.cz ![]()
Baru, ať to dobře snesete! my hexa i rotaviry dobrý, 24. Jdeme na Prevenar
Ahoj devčatka a mimuskove nesu novinku za dlouhym a ted doufam ze opravdu az za 7 mesicu budeme podruhe rodiči
krasne bije přesto jsem hospitalizovana a klidne budu až do porodu když to pomuže.
Dekuji za podporu a lilly přeji taky štastny konec ![]()
@Lejla91 no to je krasna zprava
Moc vam preju, aby tech zbyvajicich 7 mesicu bylo taaak dlouhych, ze se z toho zblaznite - v dobrem slova smyslu
Hlavne at je na tom konci zdrave a stastne miminecko!
… No to nam ten novy rok krasne zacina
![]()
@Lejla91 GRATULUJI!!! To je krasna zprava!!! Budeme mit dalsi mimi!!! Moc vam to preji!!! ![]()
@Lejla91 Lejlo, to je paráda!
Ať to dobře jde, mrňousek ať jenom prospívá a zdárně roste a za sedm měsíců se těším na dobrou zprávu
A když napíšeš dřív, jak se průběžně máte, bude to jenom dobře ![]()
Ahoj všem, jsem tu poprvé. Málá Verunka se nám narodila 18.11. a vůbec jsem netušila, že je tu diskuze
. Chci se zeptat, v kolika týdnech jste byli na očkování a co jste případně nechali očkovat. My jdeme ve středu na Hexu a to bude malý 9 týdnů. Nevím jestli jí s tím nechám dát ještě proti pneumokokům. Bojím se, aby toho na ní nebylo moc najednou. Díky, Mili.
@misimibl Ahoj, vítej tu a gratuluji k Verunce, ať je zdravá a dělá vám jen radost ![]()
My byli ve čtvrtek na očkování proti TBC a teď nesmíme dostat žádné další očkování v následujících třech měsících, takže na hexu můžeme nejdřív ve čtyřech měsících. Odložíme ji ale asi až na zhruba půlrok, až bude mrňous větší a odolnější. Odkládala bych ji i kdybychom očkování proti TBC neměli, ve dvou měsících mi to na hned šest nemocí přijde brzy
Zatím jsme s mužem dohodnutí zůstat jen u povinných očkování a nic nepřidávat. Holky tu ale dávaly i rotaviry a další nepovinné, tak možná budou o reakcích vědět víc ![]()
@misimibl
Ahoj a take se pridavam ke gratulujicim! My davame Hexu+Synflorix - v pondeli, ve 3 mesicich. Jina dalsi nepovinna ockovani ne-e.
My mame dneska mini narozeninky 3mesicni
![]()
@Lejla91 tak to mám MOC velkou radost! bude to dobré, jsi hlídaná a vše dobře dopadne! držím pěstičky a těším se s Vámi! ![]()
@misimibl ahoj, vítej ![]()
my měi teď ve středu 15.1. očkovanou první hexu a prevenar, malé byly 2 měsíce, 1 týden a 2 dny - kolik jet to na týdny, to nevím
, ale už jsme byli po 9 týdnech ![]()
malá byla jen dva dny trochu spavější, což jsem jen přivítala
, jinak vše OK
Rotaviry jsme nedávali…