TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
13.1.14 20:20

@Iškaa viď ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
13.1.14 21:00

@stephora Tak to jsem opravdu zvědavá jak budeš s Hipp spokojená, také přemýšlím o změně, protože jsme přešli z Nutrilonu pro nedonošence na klasický Nutrilon 1 a malá mi po něm začala dost ublinkávat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.1.14 22:12

@kamkakamka oranzove! :lol:

Ja chodim s holkama vsude, kam se mi zrovna chce. Vsak 3 mesice v sobotu! :srdce:

Holky, ja se taky tesim na dovcu. Ale to si jeste pockam. Nejdriv poletime koncem leta, nebo na podzim - uteceme za teplem.

No nic, ja jdu spat. Holky uz jsou skoro hodku tuhy. Dala jsem si sprsku, poklidila jsem a Rick mi stahnul filmik - 12 years a slave - tak se na to jdu podivat, pry je to dobry :mrgreen:

Tak brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.1.14 22:13

Ahoj holky.

Nestíhám dočítat, byly jsme na víkend poprvé pryč, na návštěvě za rodinou. :)
Naše malá trpí i přes každodenní podívání BioGaia na prdíky, už dvakrát jsem použila rourku a musím říct, že to zabralo, i když jsem se tomu na začátku dost bránila. Jinak protože naše malá moc nespí, přes noc max. 4 hodiny v kuse a jinak jen v kočárku, tak jsem vedle ve skupině okopírovala tip na Hacku a už máme taky objednáno, prý je to pro nespavce jako dělané. :palec: Já už totiž kolikrát nevím, jak uspávat (i když Dr. Karp teda hodně pomáhá, sama bych spala hned). Ještě jsem vám chtěla napsat, že teď testujeme místo bílých Pampers Tesco plenky, takový žlutý obal a jsou moc dobré, asi u nich už zůstaneme, pokud nebudou Pampers v akci. Jen mě mrzí, že u nás nemáme Tesco. :?
Mějte se krásně! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
13.1.14 22:31

@Barčí1411 Takže jsi s nimi spokojená? Vyzkouším teda všechny a uvidím, u kterých zůstanu. Jinak jsi se ptala na barvu partnera, tak ten je hodně černý, takže Jasmínka ještě může ztmavnout. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: My se taky chystáme na Kubu a chceme zůstat aspoň měsíc, tak jsem na to zvědavá. Chtěli bychom na podzim, to bude mít malá skoro rok. Jen teda nevím, jestli bude malá potřebovat nějaké očkování, musím se na to zeptat doktorky. Ale snad ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
14.1.14 11:05

@kamkakamka jojo, Sleep & Play jsou za nas nej - prozatim. A nejsou drahy - teda ve srovnani treba s Premium Care. Zeleny Pampersky Lill nesedely nejak. Ja prave taky nevim jestli nebude treba nejaky ockovani. Preci jen jsou to tropy, lita tam ruzna havet atd… :lol: Ale to se potom vcas optam detske. Juuu, takze Jasminka muze byt pekne tmavoucka! To mne se libi - to vis, ja jsem pravej sejratej opak, takze zavidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
14.1.14 15:38

Náš mrňous naštěstí na prdíky zatím nějak extrémně netrpěl - kapu jen u večerního a nočního kojení a espumisan a zvládáme to, i když večery bývají občas prokroucené a proplakané. Taky se snažím opravdu nejíst nic, co by bylo hrozba. Přes den podle mě málokdy pláče kvůli prdíkům. Spíš chce společnost. Taky jsem zkoušením zjistila, že ty jeho velké pláče nebyly nakonec kvůli alergii na mlíko, ale kvůli fenyklu. Když jsem si dala fenyklový čaj, plakal zas. A od té doby, co vůbec nepiju ani kojící, v kterých je fenykl taky, je mnohem klidnější :srdce:
Přidáváme se aktuálně taky ke skupině nekakacích miminek - zatím plnil plenku i čtyřikrát denně a teď už druhý den čekám a nic, tak jsem zvědavá, co z toho bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
14.1.14 16:56

Jasmínka se kroutí jen v noci a k ránu, přes den je v pohodě. Espumisan jsem párkrát dala taky, ale nezdá se mi, že by nějak pomáhal, tak už jí ho ani nedávám. S kakáním teda problém nemáme, kaká několikrát denně a to docela dost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.1.14 21:42

Dámy, tak Hipp malé chutná moc, a, světe div se, hned dneska se vykakala! předtím týden nic…no, těžko říct, zda by se vykakala stejně, a nebo jí v tom ten Hipp pomohl…takže přechod na jinou UM zatím v pohodě, snad to tak zůstane :) jen toho nějak moc vypije…2× tolik co Nutrilonu…nevím, jestli je to tím, že jí chutná, nebo jet o „hladovější“ mlíko…

zítra máme kontrolu u MUDr a první očkování Prevenar, tak doufám, že malá nebude mít nějakou ošklivou reakci…držte palce :palec: taky jsem zvědává, kolik váží a měří, přijde mi, že se už docela pronese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
15.1.14 09:37

@stephora tak to je dobre, ze prechod na Hipp je zatim bez komplikaci, tak at to tak vydrzi :-). My jsme s nim moc spokojeni. Davam ho 5×denne 90ml z toho jednou v noci je 120ml a plus si pokazde jeste cucne ode me, ale to je tak 30-40 a to kdo vi jestli. Vyjimecne musim dat jeste sestou davku za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
15.1.14 13:18

Ahoj ženy, jdu pro radu, malému začíná baby akné, čím to paletě? Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
15.1.14 16:02

@Mája B
já to mažu Sudokrémem a myslím si, že to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
15.1.14 16:06

@Barčí1411
myslíš si, že je možné, že by byl Sunar hladovější než nutrilon? zdá se mi, že Mikuláš by po Sunaru měl hlad už po dvou hodinách…
přijde mi to divné, ale i v noci začal zlobit víc než obvykle a už ani nedá tu jeho občasnou noční pětihodinovku, ale od té doby co dáváme Sunar, tak se budí po čtyřech, ale i po třech hodinách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
15.1.14 16:18

Holky a můžou mít růstový spurt i děti na UM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
15.1.14 19:43

@Mája B excipial lipolotio - zázračné tělové mléko, zabralo i na seborheu, měla ji na celé hlavičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí