TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
11.1.14 11:26

@crazyidea je to vypada sikovne :) moje zada uz take berou za sve, my mame jeste jezdici kosik, tak taky s tim korzujeme po byte :mrgreen: ale ne vzdy zabere, nekdy si filipek zada vylozene chovania nebo hopsani na balone :)

jinak prikladam fotecku z rana kde vypada jako andilek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
11.1.14 11:28

@Schara
košík taky máme a přesně jak píšeš, ne vždy zabere!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
11.1.14 13:50

@Schara Aha. Tak to je zase Dr.od Dr. Mne bylo receno, ze u miminek na UM mam cajik davat - fenykl a hermanek jsou od ukonceneho 1.tydne. ale asi teda zalezi na Dr. Emca taky dostavala cajiky a to mela jinou detskou. Samozrejme se ale drz toho, co poradi detska. Pri tom prechodu na jiny UM spis pozor na prdy. To ublinkavani je normalni. Vetsina to tak ma :( Ema blindila po vsem a vic nez dost :( jinak se zeptej Dr.na ten prechod na jiny UM. Vim, ze mi nase detska rikala, ze to brisko si zvyka I mesic na to „novy“, jiny… lill si na Sunar zvykla az po mesici. Ted je naprosto v pohode. Jenomze kazdy miminko je jiny. A kolik davek Mikulas za den vypije?

Holky z bryndackama z Ikei - dnes si pro ne taky svistim :lol: Navnadily jste me. Ja mam obyc zavazovaci, ale to se Lill nelibi :nevim:

Jeste jsem se chtela zeptat - otaci vam prcci hlavicku uz - teda ti „starsi“ posestinedelacci uz… lill mi porad toci makovici na jednu stranu! At delam, co delam. Akorat v postylce ne, ale tu jsem otocila. Jinak vsude jinde haze hlavu jen na levou stranu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
11.1.14 15:38

@Deeh Po dvoua půl hodinách od vstávání jsme šli spát - sice v tu chvíli nespal, ale už místo zvědavého čilého rozhlížení se začal trochu mrkat a zívat, tak jsem to riskla a prošlo to dokonce v postýlce. Naštěstí pak se mnou usnul ještě po ranním kojení v sedm, tak jsem aspoň hodinu ještě dospala. :)

@Schara Já bych taky měla nejradši v noci tmu, ale vadí mi, že když zakňourá, tak na něj nevidím - jestli to je ze spaní, nebo kouká a něco řeší :nevim:
Na fotce to Filípkovi moc sluší, je šikula, že tak hezky pase :palec:

@crazyidea To je šikovný, známí to mají a jsou s tím moc spokojení :)

@Barčí1411 Bryndáčky jsou fakt šikovný - včetně toho suchýho zipu. Snad budeš taky spokojená ;)

Omlouvám se za možná trochu provokativní otázku: Máte někdo problém s nadbytkem MM? Já kojím častěji s kloboučky, než bez nich, což by mělo být horší na stimulaci produkce, mám navíc malý prsa (jestli se při jejich nalití dostanu na B…) a téměř pořád musím mít pod trikem plenu, protože ze mě teče 8o Já jsem moc ráda, že nemusím řešit nedostatek, zároveň mi to ale přijde jako zbytečné plýtvání (odsávat se snažím minimálně, abych tvorbu MM ještě nepodporovala) - bojím se, aby se to neprojevilo na zubech, kostech a tak. Dneska zkouším míň pít, i když mám kvůli tomu pořád trochu žízeň, kojící čaje už jsem vyřadila před několika dny, a zatím si nejsem jistá, jestli to má nějaký dopad :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
11.1.14 16:23

@Schara sikovnej Filipek :potlesk:, ale musela jsem se pousmat jak je holohlavy, na to nejsem u nas vubec zvykla :-)

@Barčí1411 Venousek krouti pekne hlavou na obe strany, je sice pravda ze pravou stranu uprednostnuje, je na ni otoceny casteji. Ale kdyz si ho dam proti sobe na nozky, tak jak je zvedavej co se deje kolem, tak si hlavu muze ukroutit :-)
@crazyidea to vypada, jak spravna vychytavka… na dalsi ditebych to mohla poridit. Jen netusim, kam bych to teda povesila…Jinak kosik mame taky a jsem rada, ze jsem se nenechala manzelem ukecat, ze by stacila taky jen postylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.1.14 16:27

@Barčí1411 filípek zas točí na pravou stranu a veškeré mé snahy aby točil na levou ignoruje :)

@Iškaa bud rada, ze mas mlika dost a aspon vis, ze je Sam napapkany, me nic netece, jako mliko asi je ale kolik netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.1.14 16:29

@Deeh jj ma jen takove chmyricko na hlavince a jeste pelicha na mistech jak lezi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
11.1.14 16:29

@Barčí1411
to bylo asi na mě
dokud byl Mikuláš na Nutrilonu, tak tam na množství mléka cca 130ml bylo v tabulce k jeho váze napsáno, že by měl mít šest dávek na den (a jak jsem psala, někdy celou 130 nevypije, takže někdy jedl 6× a někdy 7×) no a teď na Sunaru na to stejné množství mléka - tedy cca 130ml je na jeho váhu v tabulce napsaných pouze 5 dávek (takže to zas bude 5× nebo 6× za den, podle toho, kolik vypije)
ale je to zvláštní, že pro stejné množství mléka a pro stejnou váhovou kategorii (věk) je na každém mléku jiný počet dávek (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
11.1.14 16:30

@Iškaa @Deeh
zatím se nám Hacka velmi osvědčuje, od té doby co jí máme, tak Mikuláše dáváme přes den na spaní do ní a do košíku už minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.1.14 16:39

Ahoj holky.

Tak já jsem najela na režim tak nějak od začátku. Přes den malou nechávám v hluku, a to i když spí. Mezi 20.-21.00 ji opláchnu v umyvadle (ještě ji nekoupu), dám pyžámko a jdu ji nakojit do ložnice (rozsvíceno mám jen na chodbě). Po skončení kojení ji položím do postýlky a jdu do obýváku. Snažíme se už moc nehlučet. Za chvíli se na ni jdu podívat a většinou už spí (do 30 minut vždy). Zhasnu na chodbě a to je vše. :mrgreen: V noci se budí na kojení asi tak 3×. Po kojení ji dávám zpět do postýlky, k sobě do postele si ji beru až ráno kolem 8.00 a většinou ještě spíme tak do 10.00. Zdá se mi, že to tak nějak funguje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.1.14 16:43

Jo, a v noci máme zhasnuto…Když vstávám na kojení, rozsvítím v chodbě, ale po uložení do postýlky zase zhasínám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.1.14 16:47

@Barčí1411 Malá to tak nějak střídá, co jsem vypozorovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.1.14 17:06

@kamkakamka tak si to uzivej :) ja kdybych dala filipka do postylky po nakojeni tak se ozve rev a trval by dokud by se neurval a to jaksi nepripustim, je malinkej na to. Nerikam, ze kdyz musim na zachod nebo tak, tak holt si porve, ale to je chvile. jinak kdyz spi v postylce, tak je taky zhasnuto, ale v posteli ne, mam hooodne tlumene svetlo. a jak mala vypada?? mas nejakou aktualni fotecku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.1.14 17:13

@Schara Jj, posledni fotky mam z vanoc, tak nejake posilam. Mala uz mi krasne tmavne, tak jsem zvedava, jakou bude mit finalni barvu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
11.1.14 17:14

Jeste jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie