TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
7.1.14 10:20

@crazyidea @Schara Olivka taky chrci a chorchta - holuby ma vzdy rano, ty odstranuju mechanicky (ne odsavackou) - chrci kdyz vic a intenzivneji place treba, ale kdyz spi, vubec nechrci - tak myslim, ze je vse OK…

jinak Oli taky spi s hlavickou na jedne strane - nemuzu ji to odnaucit a hlavicku uz ma bohuzel trochu placatou :-( na boku mi nespi, vzdy se probudi! takze holt bude mit placatou hlavu, radsi ji necham vyspat, nema to nejak moc. Nejaka opatreni jsme samozrejme udelali - v postylce lezi opacne, aby se na nas musela dovat z te „druhe“ strany, ale zadne polohovani nezabira - vzteka se a je mrzuta…poradim se o tom jeste d MUDr., ale nasilim ji nutit na tu druhou stranu nezabira :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
7.1.14 10:26

@Schara My s rýmou chodili (teď je taky venku, prvně jsem svěřila důvěru babičce) a podle mě mu ten čerstvý vzduch jedině prospěl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.14 10:26

@stephora nam v porodce rikali, ze kdyz deti uprednostnuji jednu stranu, ma se to resit s dr. kvuli pripadnym rehabkach aby prej procvicovali nejak i tu druhou, takze se taky budu radit s doktorkou. radeji resit kazdou „kravinu“ nez neco zanedbat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.14 10:28

@Iškaa tak to ja pokud se nekdo z rodiny hlasi o kocar, tak pujcuju okamzite :mrgreen: i kdyz rada chodim na prochazky s nim :) jo tak to ja vyrazim na chvili dneska, vyuziju pekne teple dny v lednu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
7.1.14 10:31

@Klairs Já Samoše po nakapání vždycky zvedala a nikdy z něj nic nevyteklo - stihl to vždycky dřív spolykat :nevim:
S tím ublinkáváním to dává smysl :) Náš mrňous si teda občas ublinkne i dvě hodiny po kojení, to bych čekala, že už by měl mít stráveno, ale není to nikdy tak periodicky, jak píšeš, tak snad se s tím nějak popere. Největší množství ublinkává večer před spaním. Uprostřed kojení taky většinou krkáme - často se zakucká jak hltá, nebo se pustí na dodýchání, tak toho využívám a nechávám někdy více někdy méně úspěšně krknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.14 10:34

@Iškaa je taky se ti zakuckava? me taky, smudlik malej. Kdyz vidim, ze se vzbudi jooo hladovej a uplne je videt jak se na to prso klepe dam na prvnich par minut kloboucek, at vic saje a nehlta tolik, ovsem jestli to zabira jsem nevypozorovala :mrgreen: :lol: je to jen moje domnela teorie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
7.1.14 10:35

@Schara Počasí nám na procházky s mrňouskama zatím vycházelo úplně parádně, mám z toho radost. Já chodím téměř denně na hodinu až hodinu a půl vždycky dost rychlou chůzí a váha jde dolu - už oblíknu další svoje kalhoty :dance: Doma totiž zatím cvičit vůbec nestíhám, resp. možná bych stíhala, ale neumím si ten čas najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
7.1.14 10:40

@Schara :mrgreen: Já zas mám pocit, že s kloboučkem umí pít líp a líp se chytá (ale je na ně taky hodně zvyklý), tak se snažím ho nechat poprat bez kloboučku. Že si pak víc musí hlídat přisátí, s čímž u kloboučku problém nemá a tak třeba saje pomaleji, ale taky netuším, jestli to tak je :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.14 10:48

@Iškaa jj pocasi je super a ani mi nevadi letos, ze neni snih, lyzovat se stejne nechystam letos :mrgreen: ale od unora budu chodit 1× tydne na cviceni, s muzem je vse domluveno ze bude hlidat, preci jen maly obcas nutrilon dostane, tak kdyz bude nejhur, tak ho i nakrmi. uz se desne na cviceni tesim, clovek se zpevni, coz potrebuju a taky dachne a zrelaxuje ;)
malej se prisava bez kloboucku uz krasne, ale nesmim mit extremne nality prsa (jako dnes v noci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
7.1.14 13:52

@Schara
tak pozor změna :lol:, dnes po jednom jídle jsem s Mikulášem chvíli tančila na muziku (Kryštof) a dokonce i zpívala a evidentně se mu to líbilo…pak jsem se opovážila ho dát na chvíli do košíku a pozor, stále poslouchal muziku sledoval okolí a hračku a to všechno bez řevu a asi hodinu :mrgreen:, když začal být protivný, zavinula jsem ho, položila do košíku, pustila zvuk sprchy a asi pět minut povozila a spal…
vkládám foto z toho „úžasného“ zážitku, tak možná se opravdu blýská na lepší časy, včera byl Mikulovi přesně měsic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.14 17:10

@crazyidea tak to je super :) malej je hezunkej :)

holky jeste jedna technicka, kdyby mel tu zadni rymu, dychal by nosem? ja zas nechci zbytecne odsavat totiz :think: se furt na neco ptam, des co?

jinak dneska byla prochajda jako na jare :) nadhera, slunicko a 10°C :)

zitra ficim na gyndu, tak snad bude vse v cajku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
7.1.14 17:22

@Schara
tak jsem ho asi přechválila, po procházce venku je protivnej, řve a tlačí, už jsem mu pomáhala i rourkou, je po jídle a stále řve, no nic, jdu chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.14 17:23

@crazyidea treba to je fakt brisko a chce byt u mamy… on za to nemuze, taky jsem chovala a hopsala na mici dokud nevytuhl. je mi ho vzdycky tak lito kdyz tak place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
7.1.14 20:08

@crazyidea Malej je roztomilej a mám pocit, že mu ta živost kouká z očí ;) Snad si zlobení večer vybral a teď usne v pohodě a na dostatečně dlouhou dobu :)

@Schara Na cvičení a třeba i projížďky na kole pak na jaře se taky těším, ale nejspíš to klapne až po návratu muže v březnu. Teď mám přecejen trochu jiný režim.
Se zadní rýmou neporadím, ale pokud sice chrčí, ale připadá ti, že dýchá dobře, tak bych asi neodsávala.
Psala jsi, že Filípka kvůli hlavičce otáčený na jednu stranu pokládáš na bok - to i s tím širokým balením? Nebo už ho po kontrole u doktorky nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
7.1.14 20:10

Tak jsem vas za dnesek pekne docetla… Vy teda jedete :lol: Mam chvili, nez mi to tu zacne bekat, tak vas jdu otravovat :lol:

Holky, ja s Emcou taky porad nekde hopsala, nosila, dokud nevytuhla, takze si myslim, ze je to v poradku. Taky ale musim rict, ze si na to rychle zvykla a nemyslete si - oni i ti prcikove pekne vycmuchaji to, kdyz je nosime, ze zaplacou a my jdeme opet nosit :mrgreen:

Prdiky jsou vecne tema. Nekterym na to neco pomuze, nekterym proste ne. Ale urcite se jich uz brzy zbavite :hug:

Jinak ja vcera byla u OG na KO(to jsou zkratky :lol: ). Vse v pohode, jen mi nepredepsala antikoncepci, protoze mam problemy s krvi a zrovna ten muj „problem“ chce pravidelnou kontrolu hematologa. Tak jdu na hema tenhle mesic zjistit, co a jak… Jinak mam proste jasny to telisko. Dr. byla tentokrat docela prijemna a vse resila, tak uvidim a kdyztak si necham poradit s teliskem i od ni… Ale rekla mi, ze je lepsi nejaky - nevim, jak se jmenuje, nez ty nitrodelozni na X let - jako treba prave Goldlili atd. - tam pry je vetsi moznost infekci atd. Tak jsem z toho nejaka nestastna, protoze neco potrebuju, tehotna byt proste nechci… Kondomy mi vadi a davat si jen pozor obcas proste nestaci… :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí