TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
6.1.14 14:43

@crazyidea Sunar Nutradefense a Nutrasense je jedno a to samy - oni to nejak prejmenovavali, akorat nevim, kterej je ten UZ prejmenovanej spravnej :think: :mrgreen: Jinak aby jsi si nemyslela - tenhle Sunar taky neni v kazde lekarne ;) Treba v Dr. Max ho sezenes bez objednani malokdy - a my zrovna vyuzivame u Dr. Max Benefity, takze manzel musel vzdy objednat. U nas tady v prdelakove jsem ho nesehnala jen jednou v lekarne, ale taky uz nekolikrat mi davala posledni.
Jak dlouho mu ten Nutrilon davas? Malicka mela chvili prdy nez si brisko zvyklo na UM - cca 8 tydnu :nevim: Ted naprosto v pohode. Dokonce je od min. CT na obycejnym Sunaru, protoze prave ten Nutradefesense/Nutrasense se mi nepodarilo v Plzni v lekarne sehnat. Prolevam hermankovym cajikem a srajdi a prdi jako o zivot :) :palec: Ale uz mam doma 4 letou cacoru, ktera na koliky trpela do cca 7 mesicu a nepomahalo nic… :roll: Tak snad u vas tomu tak nebude! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.1.14 14:44

@Mája B jen at neprechvalim.. Dneska je protivna, asi spurt - asi urcite, 3. mesic a je to tu :lol: Je jako hodinky skoro :lol: Ale ne, ona je fakt zlata, ale tak ja si to vybrala s Eminkou :zed: :cert: :mrgreen: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
6.1.14 15:02

@Barčí1411
Mikulášovi je dneska přesně měsíc a na Nutrilonu Anti-colics je necelé dva týdny. po porodu jsem asi dva týdny kojila a první co jsem zkusila byl Hipp (dávali to dětem v porodnici), ale kvůli tomu bolení jsem to změnila.
když se zeptám doktorky, tak ta odvětí, že to si maminky musí najít sami, co jejich dětem vyhovuje, ale že všechna mléka jsou vlastně skoro to samé.
no s tou změnou pořád váhám, a ani nevím co se teď děje, včera a dneska měl Mikuláš zelenou stolici - vím, že u kojených dětí je to hladová stolice, ale u uM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.1.14 15:37

@crazyidea ahoj :mavam: pres den nam uz prcek taky hur usina, ale ja si zas nemuzu stezovat na noc. Obvykle do 22 uz spi a probouzi se na prvni krmeni kolem 4-6 hodiny, a pak dalsi papkani byva kolem 8-9 hodiny a pak uz vetsinou nechce spinkat, az pak v kocarku, kdy chodim s nim na prochajdu kolem 13-14hod. a vetsinou vydrzi spinkat cca do 16 nekdy i 17 hodin v kocarku, kdyz se mi zda, ze je venku moc zima, tak ho jen prevezu do chodby a cekam az se sam probere, je pak chudak vzdycky hladovej a to je pak kriku. A pak az do vecerniho spani vetsinou zabere nekdy jednou nekdy i dvakrat na cca pul hodiny. a to ho vetsinou musim uhoupat, ale nekdy se zda ze uz spi a jakmile ho prendam do kosiku, ociska se mu jak na povel otevrou :P. Jo a pak jeste vetsinou usina dopoledne, kdyz varim obed - zapnu mu digestor a z 90% ho uspi, ale taky tak na tech pul hodky.

Zitra jdeme na KO s prckem, tak jsem zvedava, co se dovime. Dneska je mu presne 7 tydnu. Hlavicku uz drzi pekne a na brisku ji taky uz pekne zveda a ani se u toho nevzteka jako driv. Akorat budeme vracet vahu, tak pak uz nebudu vedet kolik mlicka vypije ode me. Do ted, kdyz jsem doma, tak ho poctive vazim pred a po nakojeni, abych vedela kolik vypil a kolik mu mam pridelat UM. Posledni dbou ale ode me vypije uz je tak 40ml, ale tak aspon neco. snazim se aby na to jedno nakrmeni dohromady vypil 100-120ml. Tal si rikam, jetli uz to taky neni malo na 7tydnu, tak jsem zvedava co mi mudra rekne. A pouzivame Hipp a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.1.14 15:52

@Mája B ty ho nechavas vyrvat? ja na to nemam :( navic krici tak, az se zalyka a je mi ho lito, navic kdyz vim, ze u me se uklidni, i kdyz se krouti, asi ho trapi brisko bych to videla. s tvrdsima metodama na postylku zacnu, ale az pozdeji :) inak me vydrzi sam koukat cca 10 minut :mrgreen: a vy hodku, to je dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.1.14 16:01

@Schara on má večer prdy, je jedno jestli chovám nebo leží, ječí furt stejně, to mu vydrží tak hodinku-včera 2, ležím vedle něj, jsme oba na boku, plácám po prcce a oba vytuhneme, většinou :? řve až je modrej, to znám, co už no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.1.14 16:02

@Barčí1411 Maxík je taky hodnej, když to bříško mu dá pokoj, teď jsme si 2hodiny povídali, a chrastili a byl zlatej :srdce: :srdce: :srdce: teď spí v postýlce, kupodivu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.1.14 17:03

@Mája B ja to chapu, me v naruci taky rve, ale s prestavkama aspon… filípek byl ted pul hodky zlatej, byl v postylce, hral mu kolotoc tak koukal, ja na nej mluvila a uklizela si tam pradlo. no a po pul hodce klasika, rev :mrgreen:

@Deeh ten muj raubir vypije max 90ml a to malokdy, vetsinou stahne tak 70-80ml. ale ono kazde dite je jine :) kdyz ti malej nespi, tak je ale hodnej ne? to u nas totiz nehrozi :mrgreen: kdyz tak jen chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
6.1.14 17:17

@Schara
tak Mikuláš když nespí, tak bez breku vzhůru vydrží maximálně půl hodiny (spíš ale míň) + tedy jídlo :), ale snad se to bude zlepšovat, vy už přeci jenom máte prcky trochu starší… už občas tak nějak hýká a co ho baví, večer pozorovat světla.
no a dnes dvakrát usnul v košíku sám bez nošení, byl tedy zavinutý a bílý šum (sprcha) hučel co to dalo :), jen jsme občas tedy s košíkem popojížděli, když se začínal víc kroutit, ale jestli by to takto bylo, tak to to „šumění“ i vydržím, pořád lepší, než mít zmordovaná záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.1.14 17:22

@Schara jako ja si nemuzu nejak moc stezovat na maleho, protoze vcelku hodny je, jen uz vyzaduje vic a vic pozornosti, kdyz nespi.

Jak se snazite ditka zabavit, kdyz nespi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098

@Deeh
no tak tu noc ti závidím, já se snažím už druhý den Mikulášovi posunout spaní po koupání na dýl než sedmou, pořád nám to tak nějak vychází a on už po koupání spí těch svých 4-5hodin, ale mně by vyhovovalo, kdyby to koupání a poslední jídlo vycházelo tak na devátou… dnes mu zkusím dát jedno jídlo navíc, že nebudeme koupat kolem té sedmé, ale až kolem deváté a bude jíst trochu dřív než za tři hodiny, tak uvidím, jak to bude v noci vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266

@crazyidea taky mame kosik s koleckama a jezdime o stosest, a jak je stolety tak rachoti a sousedi pod nami vzdy vedi kdy uklidnujeme dite (kdyz zrovna nekrici, to ho slysi :mrgreen: ) bily sum tak trosku uz ignoruje, proste podle nalady, nekdy zabere to ajindy zas ono, me tu posledne hucel vetrak hodinu, muz z toho silel :mrgreen: ja to prestala po chvili vnimat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
6.1.14 17:23

@Schara
no nám nejvíc vyhovuje zvuk sprchy, z těch ostatních by nám už asi brzy hráblo, ale i tak je to pakárna, dneska jsem to měla puštěný celý dopoledne a teď už zase sprchujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.1.14 17:27

@Deeh me by nevadilo kdyby vyzadoval pozornost, ja se mu kldine budu venovat i dve hodky, ale to ze hodne breci me stve, clovek by mu rad pomohl.
jinak kdyz nebreci, tak ho mam polozeneho a povidam mu, s rucickama mu hraju to ma rad a rehta se :) kolotoc ho bavi, jednou uz i koukal na hraci deku a taky se mu libila celkem, ale u te vydrzi jeste chvili. ale jinak teda mu to povidani a osmatlavani zatim staci :) je videt ze je spokojeny, ale vydrzi chvili a pak breci a breci az rve :roll: jo a obcas jevim pokusy o zpev, ale ten mi nejde :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.1.14 17:29

@crazyidea tak hlavne, ze nemusis poustet sprchu :D a ze to jde pustit takhle. filipek kdyz mu je koupani dlouhe a moc breci poustime vodu v umyvadle, lezi vedle nej na pultu a trochu ho to zklidni :mrgreen: ale jakmile se uklidni trochu vypiname, preci nebudeme poustet vodu jen tak :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí