Poradna duly
Jana Čurdová
@crazyidea Mikulas je teda krasnej chlapecek a musim se pridat k tomu, ze mu ta zivost opravdu kouka z ocicek ![]()
@Iškaa jo pokladam i se sirokym balenim, to se nesmi?? ja nevim, nechavam mu moznost prekuli se na zadicka coz obcas udela, me prijde na tom boku spokojeny, i kdyz ak kdy. mam ho jen zajisteneho at se nekuli na brisko. na kontrolu s nozkama jdeme zitra. No prave, ze se mi zda, ze dycha celkem normalne, jen teda rano chrcel vic, ale pres den je ok. tak nevim, no uvidime a kdyztak si zitra zavolam k dr. No jinak kapu ten libenar a vcera mu stihl i zaskocit jak mu to proteklo tim nosankem, chudak malej
@Barčí1411 tak ja mam dnes taky po kontrole u gyndare, vse je ok, takze super
a uz mam doma i antiko, dostala jsem azalii, takze pohoda. taky ted dalsi mimco nechci. az pozdeji. jinak ta azalie pry funguje jen tak, ze znepristupni spermiim vstup pres cipek diky progesteronu, ktery ho uzavre hlenem hustym, takze si myslim, ze to neni tak strasne jako kdyz zablokujes ovulaci ![]()
jinak dneska vnoci spal malej zase 7 hodin
byla jsem happy uplne, kez by mu to vydrzelo, nebo aspon kez by nemel intervaly kratsi nez 4 hodky ![]()
Ahojky holky tak s tim chrčením to mam u malé taky, ale už od narození a dr. nám vysvětlila, že je to u miminek normální, že prý ještě nemají vyvynutou přepážku
, když měla rýmu tak chrčela pořád, tak jsme to snadno rozpoznali. A jinak na rýmu pokud není teplota jsou právě doporučené procházky, protože venku je vlhký vzduch a doma pak zvlhčovat, vykápnout nosík a odsát. My to tak udělali a za pár dní bylo po rýmě:dance:
@Schara ja tu Azalii mela po porodu s Emcou taky, ale jen mesic, ani jsem nedobrala, protoze mi nejak nesedla. Navic mi stejne byla prd platna, kdyz uz jsem byla sama, ale chtela jsem, kdyby nahodou…
Jinak je dobre, ze je vse v pohode
A Filipek si teda pekne dachnul
![]()
@Schara Určitě ho můžeš se širokým balením dávat na bok. Já jen měla představu, že když to je úplně správně udělané, tak má kolínka přímo do stran kolmo k tělu, tak jsem si to neuměla představit. Mně ty plíny vždycky trochu skopal a skrčil k sobě, ale myslela jsem, že to má jen blbě utažený k tělu ![]()
@Schara
ty jo, tak tu noc závidím…
a od kdy spal těch sedm hodin?
@crazyidea spal od 9 do 3, byla to neha, ale dneska uz spal min
4 hodky, 2 a 2
ale dobry to, hlavne u kojeni vytuhnul, takze parada ![]()
my dneska byli na kontrole s nozickama a muzem zahodit siroke baleni
takze filipek muze kopat nozickama jak se mu zllibi konecne ![]()
na poste mam ten satek holky, tak snad se pro nej dneska dostanu… i kdyz nevim nevim.
@Schara
Mikuláš byl na kontrole kyčlí včera a taky dobrý
, já mu tedy dávala jen na noc jednu látkovou plenu přes jednorázovku, tak mi to řekla dětská dr. a včera mi dokonce ten ortoped řekl, že to vůbec není nutný…
no u nás se spalo relativně dobře dneska - jedl v půl desátý a pak až v půl třetí (5hodin) a pak až v pů sedmý (4hodiny), kdyby mu to takhle vydrželo, tak by mi to zatím stačilo… ![]()
ale víš to sama, každý den a každá noc je jiná!
@crazyidea tak nam rikali v porodce 2 pleny a mel je porad az na par chvil denne kdyz jsem ho nechavala prokopat ![]()
no prave kazdy den a kazda noc je zatim jina, doufam, ze se to casem ustali na nejake prijatelne forme ![]()
Ahoj holky ![]()
dnes jsem byla na kontrole po 6tinedeli )u me spis po 8mi nedeli, nejak jsme to nestihli driv
a jsem ok. na podporu laktace mudr. doporucila homeopatika ricinus communis a mam predpis na antikoncepci Azalia, tak o vikendu nas lekarna nemine…stejne me dosel infacol pro Oliv ![]()
kontrolovala me ultrazvukem, takze menstruovat pry jen tak nebudu, nemam vubec v deloze zvetsenou sliznici - pry je to tim kojenim. taky malo piju a pry proto nemam vecer mliko…tak si delam carky ta kazdou dvoudecku a musim to dotahnout na 12 denne - takze beham porad na wc ![]()
posilam Oliv, v pondeli mela 2 mesice
![]()
Příspěvek upraven 09.01.14 v 13:19
@stephora to je dobre, ze jsi ok, ja mam taky uz antiko, vcera jsem zacala zobat
copak mas zac, ja dostala azalii. Jinak homeopatika jsem mela taky a pomohly mi
a Oliv je krasna ![]()
@Schara dekuju ![]()
mam taky Azalii - asi nic jineho na trhu neni
a nebo je tohle nejsilnejsi farmaceuticka firma a tak to predepisujou vsichni ![]()
ja zacnu zobat od pondeli, protoze musim do lekarny pro vic veci a to se postesti az o vikendu…
vzpomenes si, kolik stala ta homeopatika?
ja vubec nevim, kolik takovehle veci stoji…ale jestli se mi zvysi laktace, tak at to stoji, co to stoji ![]()
co u vas? kojeni uz paradicka, ze? ![]()
@stephora stala 80kcm ale kup si rovnou dvoje, cumla ce to 3× denne po 5 kulickach a nesmi se pred tim a po tom 1/2hodky jist a pit. a sype se to primo do pusy. a taky si kup ricinus communis 5CH ![]()
jj myslim, ze nic jineho nez ta azalie pro kojici neni ![]()
ano kojeni je lepsi ![]()
@Schara tak to je parada, ze ma kycle v poradku
.
Joo bobek tuhle noc spinkal od pul desate do pul seste
tak se furt modlim, aby mu takhle hezky spani vydrzelo ![]()
My jsme byli na kontrole 6.tydne v utery, mel uz teda 7.tydnu a mudra s nim byla moc spokojena. 61cm a 5100g a pry je velmi socialne vnimavy, hazel po ni usmevy, jak kdyby s ni laskoval
a vcera nadherne pasl vecer konicky, az mi spadla celist
, jak dlouho vydrzel se zvedlou hlavickou.