Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa no ja ted budu na gynde resit antikoncepci, protoze bych nerada mela dve mimina
bych nezvladla. a co se tyce veku jsem v pohode, ted mi bylo „teprv“ 28
takze neni potreba zas az tak kvaltovat.
@Schara Jo, to máš času ještě dost
My jsme právě se ségrou od sebe o rok a deset měsíců a bylo to vždycky moc šikovný, protože jsme si spolu hrály, jezdily spolu na tábory a tak, tak bych to ráda u svých dětí měla taky tak ![]()
@Iškaa my jsme s brachou o 2,5 a taky dobry, pry jsme si taky vyhrali spolu celkem dost a i na taborech sme spolu byli, myslim, ze kdyz je to okolo tech tri let ten rozdil, tak je to ok ![]()
Ahoj holky, tak co me se tyka, ja bych rada rozdil tak 3 roky, ale manza by nejradsi zacal se snazenim hned, aby byly deti u sebe
Doufam, ze se dohodneme na nejakem kompromisu ![]()
Pouzivala/pouzivate nekdo nutriton proti ublinkavani?? Ja to do male nemuzu dostat, neodstrikam tolik, abych ji tim mohla krmit z lahvicky a lzickou mi to vsechno s revem plive… ![]()
Ahoj holky. Já jsem asi sobeček, ale další dítě už neplánuju… Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenosti s nehormonálním tělískem? Potřebuju antikoncepci a prášky nechci…
![]()
Ahoj holky, u nás bude další miminko tak až za pět šest let.. Asi bych dva mrňouse nezvládla, navíc si prostě chci malou naplno užít. ![]()
@kamkakamka já jsem asi taky sobeček
a hlavně jak se říká, že na ty útrapy kolem porodu a prvních týdnu rychle zapomeneš, tak já si to teda pamatuju pořád velmi dobře a rozhodně se do druhého neženu…:)
já jsem ostatně taky jedináček, moje mamka je jedináček…takže ono to tak je v rodině:)
Ahojda holky, mame za sebou poradnu, malej krasne prospiva
a umi vse co by mel umet ![]()
@stephora no ja nerikam, ze jsem zapomnela na tu bolest a jak to bylo desny, ale dokazu si predstavit, ze tim projdu jeste jednou
a to, ze chces jedno dite neni sobectvi ne?
@Schara těžko říct, zda je to sobectví
Olivce chci dát vše, co mám, a protože toho tolik nemám, bojím se, že by to to druhé dítko nemohlo dostat
jestli mi rozumíš ![]()
jinak já si teda nedokážu představit, že to dám znova, ještě je brzo
pobavíme se o tom za rok, za dva ![]()
Ahoj holky, jdu vás pozdravit, dočetla jsem ![]()
a k menstruaci---znám málo holek co kojí a menstruují, já u Vikči dostala první menses, až jí bylo 8měsíců---začalo mi docházet mlíčko.
My se začali snažit o Maxíka, když byl Vikči rok a pár dní a vyšlo to hned-kupodivu
na ni jsme čekali 4měsíce…
a k antikoncepci, žádnou nemám, tělísko nechci, chemii taky, kondom taky, injekce mi nesedí, tak nevím
![]()
já krvácela taky 5týdnů, ale na ko po šestinedělí říkal, že očistky tam ještě jsou, ale teda nevím kde ![]()
Tak doufám, že vás mrňousci moc nezlobí,…já musím pro nějaký oblečky, malej má v neděli 2měsíce a je mu vše malé, žroutík, taky je co 2hodiny na prsu a váží 7,5kila, za chvíli dožene mýho 8mi měsíčního synovce
špekounek ![]()
Tak se mějte hezoučky v tomhle smutném počásku
i když nereaguji, tak vás poctivě dočítám ![]()
@Mája B jaké smutné počásko? u nás je teplo a jasno, byla jsem s kocarem a byla to krasna prochajda ![]()
@Mája B Májo, myslíš, že tedy nebudu menstruovat, když plně kojím? no, možné to je…
apropo…jak to teda děláte s manželem, když žádnou antikoncepci nechceš/nemůžeš? aby se vám brzo po Maxíkovi nezadařilo znovu ![]()
u nás hlásím taky hezky, 7stupňů a sluníčko, teď jsme se vrátili z prochajdy ![]()
Ahoj holky.
Hlasime se z Plzne! Je tu hnusne, ostatne jako asi vsude… ![]()
Prvni menses uz mam za sebou - sestinedelko skoncilo koncem listopadu a hned v prosinci kolem 20.jsem to dostala-pohodicka jako vzdy, zadne bolesti bricha, slaby a kratky ![]()
Ja uz treti mimco neplanuju, ono by to taky bylo me 5.tehu,coz uz neni malo… rick by ale chtel treti. Ja ne. Ale treba do petatriceti si to rozmyslim.vek.rozdil maji holky 4 roky a je to bezvadny - Lill je Emci „panenka“, kterou opatruje a hejcka a ja mam ruce volny, protoze Emca je samostatna a ja se zvladam venovat uplne v klidu obema holkam bez rozdilu. Ja jsem asi taky sobecek, ale mensi vek. rozdil bych nechtela, nezvladla bych to. Staci mi vedet jakou honicku maji ty, ktere maji cerstve chodiciho prcka a novorozene a protaceji se mi panenky ![]()
Ja kdu na ko po „sestinedelku“ pristi tyden. Dr.tam nebyla, pak holky nemocny, ja nachcipana a pak Vanoce, svatky… jdu si pro antikoncepci. Chtela bych telisko, ale to musim setrit, je to dost drahy a hlavne si to proberu s jinym gyndarem nez s tou moji reznici…
S Lill jdu 20.1.na 3mesicni KO, tak jsem zvedava, jak prospiva a jestli umi vse, co umet ma. Od konce unora uz nas nejspis ceka prikrmovani - pokud si to dobre pamatuju od 4.m pro nekojene deticky…