TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
3.1.14 18:56
@stephora píše:
@Mája B Májo, myslíš, že tedy nebudu menstruovat, když plně kojím? no, možné to je…

apropo…jak to teda děláte s manželem, když žádnou antikoncepci nechceš/nemůžeš? aby se vám brzo po Maxíkovi nezadařilo znovu ;-)

u nás hlásím taky hezky, 7stupňů a sluníčko, teď jsme se vrátili z prochajdy :)

nesouložíme :D :D ještě se nám nezadařilo po porodu a bude muset zavčas vytáhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.1.14 19:04

@stephora no moje kamaradka plne kojila a MS dostala hned tyden po 6tinedelku, ale pak zas az za 5 mesicu, kazda jsme jina ;) ja doufam, ze to taky chvili nedostanu, staci mi to ted s tema vlozkama :mrgreen:

@Barčí1411 no jsem rikala, ze si o antiko reknu radsi jeste mezi dverma :mrgreen: telisko ale nechci, kdyz planuju snazeni o dalsiho prcicka za rok a pul zhruba tak to vidim na pilule, ja se jim tak nejak nebranim, pocitam, ze pri kojeni budou setrne (aspon myslim)… taky bych nedala dalsi ditko ted v blizke dobe, myslim, ze rozdil 2,5-4 let je idealni :) kdy uz jsou ty deticky samostatnejsi. taky bych to s mensim rozdilem nezvladla. no jo to leti, 3 mesice… my jdeme 27. na prvni ockovani, jsem se rozhodla pro prevenar a hexu, rotaviry jeste nevim :think:

jinak mam teda z prvniho sexu trochu obavu :oops: no teda za prve na nej zatim nemam moc pomysleni v tom kolotoci a za druhe aby to nebylo treba neprijemne nebo tak :oops:

holky jak kapete vigantol? do pusinky rovnou nebo jak je v letaku na lzicku a s mlickem? me prijde, ze mi ho dost zustava na te lzicce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.1.14 19:05

@Mája B tak opatrne, po takove dobe aby to stihl a vy jste nemeli jeste do tretice dalsiho sviste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja bych do takoveho rizika nesla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
3.1.14 19:28

@Schara ja uz prave mimco neplanuju. Myslim ze nam dve bohate staci, takze ja prave premysim o telisku, ale to proberu s Dr., co a jak. Jinak prozatim pilule. Pri kojeni jsou asi jen jedny pilule, ale nejsem si tim jista - ja je nikdy nebrala, zadny :mrgreen:
Ja nechavam ockovat Sznforix - Emca ho mela taky a klasika Hexa - oboji toho 20.1. :roll: Moc se na to netesim, radeji jsem se uz vybavila cipkama a sirupem…

Vigantol kapu primo do pusinky. S lzickou uz mam taky zkusenost - davala jsem tak parkrat cajik a Lillinka je oproti Emince docela sikovna, protoze s ni nemela zadny problem a pekne to vse „vypila“. Jinak ja na nej docela zapominam :zed: uz se mi stao, ze jsem asi 3× nedal. teda ne za sebou, ale treba 1× za tyden :zed:

Hehe, my sexujeme vesele :lol: Chut je, cas si taky udelame. Ale rozhodne to neni pravidelne :lol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.1.14 19:37

@Barčí1411 malej jako se lzickou taky nema problem, ale oni tam pisou po jidle a to uz moc nespolupracuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
3.1.14 19:49
@Mája B píše:
nesouložíme :D :D ještě se nám nezadařilo po porodu a bude muset zavčas vytáhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak my jeste nezacali a planuju to taky resit prerusovane, ikdyz mam na druhou stranu obavy z toho, ze to bude v rezii manzela a ten chce dalsi ditko co nejdrive…, snad neudela „botu“ a necha tomu alespon ty dva roky rozestup… :cert: :cert:

Vigantol kapu kazde rano jednu kapku primo do pusinky a neresim jestli pred nebo po jidle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.1.14 19:52

Holky dekuju, budu kapat do pusinky :) navic on se s tim mlikem stejne nesmisi na te lzicce, tak to nechapu tu instrukci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.1.14 19:54

@Barčí1411 jinak z ockovani mam taky strach, z te reakce, cipky doma mame. Ale vy uz mate prvni davku hexy za sebou nebo jeste ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
3.1.14 20:18

@Schara my budem ockovat taky prevenar a hexu, rotaviry ne, je to moc drahe…
jinak me prvni sex vubec nebyl prijemnej a to jsem po cisari! ale druhej uz byl lepsi - malo se zvlhcuju, tak to zachranil lubrgel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
3.1.14 20:42

Ahojky holky tak se také hlásím po delší době, i když poctivě dočítám ;). Naší malé bude teď v neděli 10 týdnů a už bude mít 4 kg, konečně budeme moci přejít na klasický nutrilon, protože ten pro nedonošence je fakt předražený :zed:. Jinak my už dali malé rotarix první dávku, proplatí nám to pojišťovna tak to neřeším a 15.1. máme jít na první hexu, což se taky bojím jaká bude reakce :(. Nekojím od druhého týdne a také čekám na první ms, v pondělí jdu na kontrolu po šestinedělí tak doufám, že je vše v pořádku když ještě nedorazila :nevim:. Co se týče milování tak my jsme to vydrželi asi první 4 týdny a od té doby je to jak na začátku vztahu, téměr denně :oops: jsem tedy také po císaři, ale po porodu mám daleko větší chuť než kdy dříve :think:. Co se týče druhého mimi tak bych také určitě chtěla ale až tak za tři roky, vím, že po císaři by se tak min. 1,5 roku nemělo a určitě bych chtěla alespoň na chvíli do práce, kvůli mateřské ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.1.14 09:55

@Schara :mrgreen: Je jeste malickej :srdce: Teda ne ze by Lillounek byla vetsi :lol: Ale po jidle uz mi hned nevytuhne, tak se s ni da „manipulovat“ a do toho cumaku ji tu kapku Decka vzdycky nejak dostanu - dneska se mi to povedlo na podruhy…poprvy jsem si to kydla na sebe :lol:
Hexu za sebou jeste nemame. Nejak nam to diky svatkum posunula az na 20.1., pritom by mela byt do konce 3.m, takze do 17.1., ale tak asi vi, co dela :) Mame to ovsem zaroven i se Synflorixem, takze to bude reakce 100%…

@lucyfree :palec: mate to doma s manzelem podobne jako my. Taky je vetsi chut, jen jaksi nejak fyzicky nezvladam, aby to bylo jooo casto :lol: Jsem rada, kdyz se dostanu o pulnoci dopostele, a to vetsinou padnu po sprse a nez prijde Rick ze sprchy, jsem tuha :lol: Navic k nam dost casto prikluse v noci Emicka :lol: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.1.14 11:15

@Mája B to vam Maxik krasne roste!! Ale uz se asi dost pronese vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.1.14 11:33

@lucyfree o kolik dřív se narodila malá? Eliška se narodila v 34+6tt já naštěstí kojím, ale na noc musí dostat sunar.,malá už má asi kolem 4,28kg a 56cm, 7.1 jdeme na první očkování. a konečně začínáme pást koníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.1.14 16:13

Ahojda holky, tak me prcek pripravil divocejsi dopolko, ale pak od 11 az do ted je zlatickovej :)
na aukru jsem mu dneska objednala jeden setik, nebavi me porad prat poloprazdne pracky. tak tam mam nejake bodyna a par fesackych kousku :)

@magda82 sikulka je to :) i nas filipek pekne pase kdyz se mu chce :) a vzdycky se mu chce pred pani doktorkou :mrgreen: nj chlap a uz od mala se predvadi hezky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.1.14 17:07

@magda82 Eliska je sikulinka! :potlesk: To nase cacorka takhle pekne nepase teda - na brisku ji to vuuubec nebavi :lol: Spis kdyz ji nosim, tak pekne drzi a otaci makovickou, ale na pupku nic moc.. Ale tak, jsou ji 2 mesice, takze to snad jeste vypiluje, aby se taky predvedla u Dr. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí