Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora píše:
@Mája B Májo, myslíš, že tedy nebudu menstruovat, když plně kojím? no, možné to je…apropo…jak to teda děláte s manželem, když žádnou antikoncepci nechceš/nemůžeš? aby se vám brzo po Maxíkovi nezadařilo znovu
u nás hlásím taky hezky, 7stupňů a sluníčko, teď jsme se vrátili z prochajdy
nesouložíme
ještě se nám nezadařilo po porodu a bude muset zavčas vytáhnout
![]()
@stephora no moje kamaradka plne kojila a MS dostala hned tyden po 6tinedelku, ale pak zas az za 5 mesicu, kazda jsme jina
ja doufam, ze to taky chvili nedostanu, staci mi to ted s tema vlozkama ![]()
@Barčí1411 no jsem rikala, ze si o antiko reknu radsi jeste mezi dverma
telisko ale nechci, kdyz planuju snazeni o dalsiho prcicka za rok a pul zhruba tak to vidim na pilule, ja se jim tak nejak nebranim, pocitam, ze pri kojeni budou setrne (aspon myslim)… taky bych nedala dalsi ditko ted v blizke dobe, myslim, ze rozdil 2,5-4 let je idealni
kdy uz jsou ty deticky samostatnejsi. taky bych to s mensim rozdilem nezvladla. no jo to leti, 3 mesice… my jdeme 27. na prvni ockovani, jsem se rozhodla pro prevenar a hexu, rotaviry jeste nevim ![]()
jinak mam teda z prvniho sexu trochu obavu
no teda za prve na nej zatim nemam moc pomysleni v tom kolotoci a za druhe aby to nebylo treba neprijemne nebo tak ![]()
holky jak kapete vigantol? do pusinky rovnou nebo jak je v letaku na lzicku a s mlickem? me prijde, ze mi ho dost zustava na te lzicce ![]()
@Mája B tak opatrne, po takove dobe aby to stihl a vy jste nemeli jeste do tretice dalsiho sviste
ja bych do takoveho rizika nesla
![]()
@Schara ja uz prave mimco neplanuju. Myslim ze nam dve bohate staci, takze ja prave premysim o telisku, ale to proberu s Dr., co a jak. Jinak prozatim pilule. Pri kojeni jsou asi jen jedny pilule, ale nejsem si tim jista - ja je nikdy nebrala, zadny ![]()
Ja nechavam ockovat Sznforix - Emca ho mela taky a klasika Hexa - oboji toho 20.1.
Moc se na to netesim, radeji jsem se uz vybavila cipkama a sirupem…
Vigantol kapu primo do pusinky. S lzickou uz mam taky zkusenost - davala jsem tak parkrat cajik a Lillinka je oproti Emince docela sikovna, protoze s ni nemela zadny problem a pekne to vse „vypila“. Jinak ja na nej docela zapominam
uz se mi stao, ze jsem asi 3× nedal. teda ne za sebou, ale treba 1× za tyden ![]()
Hehe, my sexujeme vesele
Chut je, cas si taky udelame. Ale rozhodne to neni pravidelne :lol.
@Barčí1411 malej jako se lzickou taky nema problem, ale oni tam pisou po jidle a to uz moc nespolupracuje ![]()
@Mája B píše:
nesouložíme![]()
ještě se nám nezadařilo po porodu a bude muset zavčas vytáhnout
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak my jeste nezacali a planuju to taky resit prerusovane, ikdyz mam na druhou stranu obavy z toho, ze to bude v rezii manzela a ten chce dalsi ditko co nejdrive…, snad neudela „botu“ a necha tomu alespon ty dva roky rozestup…
![]()
Vigantol kapu kazde rano jednu kapku primo do pusinky a neresim jestli pred nebo po jidle..
Holky dekuju, budu kapat do pusinky
navic on se s tim mlikem stejne nesmisi na te lzicce, tak to nechapu tu instrukci ![]()
@Barčí1411 jinak z ockovani mam taky strach, z te reakce, cipky doma mame. Ale vy uz mate prvni davku hexy za sebou nebo jeste ne?
@Schara my budem ockovat taky prevenar a hexu, rotaviry ne, je to moc drahe…
jinak me prvni sex vubec nebyl prijemnej a to jsem po cisari! ale druhej uz byl lepsi - malo se zvlhcuju, tak to zachranil lubrgel ![]()
Ahojky holky tak se také hlásím po delší době, i když poctivě dočítám
. Naší malé bude teď v neděli 10 týdnů a už bude mít 4 kg, konečně budeme moci přejít na klasický nutrilon, protože ten pro nedonošence je fakt předražený
. Jinak my už dali malé rotarix první dávku, proplatí nám to pojišťovna tak to neřeším a 15.1. máme jít na první hexu, což se taky bojím jaká bude reakce
. Nekojím od druhého týdne a také čekám na první ms, v pondělí jdu na kontrolu po šestinedělí tak doufám, že je vše v pořádku když ještě nedorazila
. Co se týče milování tak my jsme to vydrželi asi první 4 týdny a od té doby je to jak na začátku vztahu, téměr denně
jsem tedy také po císaři, ale po porodu mám daleko větší chuť než kdy dříve
. Co se týče druhého mimi tak bych také určitě chtěla ale až tak za tři roky, vím, že po císaři by se tak min. 1,5 roku nemělo a určitě bych chtěla alespoň na chvíli do práce, kvůli mateřské ![]()
@Schara
Je jeste malickej
Teda ne ze by Lillounek byla vetsi
Ale po jidle uz mi hned nevytuhne, tak se s ni da „manipulovat“ a do toho cumaku ji tu kapku Decka vzdycky nejak dostanu - dneska se mi to povedlo na podruhy…poprvy jsem si to kydla na sebe ![]()
Hexu za sebou jeste nemame. Nejak nam to diky svatkum posunula az na 20.1., pritom by mela byt do konce 3.m, takze do 17.1., ale tak asi vi, co dela
Mame to ovsem zaroven i se Synflorixem, takze to bude reakce 100%…
@lucyfree
mate to doma s manzelem podobne jako my. Taky je vetsi chut, jen jaksi nejak fyzicky nezvladam, aby to bylo jooo casto
Jsem rada, kdyz se dostanu o pulnoci dopostele, a to vetsinou padnu po sprse a nez prijde Rick ze sprchy, jsem tuha
Navic k nam dost casto prikluse v noci Emicka
![]()
@Mája B to vam Maxik krasne roste!! Ale uz se asi dost pronese vid? ![]()
@lucyfree o kolik dřív se narodila malá? Eliška se narodila v 34+6tt já naštěstí kojím, ale na noc musí dostat sunar.,malá už má asi kolem 4,28kg a 56cm, 7.1 jdeme na první očkování. a konečně začínáme pást koníky
Ahojda holky, tak me prcek pripravil divocejsi dopolko, ale pak od 11 az do ted je zlatickovej ![]()
na aukru jsem mu dneska objednala jeden setik, nebavi me porad prat poloprazdne pracky. tak tam mam nejake bodyna a par fesackych kousku ![]()
@magda82 sikulka je to
i nas filipek pekne pase kdyz se mu chce
a vzdycky se mu chce pred pani doktorkou
nj chlap a uz od mala se predvadi hezky ![]()
@magda82 Eliska je sikulinka!
To nase cacorka takhle pekne nepase teda - na brisku ji to vuuubec nebavi
Spis kdyz ji nosim, tak pekne drzi a otaci makovickou, ale na pupku nic moc.. Ale tak, jsou ji 2 mesice, takze to snad jeste vypiluje, aby se taky predvedla u Dr. ![]()