TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
31.12.13 16:15

Holky taky vam s Klarkou prejeme stastny novy rok - at nam vsem delaji ta nase zlaticka jen samou radost (a starosti jen ty prijemne) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
31.12.13 17:10

Dámy, všem hepi nju jír 2014 přeje naše rodinka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
31.12.13 17:10

I my se Samem se přidáváme k posledním pozdravům v právě končícím roce a do toho nového přejeme hodně zdraví a spousty důvodů k úsměvům :kytka: :hug:

Díky za sdílení radostí i starostí a za rady - je to kolikrát veliká pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
1.1.14 00:32

VÍTEJTE V NOVÉM ROCE 2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
1.1.14 11:34

Zdravíme v roce, kdy se naši broučkové dočkají prvních narozenin a hlavně spousty pokroků :srdce: Lilli a Lejle v něm přeji (nejen) jednu velkou dobrou zprávu :kytka:

Vůbec bych si nestěžovala, kdyby opravdu platilo „jak na nový rok, tak…“, protože Sam v noci usnul v půl dvanácté, takže zaspal všechny rány z rachejtlí (jsem ráda, u těch předčasně odpálených se občas dost lekal) a vydržel až do třičtvrtě na pět! :dance: Mně pak sice teče z prsou a musím odstříkávat, ale jako daň za delší chvíli spánku to beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
1.1.14 11:51

Tak to my to mely s tim spankem obracene.. Mala se vzbudila ve 23:50, takze pripitek a ohnostroje jsem stravila na sedacce s kozou venku a pri kazdy vetsi rane jsem dekovala za to, ze jeste nemame zuby :lol:
Mala usnula ve 4 a v 7 uz byla vyspinkana a ted teprve znovu usnula, tak to jdu zkusit s ni… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
1.1.14 12:07

@Iškaa to ten nas prcek cely silvestr taky prospal. Usnul ve 22 a probudel se rano o pul sedme :dance: tak by taky nebylo spatne, jak na novej rok tak po celej rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
1.1.14 18:32

Přejeme vám i prckům s Terezkou jen to nejlepší v tom roce 2014 a hlavně zdravíčko všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
1.1.14 19:27

Ahojda holky, tak vítám vás v novem roce a doufam, ze jste vsichni vkrocili pravou ;)

my vcera dorazili okolo 8 k sousedum se spicim filipkem, za 10 min byl vzhuru a do 10 tak jen rval, pak usnul a vzbudil se v 1. takze pripitek byl a rachejtle mu nevadily. jinak teda u nas stejne, spi max 2,5 hodky a porad rve, az je mi ho lito. i kdyz se chova, pak usne, vetsinou odpadne… v patek mame poradnu jsem zvedava jak vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.1.14 14:31

Ahojda holky, musim se pochlubit, dneska v noci malej pekne spinkal, v 8 jsem ho nakrmila a s velkym revem v 9 usnul (a to jsem chovala a chovala) a spal do 1 :pankac: pak jsem zase nakrmila a od 2 spal do pul 6 :mrgreen: a pak od 7 do pul 10 :pankac: aspon 1× tydne takovou noc, prosiiiiim :mrgreen:

zitra jdeme na prevazeni a v sobotu mu bude 6 tydnu :) ale urvanek je to porad, nas, milovanej :srdce:

holky, jak jste to mely s krvacenim, ja mam jit ve stredu na kontrolu po 6ti nedeli a porad slabe krvacim. nekdy to vymizi a pak se to zase slabe vrati :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.1.14 15:07

@Schara ahoj, krasne se uci spinkat - to se bude prodluzovat, neboj ;-)

ja prestala krvacet asi po 5ti tydnech uplne, ale jinak to bylo asi 3 tydny hodne, pak vzdy 2 dny nic a pak chrstanec velkej, den spineni a zase pauza… Ale ja jsem po cisari a muze to byt jine - me se nehoji tolik ty porodni cesty…

na kontrolu po 6tinedeli jdu az 10.1. 8o to uz teda bude spis 10tinedeli, ale jsem OK, ja uz cekavam, kdy prijde prvni menstruace ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
2.1.14 15:52

@Schara tak to jste meli krasnou noc :potlesk:. Jinak nam se velmi osvedcil na uklidnovani, nafukovaci mic. Kdyz chytne hysterak vezmu bobka do naruce, sednu na mic, parkrat pohoupam a je klid :-), ale na usinani to nezabira.
Ja byla na KO v pondeli, bylo to presne 6 tydnu a jeste i ted lehce spinim, obcas i trochu krve. Mudra rikala, ze je vse OK, akorat ze mam jeste zatim zvetsenou delohu. V dubnu jsem jeste objednana na krev.

@stephora taky si rikam, kdy asi prijde prvni MS. Zrovna dneska me lehce pobolivalo bricho, az jsem si rikala, jestli uz to nahodou nedostanu.

A devcata, sice trochu predcasna otazka, ale kdy planujete dalsi mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.1.14 16:04

@Deeh tak ja dalsi nechci ;-) tohle mi staci uplne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.1.14 16:37

@Deeh no az bude prckovi tak 1,5 roku, tak se asi zacneme snazit… driv asi ne :) a pozdeji taky asi ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.1.14 16:48

@Schara Ať se zítra dozvíte dobré zprávy :)
Já mrňouse vážím orientačně doma a s měsícem věku jsme se dostali na 4 kg, takže přibral akorát kilo (takže neřeším v noci případné buzení na krmení, když takhle roste).
Já špiním / lehce krvácím pořád, ale jsem taky o kus pozadu.

@Deeh Já chci určitě dvě děti, v úvahách jsou i tři (to by rád manžel), když by to dobře šlo a ráda bych je měla blízko u sebe (mezi dvěma nejlíp rozestup do dvou let), aby si spolu mohly hrát. Navíc mi letos bude 33, tak není moc kam to odkládat. Takže k odpovědi - sourozence začneme řešit asi o prázdninách, ať máme rezervu, kdyby se hned nedařilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí