Poradna duly
Jana Čurdová
Ale jak bastii vařené doma
sklenky u nás 9. Měsícem skončili a od té doby papka od maminky
Maxik se už překulil 2× na břicho, ale spíš nevědomky ![]()
VEnku je parádně, my byli v centru a teď hurá uklizet ![]()
Příspěvek upraven 13.02.14 v 14:29
Stepi, když je na UM, tak se začínalo od konce 4.měs a říkala mi kamarádka, že se změnily tabulky a i kojene děti od konce 4. Můžou začít s prikrmy, uvidím co mi řekne modrá, my jdeme 17., má teď dovcu
Hippies je drahej, ale když je někde v akci, tak se da
Stepi, když je na UM, tak se začínalo od konce 4.měs a říkala mi kamarádka, že se změnily tabulky a i kojene děti od konce 4. Můžou začít s prikrmy, uvidím co mi řekne modrá, my jdeme 17., má teď dovcu
@Mája B Májo, nějak to tu vyskočilo 4× ![]()
Já už ceny skleniček čekovala a hipp vyjde fakt darho oproti třeba Hami, taže nebudu vymejšlet a koupím to levnější…Však není jistý, že Hipp je nějakej „lepčí“ ![]()
myslíš, že si malá nezvykne na skleničky a nebude vyžadovat pak jen ty, když je domácí vaření levnější? ale taky mám obavy o kvalitu, dyž tu mrkev jen koupim v supermarketu v zelenině
postřiky a tak…to balený je aspoň kontrolovaný, i když zas skladování taky neovlivním… ![]()
@stephora poblblej tablet, píše mi hovadiny a ještě to sem hodí 4×, ale malá mi okupovala počítač ![]()
no to je na tobě, ty děcka se pak naučí jíst to vařený doma, právě-ty postřiky a hnojiva by se neměly dostat do těch skleniček, je to kontrolovaný…a Bůh ví čím je napuštěná ta mrkev, kterou tady zrovna chřoupu ![]()
Hipp je jakože BIO, takže drahej :/ ono těm děckám nic jinýho nezbyde než jíst to co je
od sousedky malá pořád dlabe skleničky a je jí 2 a půl, to už mi ale přijde přehnaný
@Mája B májo, já ti rozumím i s kravinama
jinak skleničky jen na začátku, pak bue pěkně baštit co uvařím ![]()
Měla jsi s Vikčou střevní problémy při přechodu na příkrmy? jako zácpa a tak?
@stephora zácpuu má pořád
takže má téměř denně Hollandii, nebo heřmánkový čaj, už od těch 6ti měs. nebo activii, má to po mě, já mám špatnou peristaltiku střev-líná…
Ahoj holčinky dnes mě hospitalizovali pro krvácení a při kontrolnm utz mi tam naskočily dvě
a doktor povídá možná jsme tím neskončili!! Takže čekám dvojčatka no i ty trojčatka bych brala. cokoliv hlavně jen at se narodí v termínu!!
@Lejla91
Jesuuuuz, to jsou mi zpravicky! Hlavne at jsou ty srdicka a ty v poradku. Moc vam fandim a drzim palecky ![]()
@Lejla91 Úžasnáááá zprávička, to je prostě nádhera. Držím palečky ![]()
@Lejla91 jeeee tak to moc gratuluji k takove uzasne zpravicce
tak se tam o ty dve srdicka pekne starej
kolikaty tyden jsi?