TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
13.2.14 12:36

Ale jak bastii vařené doma :-) sklenky u nás 9. Měsícem skončili a od té doby papka od maminky :-) Maxik se už překulil 2× na břicho, ale spíš nevědomky :-)

VEnku je parádně, my byli v centru a teď hurá uklizet :-)

Příspěvek upraven 13.02.14 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
13.2.14 12:40

Stepi, když je na UM, tak se začínalo od konce 4.měs a říkala mi kamarádka, že se změnily tabulky a i kojene děti od konce 4. Můžou začít s prikrmy, uvidím co mi řekne modrá, my jdeme 17., má teď dovcu
Hippies je drahej, ale když je někde v akci, tak se da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004

Stepi, když je na UM, tak se začínalo od konce 4.měs a říkala mi kamarádka, že se změnily tabulky a i kojene děti od konce 4. Můžou začít s prikrmy, uvidím co mi řekne modrá, my jdeme 17., má teď dovcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.2.14 13:31

@Mája B Májo, nějak to tu vyskočilo 4× :D
Já už ceny skleniček čekovala a hipp vyjde fakt darho oproti třeba Hami, taže nebudu vymejšlet a koupím to levnější…Však není jistý, že Hipp je nějakej „lepčí“ :)
myslíš, že si malá nezvykne na skleničky a nebude vyžadovat pak jen ty, když je domácí vaření levnější? ale taky mám obavy o kvalitu, dyž tu mrkev jen koupim v supermarketu v zelenině :nevim: postřiky a tak…to balený je aspoň kontrolovaný, i když zas skladování taky neovlivním… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
13.2.14 14:32

@stephora poblblej tablet, píše mi hovadiny a ještě to sem hodí 4×, ale malá mi okupovala počítač :D

no to je na tobě, ty děcka se pak naučí jíst to vařený doma, právě-ty postřiky a hnojiva by se neměly dostat do těch skleniček, je to kontrolovaný…a Bůh ví čím je napuštěná ta mrkev, kterou tady zrovna chřoupu :D

Hipp je jakože BIO, takže drahej :/ ono těm děckám nic jinýho nezbyde než jíst to co je :D :D :D od sousedky malá pořád dlabe skleničky a je jí 2 a půl, to už mi ale přijde přehnaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
14.2.14 21:40

Teda, kde jste kdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.2.14 21:42

@Mája B májo, já ti rozumím i s kravinama :D jinak skleničky jen na začátku, pak bue pěkně baštit co uvařím :)
Měla jsi s Vikčou střevní problémy při přechodu na příkrmy? jako zácpa a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
15.2.14 07:45

@stephora zácpuu má pořád :? takže má téměř denně Hollandii, nebo heřmánkový čaj, už od těch 6ti měs. nebo activii, má to po mě, já mám špatnou peristaltiku střev-líná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.2.14 19:51

Ahoj holčinky dnes mě hospitalizovali pro krvácení a při kontrolnm utz mi tam naskočily dvě :srdce: a doktor povídá možná jsme tím neskončili!! Takže čekám dvojčatka no i ty trojčatka bych brala. cokoliv hlavně jen at se narodí v termínu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.2.14 20:17

@Lejla91 8o :srdce: :srdce: :hug: Jesuuuuz, to jsou mi zpravicky! Hlavne at jsou ty srdicka a ty v poradku. Moc vam fandim a drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
15.2.14 21:25

@Lejla91 Úžasnáááá zprávička, to je prostě nádhera. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
15.2.14 21:57

@Lejla91 jeeee tak to moc gratuluji k takove uzasne zpravicce :-) tak se tam o ty dve srdicka pekne starej :-) kolikaty tyden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
16.2.14 08:23

@Lejla91 super, gratuluju :) ať jste v poho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie