Poradna duly
Jana Čurdová
Máte nádherné dětičky!!!tak to letí, taky přikládám slíbené fotečky z focení ![]()
@crazyidea ja uz nevim na co jsem spanim - nespanim narazela
Jinak jestli slo o nocni knourrani - Lill ma poradne oteklou dasnicku, takze se tam nekde neco klube
Dosla jsem si pro radu k sousedce, a to bych, prosim, jako dvojnasobna matka mela urcity situace uz znat
Jinak s pretazenosti ditete souhlasim na 150 % ![]()
@Schara no, bohuzel nejen my, ale i Dr.
Tak jsem zvedava, co z toho vyleze. ve 3 letech ji vysla 57% hyperaktivita, ale ve 3 letech to jeste nelze brat jako opravdovou hyperaktivitu, protoze v otmhle veku se deti dostavaji do takove te „prvni puberty“, kdy davaji rodicum pekny „cocky“ ![]()
@stephora Stepanko, co to mas za autosedacku - znacku? Vypada skoro stejne jako jsem mela pro Emicku kdysi - i stejna barva.. ![]()
@Mája B jezisi, chudaci
To jste si teda donesli neco „poradnyho“. Snad to maxik nechytne, jeste to by chybelo
Hlavne at jste v pohode vsichni!
@Mája B
Teda, pěkně jste si užili, tak hlavně odpočívej a přeji ať je vám co nejdřív všem dobře!
A kde jsou ty fotky??
![]()
@Mája B
pěkný fotky, moc vám to sluší a Maxík je teda „maximální“ ![]()
@Barčí1411 nestraš!!!Maxík papká probiotika, snad ho to mine…chlap šel na pivo, prý je jen slabej
![]()
já stoupla na váhu a 49,4kg jsem neměla dlouho teda
a to jsem po jídle…
@crazyidea už se zastavil, teď jsem ho vážila
teď ho všici dorostou ![]()
@Mája B píše:
@crazyidea už se zastavil, teď jsem ho vážilateď ho všici dorostou
Mikuláš možná tak v roce ![]()
@Mája B M8jo, prosím dej se do kupy - krev horem dolem, vyděsila jsi mě!
Maxík je nádhernej a Ty taky ![]()
@Barčí1411 je to česká firma Zopa, autosedačka Visio 0+, kocarek Zopa PRO 3 RIDER
takova skorapka, ale lehka, skladna ![]()
http://www.funbaby.cz/…cka-102.html?…
@stephora Jo, tak to neni ono. Ema mela Babypoint a uplne tu samou barvu, proto se ptam. Vypadaji fakt stejne ![]()
@Mája B ja uz fotecky videla, ale pokochala jsem znovu a jste, jak jinak, krasni ![]()
@stephora díky, Štěpi, mě to taky vyděsilo, fuj
ale dneska nabírám síly a papkám železo ![]()
děkujeme ženy, fotografové umí zázraky
![]()
Ahojda holky, tak vcera na cvicu parada, uz me vse zacina bolet, navic jsem predtim udelala nekolikakilometrovou prochazku s kocarkem a z pul v terenu ![]()
@Mája B at je brzy lepe vam vsem a fotecky krasne
pekna rodinka ![]()
@stephora jak jsi tady zminovala ty parfemovany oranzovy pampersky, tak jsem si rikala, ze to je divny, ale ja je vonave nemam, no a ted jsem rozdelala dalsi balik, plenky jsou uuuplne jine, i malinko vetsi nez ty co jsem mela a fakt jsou parfemovany jako hrom ![]()
@Schara nebyly ty plenky ve sleve? Ja totiz koupila 2 baliky ve sleve - klasika oranzovy Pampersky, mely uplne jinej motiv a vonely vic nez vsechny ty baliky pred tim. Ted ty, co mam, tak voni, ale ne tolik a citim z toho spis hermanek. tak ja nevim, jak ty plenky delaji. Ale Lill ma tady po tech s hezcim obrazkem
a ze kterych ja osobne citim hermanek, krasnou prdku. Vubec zadna opruzenina, dokonce ani nemusim mazat mastickou
Jenomze to je taky decko od decka, ze ![]()
@Barčí1411 jj byly ve sleve, uplne jiny motiv i nejaky sipky tam jsou, tamty byly barevnejsi ![]()