Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 píše:
@crazyidea vsak rikam, ze v TP jsou tu tak 2 mimca pod 3,5
vždyť já vím, že máš přehled
![]()
@Schara pokud das dnes, tak asi ne - ASI - protoze je po ockovani, tak kdyby prisla reakce… Ale jinak si myslim, ze by to mohlo „fungovat“ hned - da si treba o hodku vic nez obvykle. Ale jak rikas, jestli je zvyklej na prso… No, jednou si bude muset odvyknout ze? ![]()
Tak dej potom vedet, jak jste dopadli ![]()
@Barčí1411 no jednou jo, jsem zvedava, kdy to bude. Zajimave, ze pres den to nevyzaduje, ale v noci jo. No pravda, ze bude asi po ocko rozmrzelej a snad jen to…
jinak zatim porad chrni, ale se nedivim, cely den skoro nechrnel a usnul mi ve tri v cekarne
ale uz se ochlazuje, tak ho jdu dat z balkonu domu ![]()
@Schara no uvidis az zkusis, co T na to „rekne“. A ja Ti potom neco povim ![]()
Broucek
Ty deti to ockovani snad vycmuchaj vzdycky a naschval nespi ![]()
Lill kouka na zpravy na Nove a desne nahlas se tlemi
Vcera jsem ji lechtala no nozkach a rechtala se jako kun ![]()
@Barčí1411 jo taky jsem mela pocit, ze to cuchal, ze se dnes bude neco dit, i minule to tak mel. Filipek taky rad cuci na telku, ale nahlas se jeste nesmeje, parkrat se mu to povedlo, ale jinak ne. Ale povidat umi pekne ![]()
No pokud se nevzbudi, tak ho v 6 budu muset probudit, aby usnul vecer
coz delam nerada. No uvidime.
@Schara Lill to tak taky prave ma pred ockovanim - nespi vubec! Usne v kocarku na 10 minut nez dojdeme k Dr., pak je protivna, zeeee a pak ji jeste 2× dobnou… ![]()
Filipek se umi zase pretacet, nebo uz skoro pretacet. To Lill neumi a kdyz se snazi o neco tomu podobne, tak je hystericka, ze ji to nejde (celej tatinek…)
Ale nahlas se rechta uz docela casto. Ale to se smeje nejspis mne… Matka magor
A povida taky - hlavne rano, popr. v noci!!! A silene a hystericky rve ![]()
@Barčí1411 skoro se pretaci, rikala dr. ze je to uz otazka casu (i kdyz vime, ze nemusi byt) ale ze mu uz jen chybi kousek
No nervak to je taky peknej kdyz mu neco nejde
a taky nejvic povida rano, ve 4 nebo v 5 rano, ale tak roztomile, ze to je k ponuchnani
![]()
@Nikkolla Ahoj, my zas měli termín v listopadu, ale mrně se vyklubalo až 2. prosince
A patříme k těm menším - 3,05 kg porodní váha, teď jsme asi na 5,7 kg.
@kamkakamka Jsem zvědavá, jak vám to převážení dopadne. Nám trpaslo zabrzdilo s přibýváním v posledních třech týdnech, ale nejspíš ne z hladu, ale něčemu špatnému ve střevech - čekám, jaká bude další stolice a podle toho zkusím doktorku umluvit na výtěr, nebo to nechám na probiotikách a času.
@Schara @Barčí1411
Nam o pretaceni Dr. nic neříkal… Je pravda že sebou ted trochu vic mlati…No ale když je na pupíku tak o tom radši nemluvit - nemá to vůbec rád.. Po ockovani jsme zatim OK, jen trochu víc pospává… Jinak holky posílám fotku, jak jsem dnes dopadla s novejma kousátkama ( teď už vím že do parního sterilizátodu do mikrovlnky nepatří
- su trubka ) + druha fotka s novým šterchadlem / zatím největší uspěch - lehoučkej a parádně se drží
. Prohlížela jsem fotky a je tu spousty vlasatejch miminek…
krasny jsou i ostatní samozřejmě.
Ahoj holky všechny moc zdravím
jak vám rostou mrňata??? My byly na 3měsíční kontrole a váha 5760g a 62cm to nám ta princeznička krásně roste… pořád se směje a řehtá se jako kůň, v noci spinká a tak vůbec si nemůžu stěžovat, spousta jiných maminek by mi mohlo závidět, tak jsem moc ráda, že je malá tak moc hodná
jen nás zase trápí ta stolice
změnili jsme mléko a malá po něm měla úplně předpisové hovínko
a teĎ??? poslední 3 dni má takovou tuhou stolici, pořád hezky žluťoučkou, ale už to neni ta krásná kašička, ale jen takovej tuhej bobek
zítra jdeme na očkování, tak se na to optám, když už tam budu…prckovi už budou v neděli 4měsíce, malé jsem dneska dala první lžičku mrkvičky…moc jí to teda nejelo, ale snad si zvykne ![]()
@Nikkolla jo to ja uz taky zjistila, ze spousta hracek se nesmi vyvaret
njn prvomatky
.
Jinak ja rodila 10 dni po terminu a Venousek mel 4230g. takze ho byl taky kus.
@Schara jeee tak to ma Filda stejnou vahu jako Venousek, jen ten je jeste o centak delsi
. Parada, ze uz se bude Filí bude pretacet, u nas uz se pomaloucku polehoucku prekuluje na bucek, vzdycky zvedne nozky a tim se mu podari otocit na bok, zatim teda jen na pravej, ale evidentne se mu to libi, ale kdyz se snazi dotocit na pupek tak to mu jeste moc nejde, tak se pak umi taky pekne vzteknout a zarvat
Nj jsou to nase prdelky ![]()
Devcatka, vite to, ze to je uz rok, co jsme pomalu zjistovaly, ze jsme skutecne tehotne. Ja mela pozitivni test 2.3.
to to ale leti.
@Iškaa
tak Mikuláš má ještě míň, poslední dobou i míň pije, takže také přibývá pomalejším tempem než dřív, ale co, hlavně že přibývá a je spokojený ![]()
@Nikkolla no ja takhle zlikvidovala uplne suprovej spendlik
nastesti mam doma jeste 3, ale ten byl nej, hodne hrkal ato se mu libilo
a ted si u kazde hracky ctu co s ni muzu delat ![]()
@Deeh jj vztekani mu jde kdyz mu neco nejde
no ja delala test az 13.3.
ale je fakt, ze touhle dobou uz bylo zaseto
a ja se zvesela nalivala vinem u kamosky na navsteve
a pak u tety. nj a kdyz to tak vezmes, tak ten rok strasne utekl.
holky tak vcera jsem dala prvni dokrm, spis predkrm, dala jsem mu to pred kojenim a dokojila ho a spal krasne 4 hodiny v kuse, zatim spis nahoda, ale to nespal v noci ani nepamatuju a pak po dvou hodkach. No ve 4 byl zase vyspany ale 5 usnul a chrneli jsme do 7, dnesni noc pocitam mezi lepsi. Uvidime dale. No a doufam, ze kdyz zatim ockovani ok, ze uz se nic moc nevyvrbi…
@Schara tak to je parada, jestli dokrm hned takto zabral a hlavne, ze ockovani je zatim bez reakce, to uz by mohlo vydrzet ![]()