TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
3.3.14 20:52

@Barčí1411 @Schara
taky jsme asi předminulý týden koupili v akci v Tescu oranžové pampers a já tedy vůbec netušila, že jsou parfémované, ale dobrý, Mikula žádnou reakci nemá.
jinak jsme používali a dál používáme bílé pampers (premium care?), jo a dostali jsme Hugies plenky a ty jsme ani nedobrali, protože z nich se Mikulášovi dělali jakoby puchýřky, vůbec mu neseděly a oproti pamperskám jsou takové „tuhé“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.3.14 06:34

Ahojte, dnešní noc katastrofa. Opet se nam vratila ryma, porad kojim a mala je furt nachlazena, koupila jsem si wobenzym, abych posilila imunitu a snad i imunitu male. Holky, ty plenky premium care jsou parfemovane nebo ne? Taky mam doma slevove kupony z dm a vyuzila bych je. Kdyz uz je mala hodnejsi a zvykne si na urcity rezim, tak jak naschval onemocni. Jsem uz chvilemi na nervy, protoze hodne breci a pak ma jeste vic zacpany nos. Ach jo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.3.14 07:14

@Nikkolla Ahojda, myslim, ze se pridat muzes ;) jsme otevrena skupinka :) kolik mas deti, to je prvni? Jak se malej jmenuje?? :)

Holky my desna noc, za posledni mesic byly dobry noci asi jen 4 a ja uz jsem zas mrtvolna nejaka. Jsem zvedava co mi na dr. rekne, jestli to je holt udela a ma to tak nastavene nebo ja nevim co chci slyset :)

@Deeh budem davat hexu 2.davku a prevenar 1.davku

@crazyidea no ty sleep and play pampersky jsou zcela evidentne 2 sarze, jedna vic barevna mene parfemovana a druha mene barevna a vice parfemovana, ale zatim nam sedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
4.3.14 07:20

@Nikkolla ahojky :mavam: takze taky kloucek?

@vercaaaa premium parfemovany nejsou nebo teda jeste jsem parfemovany nemela.

@Schara tak at ockovani dopadne dobre… presne takto to budeme davat ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.3.14 08:23

@Nikkolla jen se pridej :mavam: Ja jsem mela rodit v listopadu, ale nakonec jsem rodila v rijnu. Ovsem holky uz si tu na mne zvykly, takze co by si tu meze mne pocaly, kdybych jim utekla do jineho mesice ze… :lol: :lol: :lol: Jinak ja mam holcicku Lillian Adele (jmena si nevsimej, tatu ma „exota“ :lol: ), narodila se 18.10.2013 a k ni mam jeste 4letou Emicku (z prvniho manzelstvi) :lol: Tak a ted se odhal ty nam :lol:

Jinak ahoj holky.

U nas prvni noc po delsi dobe docela dobra. Ale parkrat si zaknourala. Zuby jsou holt otrava a myslim, ze k ranu nejakej prd tlacil :nevim: A ted jak je uknourana :zed: Uz lezi a ja jen podavam dudlika a vyckavam, ze usne alespon na 20 minut.

@vercaaaa chudinka :( Preju, aby se to male zlepsilo, chapu, jak to dokaze ty dny otravit :( Jinak jde o Pampers Sleep & Play.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
4.3.14 09:38

Tak super děkuju. Něco o me teda. 1.dǐtě - chlapeček jmenuje se Filip ( koukam ze uz tu jednoho mate :palec: ) zrovna sme se vratili z prvniho očkovani a tříměsíční kontroly 7410g a 67 cm ( no žádnej drobek, však měl přes 4kg při narození ) jinak plně kojim, baští v prumeru po 3 hodkách i v noci :zed:, ted sme teda první spaní natáhli na 4a půl hodky ( kojení mě moc nebavi – jak řikam davam mu tak 7mesicu :oops: )
Zatim vše v pořádku… Jediné co se moc nedaří, tak chodit spat kolem. 20 h. Větsinou neusne dřiv jak o pul 11 :roll: ( spává v postýlce ve svém pokojíčku ) já tam mam madračku ať nemusím furt přebíhat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.3.14 10:54

@Nikkolla jo Filipka mame doma my :) moc pekne jmeno jste vybrali :mrgreen: Ja si teda nedokazu predstavit rodit 4kilaka :mrgreen: me stacil ten muj drobecek s 3,66kg :lol: Na prevazeni jdeme dnes, ale tolik zdaleka mit nebude ;) Jinak ja mam postylku vedle postele a ze prestanu kojit si rikam skoro kazdou noc kdyz nedelam nic jineho. A ver, ze az zacne jist pekne prikrmy, tak mu to zkrouhnu :) jsem asi krkavci matka, ale ja se chci uz taky vyspat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.3.14 15:47

Ahojda jsme zpet od dr. malej je sikula, umi vse co ma pry uz mu chybi kousek a bude se pretacet na brisko :) a ty nozicky co cpe pod sebe je normalni :) je totiz jak pidalka :
)
Jinak ma 6,56kg a 64cm :mrgreen: chlapik jak ma byt. Ted spinka, aby ne, dostal dve injekce. A cely den je uknourany a nespal zrovna nejlepe.

S tim nocnim buzenim mi dr. rekla at mu teda zkusim dat na noc dokrm 60ml a uvidim, bud to zabere a bude lepe spat a nebo ne a to znamena, ze chce jen me :) tak uvidime.
A s tema ledvinama nas jeste objednala do Pardubic na detskou nefrologii na lepsi utz a zatim na to mikcni nemusime, ale je pravdepodobne, ze se tomu nevyhneme, ale bude aspon trosku vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
4.3.14 15:52

@Schara
tak to má Filípek přesně o kilo víc než Mikulda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.3.14 16:06

@Schara jsem rada, ze jsem u Dr. dopadli vlastne dobre! Hlavne at Filipek nema nijaky extra reakce na ockovani, bobecek :srdce: Napsala uz vam rovnou termin do tech Pardubic nebo se tam budes na zadanku od Dr. objednavat teprve? Snad vam i tohle, prdelacci, dopadne pokud mozno co nejlepe :hug:
Jinak Filda roste krasne nahodou :dance: Za chvili nas dozenete. Lill mela ve 4 mesicich 7 kilicek a ted se mizda, ze se sprajcla, protoze spekacky na nozkach se ji docela zmensila, nebo vytahla do delky :)
A k dokrmovani UM - sama jsem zvedava, co na to Filipek :mrgreen:

@Nikkolla jee, i Tobe Filipek pekne roste! Nase hade patri mezi ty drive narozene a ted ve 4 mesicich mela 7 kilicek (z porodky odchazela s 2,5 :) ), tak to pekne dohnala :lol: A ted patri mezi ty „spekackovatejsi“, ale musim se tu usmivat - deticky tady z diskuze byly obzvlaste „velke“, vetsina terminovych miminek se rodila s porodni vahou vyssi nez 3,5kg :potlesk: Jsou tu snad jen 2 mimca, co jsem vypozorovala, jestli vubec, v terminu s vahou pod 3,5 :lol:

Jinak holky u nas dneska des bes. Ja jsem lina jako to prase - opet nebo jeste stale :think: :lol: lill desne knoura, venku je hnusne. Akorat Emina si hraje :lol:

Jinak Rick zadal financak o danovy domicil kvuli uplatneni slev na dani na Lill a pac je cizinec, tak to nema jen tak. Ted jsem dopsala slohovou praci, kde pani chtela detaily jeho „pobytu“ na uzemi CR (rodina, deti, manzelka, prace, podnajem, vlastni byt, zadosti o koupi bytu, zadosti o trvaly pobyt - ten se mu ted resi aktualne, atd. atd…), aby mu ten domicil vystavila - protoze cizinci, kteri se tu nezdrzuji nonstop, maji smulu… No a ted me ceka jeste skenovani asi 10 priloh :lol: :zed: Jeste doufam, ze lze ty slevy uplatnovat i zpetne, alespon v danich, co ted budou dostavat zpet - Rickovi to dela moje mamka, pac prave nema ten domicicl, aby mu to udelali v praci, kde jsou mmj. desny husy, protoze mu dali car papiru pro financak a prej nic vic nemusi - byl tam 2× kvuli husam z HR a ted potreti mi volali, ze jeste potrebuji jakoze nejaky to prohlaseni, co jsem dnes psala… Hlavne, ze vsude chteji vysokoskolaky vzdelany v oboru, ale nakonec vezmou pipku, co ani nevi, co je treba… :nevim: Timto se omlouvam vsem HR a urednicim z FU :lol:

Parodn za chyby - tabletek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.3.14 16:26

@Barčí1411 toz jsem zvedava co s nim ten dokrm udela, zkusim par dni vydrzet a bud to zabere nebo ne. jo uz nas dr. objednala na 25.3. tak jsem rada.

@crazyidea a to je jen kojenej a pribira krasne :) no ale ten dokrm zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
4.3.14 16:39

@Barčí1411 @Nikkolla
ta zrovna náš Mikuláš je v termínu a měl 2630gr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.3.14 16:41

@crazyidea vsak rikam, ze v TP jsou tu tak 2 mimca pod 3,5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
4.3.14 16:43

@Schara tak drzim palce at dopadnete dobre!!! :hug: No ja jsem napnuta jak ksandy, co mladoch na dokrm. Jeeee, kez by spinkal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.3.14 16:50

@Barčí1411 dekuju :hug:… no kez by chrnel, ono se to asi neprojevi hnedka, nebo jo? ale ja se spis bojim toho, ze je naucenej usinat u prsa, tak si ho v noci vynucuje, i kdyz i pije… No ono to rozsireni v te panvicce je a bude asi, ale co doktor to nazor a treba nam reknou neco jineho. no uvidime. pak vas poinformuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí