Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara tak to jsme mely stejny
Ja vytahla plenku a cucela jsem, z co to na tom je a byly opravdu vonavejsi
Ted uz mam normalne ty hezky obrazkovy vonavy tak akorat
![]()
@Schara @Barčí1411 v akci to nebylo, kupovala jsem je v globusu
už jsme je nekoupili. Naopak - na noc ma 3jky pampersky premium Care a na den bella happy se zelenym cajem - fakt dobre plenky
![]()
Ahoj holky. Ja jsem koupila oranzove a jsou v pohode, davam je na den. Pridavam fotku. Na noc bile nebo zelene. Jinak nic u nas byla hrozna. Mala usnula v klidu v postylce. Po hodine vstavala a plakala, nemohla se prisat. Pak jsem ji uspala v posteli, potom prenesla do postylky. Za hodinu vstavala zase a zase se neprisala a plakala, tak jsem ji musela uvozit v kocarku a spala v nem do rana. Doufam, te to brzy skonci. Vzdy spala moc pekne, budila se jen na kojeni. Zda se mi, ze nemam mleko nebo co. ![]()
@kamkakamka chuděrko
někdy je prostě takové blbé období, a jakou má stoličku??? má ji hladovou??? já se snad rozkojuju, dneska mu stolička trošku zapáchala, myslím, že ta viróza ho taky chtěla dostihnout, ale teď už v poho míchaná vajíčka, a já žeru a žeru, ať se prsa nalijou ![]()
@kamkakamka jo to jsou ty vic navoneny, predtim jsem mela jiny. Ale tak snad budou OK ![]()
@Mája B a jak vypada hladova stolice?
@Barčí1411 no ja tu mam ted 2 baliky a pak uvidime, jestli nenajedu na velikost 3, zatim je malej na 2 a jsou akorat
a trojek tu mam asi 10 baliku (vsechny darem
) oranzovy a zeleny.
U nas je taky normalni zluta
akorat kdyz kadi temer po tydnu, tak nevoni uplne ![]()
@Schara Lill uz je na trojkach
Ale ona je oproti FIlipkovi vypasena
Ja mam tyhle oranzovy S & P
obrazek jsem si pujcila z netu ![]()
http://www.uodas.lt/…bc531f7c.JPG
@kamkakamka chudaku, Jasminka se tedy „rozjela“
Doufam, ze to bude „jen“ spurt. U nas leze zub a jeste ke vsemu v noci tlaci prdy ![]()
@Barčí1411 jo ty jsem pred tim taky mela a nejsou tak navonene. ale zatim to vypada, ze filipkovi nevadi ty vonave, myslim, ze kdyby jo, uz by byl cervenej a to neni. Tak lill je hlavne o mesic starsi
zitra napisu na vecer a nebo pozitri miry. zitra nas ceka prevazovani a premerovani a taky ockovani.
@Schara No jo, ale taky se narodila neco malo pres 2,5 kila
A podivej se, ted je na 7 kilech
No, tintitko to nebude
Lill ty oranzovy taky neva. Fakt od ty doby, co je pouzivam, tak skoro vubec prdku nemazu! ALe je fakt, ze ne kazdymu sednou - Ema je nesnelsa. Ta nosila jenom z DM Baby Love?
@Schara tak at vam ockovani dobre dopadne
nas ceka ve ctvrtek. Co budete ockovat?
@Barčí1411 my jsme na trojkach uz min. mesic ale pouzivam v podstate hned od zacatku pamprsky premium, sedi mu skvele, tak to nemam zatim potrebu menit. Navic ted jsou v dm babybonusu 20% sleva a jeste jsem pouzila 15% na cely nakup, tak to byl dost dobry kauf… jsem jim je tam malem vyprodala vsechny neb jsem brala 6 balicku, ale tak nekup to za ty prachy
.
@Mája B teeeda moc krasny fotky
vsem vam to moc slusi a ty tam vypadas nejak mlade, kolik ti vlastne je?
@Deeh jo, Lill ma trojky asi od ledna, ma spekatoucky nozky, takze ji to skrti - uz ted premyslim o ctyrkach
ja zkousela vsechny Pampersky, obstaly oranzovy. Kupuju je max. do 229 Kc (58ks) v Tete. DM slevicky jsou fajn, s kuponkama nakoupis temer „zadarmo“. Ja tam nakupovala hodne pro Emicku. Ted mam DM z ruky
Takze jsi nakoupila fakt paradne
![]()
Ahoj holky, nakou dobu vás občas čtu ( doufám že neva ) proto bych se rada zeptala jestli se mohu pripojit k vasi jiz zabehle skupině. Jeste v těhotenstvi jsem byla ve skupine TP prosinec… Ale nak se to tam nerozjelo, nakonec se malej narodil o 10 dni driv a tim padem uz koncem listopadu - 25.11. Nikola