Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 Kupovala jsem Cam daily plus a vypadá super, ale ta matrace není nic úžasného tak chci právě ještě dokoupit tu skládací matraci, časem bych ji třeba využila jako ohrádku tak aby měla pohodlí. A jakou jsi kupovala ty?
Už se těším až bude konečně pořádné jaro, mám totiž taky problém s tím co malé obléknout a příjde mi, že to trefím málokdy ![]()
@lucyfree uplne tu samou postylku jako ty
Jakou mas barvu?
No, mne tam ta matrace staci. Ja pres ni dala slozenou velkou deku, takze je to v pohode na to odpoledni valeni. I kdyz jsi me ted nahlodala tou skladaci matraci
Ale ne, mne tahle, co tam je staci + ta deka a pohodlicko mala ma ![]()
Ja uz ji oblikam podle toho, co oblikam sobe (ale Lill porad o delsi rukav vic, ja dnes sla v tricku a vetrovce) a ona navic k tomu je jeste zabalena v dece - i v kocaru mam slozenou velkou deku pod ni a zbytkem ji prikryju ![]()
Rick mam narozeniny 22., takze dam potom vedet, jak se tvaril
A jsem zvedava, jestli mi teda ty prstynky prijdou do ty doby.. No snad jo. Nechavala jsem tam i vyryt datum svatby a nase jmena. Ale psali, ze to delaji na pockani, takze to odeslani neovlivni
Uvidime, dam vedet… Snad na to nebude koukat jakoze - "ja chtel ale novej laptop
…
"…
![]()
@Barčí1411 mám béžovo hnědou a ty? Já tam právě žádnou deku dát nemůžu, protože malá mi přes den spí nejraději na bříšku a jakmile má pod hlavičkou něco co by mohla tahat tak jí to budí
No s tím oblékáním to budu muset taky nějak pořešit ![]()
Ahojda holky, tak dneska nic vyjmecneho a standartni noc jako obvykle, ta vcerejsi byla vyjimecna
mam vyreseny rodicak, tak aspon tak, vzali jsme to pekne prochazkou s kocarem a ted mlade dochrupava v kocare na balkone. Odpo uz pujde ven muz, ja se budu asi ucit, pokud u toho neusnu
![]()
No ja ho mam obliknuteho asi akorat spocenej neni a zmrzlej taky ne
Ma bodyno s kratkym rukavem, tricko s dlouhym a teplou mikinku, puncochacky a teplejsi dzinky a fusekle a ve fusaku jen lezi, prikryty je dekou. No a ma jarni cepku a tenke bavlnene rukavicky. Kdyby mu byl hic, tak rve a je spoceny a to neni a studenej taky ne, rekla bych, ze mu je fajn. Ono prece jen foukne jeste studene ![]()
@stephora tak jakpak jdou prikrmy?? treba je Oliv mrzuta protze si brisko zvyka na neco noveho a brzo bude zase lepe ![]()
@lucyfree Oliv taky prestala znicehonic snaset vozeni v kocarku v korbicce
rve v ni jak tur - lidi se otacej, venku mi nespi, porad jen vriska…dneska jsem nasadila uz sportakovou korbicku, ale jeste v tom nejela, nemam odvahu a taky ji musim nechat dospat, protoze vcera misto 3hod odpoledniho spanku vriskala a pak se mi budila i v noci
nevim, zda je to tim, ze chce videt ven a nebavi ji byt zabednena v korbe, ale jsou ji 4m, na sportak je jeste mala, no co nadelam, dam ji to na to nejvetsi lezeni, ale stejne to neni rovne, je to trochu v sedu ![]()
v jinem kocare na balkone v hluboke korbe ale spi jak dudek…
![]()
@Barčí1411 Baru, doufam, ze v tomhle budou nase holky jiny, nechci, aby mi rvala v kocarku i ve sportaku
takovy krasny pocasi a ja trcim doma, protoze potrebuju, aby se vyspala odpoledne a nejancila 2,5 hodiny v kocaru, pac pakmi v noci nespi…
ty prstynky, to je nadhernej darek
![]()
@stephora a nemuze ji byt teplo? to asi ne kdyz na balkone spinka vid? Me obcas malej taky rve jak tur v kocare, lidi se otaceji (at si trhnou), ale je to jedine misto, kde ho nechavam urvat, nekdy mu to chvilku trva nez zabere, ale vytahovat ho odmitam… to neee, uz tak jsem slevila ze spousty mych planu a idealu co jsem si jako tehotna malovala
Je ale fakt, ze do 20 min byva tuhej a nedavam ho tam po spani doma, ale aby byl doma aspon hodku vzhuru a aktivni, cili unavenejsi, kdybych ho dala po tom i jeho jen pulhodinovem spanku doma do kocarku, myslim ze by to cele prorval taky.
@Schara tak jedeni brambor ma po tatinkovi - nechce je a davi je
i mrkev s bramborem moc nechtela, i kdyz jsem to do ni nejak nasoukala…dnes bude mit jen mrkev, to ji smakovalo, aby se trochu uklidnila
davam ji do kazde porce kousicek masla, jednak kvuli vitaminum, jednak kvuli chuti ![]()
jinak zatim vedou sklenicky
vareny moc nechce
ale v Globusu se daly koupit hami sklenicky v akci - kdyz koupis 10ks, mas ks za 15kc, jinak stoji 25 ![]()
kupodivu ji taky chutnala brokolice, to jsem se divila, precejen ji deti moc nechtej..ceka na ni jeste kvetak, ale prolozim ji to tou mrkvi, to byla zatim docela jistota, i kdyz mozna me prekvapi ![]()
Jinak vseobecne si Oliv zase prehodila rezim spani - vytuhava nejdele v 8 po koupani v 7
, 3 noci spala az do rana (do 6ti), ale dnes byl ve 3 budicek, mela hlad…nastesti potom jidle v noci jeste v pohode usne, ale nespi dyl nez do 6, 6:30 ![]()
ale ty vecery! nadhera! s chlapem si povidame, koukame na serial, dokonce jsme meli vcera sex
, tak snad byla jen kocicka nevyspala, ja si nedachla odpolko ty sve 2,5hod v kocare na balkone, a zase bude pekne spinkat celou noc…
@stephora tak to ti spi v noci krasne
tise zavidim. my jsme na svem, prvni spani ty 4 hodiny a pak kazde 2, s tim ze vetsinou okolo 4, pul 5 je vzhuru tak hodinu a pak jeste usiname ale max na hodku. rikalo mi par mamin, ze jak si ditko zvykne na sklenicky, pak varene doma nechteji, proto chci pak zkusit prvne vareni doma. ale na to my mame jeste casu ![]()
dneska mam spenat s cesnekem, tak snad neprorve cely vecer. uz pomalu zkousim, co snese z toho co driv nesnesl ![]()
@Schara ja vim, ja si nestezuju
to spani mame i tak dobry…ja zacala se sklenickama, protoze jsem moc nevedela, jak na to s tim varenim - ve vode to ztraci vitaminy, parni hrnec nemame… ![]()
sklenicky jsou ale pohodlnejsi! jojo, jsem pohodlna matka
![]()
@stephora i ja jsem pohodlna
proto treba nelatkuju, v noci nechavam dite v posteli a jen vytuhuju prso, max nas pretacim abych prsa vystridala
ale jestli timhle usetrim tak radeji uvarim, nez pak jen hlidat akce na sklenicky, u nas zadny megamarket nemame ![]()
ja doufam, ze az bude malej jist prikrmy a kase, tak bude spat dele a lepe
i kdyz i ted je to lepsi nez ty tri tydny predtim kdy se mi budil po hodine.
@lucyfree col. 84, Teddy Bee?
Jestli jo, mame naprosto tu samou
Lill na brisku nespi vubec a kdyz si muze neco tahat, tak prave u nas naopak - uspava se tim.
@stephora holky jako pres kopirak, ze… No, Lill jak neni uz tolik navlecena, tak se v tom kocaru muze kroutit, posedavat a je to pro ni pohodlnejsi, takze se trochu s tim revem kroti, ale nechci zakriknout. Za chvili jdu na postu, takze vecer dam vedet, jak se madam bude chovat. Dneska je ale na pesticku, desne protivna, urvana, nic ji nebavi. Vecer zase rvala jako tur a to jsem rvala uz s ni, protoze jsem grogy a uz fakt nevim, co s ni
Nejradsi by se nosila, ale na to ji prdim
Take si zacinam rikat, ze to dite vyzaduje moje pritomnost nonstop a jakmile me nevycmucha pobliz, tak jeci ![]()
Hehe, sex..
Dneska mam s muzem vecer rande - az deticky budou chrapat
Kdo vi ale, jestli neusnu
![]()
Jinak prstynky uz mam na poste, za chvili si pro ne poprdim. Tak jsem zvedava jaky budou v realu. Snad hezky, zadarmo nebyly… ![]()
Jdu nas obliknout a padime pred barak. Je krasne, slunicko sviti primo na hristatko, takze se holky prohrejou a potom rovnou na tu postu. Jezisi… Ja jsem hrozna. Mela jsem je objednat dyl. Uz se premlouvam, abych je RIckovi nedala ted
![]()
@Schara ja zatim davam jen zeleninku k obedu, kasi na noc jsem nezkousela…ono se to pry dost precenuje s tim spankem…vetsina deti po tom nespi lip nez bez toho ![]()
mam v planu vydrzet, az mi mala sni k obedu celou sklenicku, pak mozna zkusim kasi na vecer… mam ale kase na lzicku, to nevim, zda projde…mam specialni savicky na kasi od Aventu s Y prurezem, ale ta kase na lzicku je moc husta…tak leda redit vice vodou
zas si neumim predstavit, ze naladuju lzickou vecer do male nejakou kasi - je uz unavena a obcas ani celou davku mlika nevypije, to by m u te kase usnula ![]()
my tady prave mame vse - tesco, globus, interspar… ale nejlepsi akce na sklenicky je stejne na feedo.cz - budu tam kupovat pleny Bella Happy - vyhovuji nam a maj 82 plen 3jek za 319,–
a maj tam i sklenicky a ted je akce na 2+1 zdarma - postovne maj zdarma, tak asi budu objednavat tam ![]()
@stephora no tak my tu mame jen billu, lidl a penny, takze nic moc jako. No ale rikaji, ze kdyz kojene deti zacnou vice bastit, ze se spanek v noci zlepsuje. Preci jen mi pres den porad ji kazde dve hodiny. Pokud nespi v kocare, to vydrzi 3 a to se budi temer na minutu presne hladnej jak vlk ![]()
ten dudlik jsem koupila ted taky, objednavala jsem 3+ tak jsem vzala i ten na kasicku ![]()