TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
16.3.14 15:16
@Mája B píše:
@crazyidea vše nej!!!Kami, tobě je 37?tipovala bych tak píše: Více

taky děkuji za přání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
16.3.14 15:20

@kamkakamka
tak i já bych tipovala méně než 37let, ale teď už si aspoň nepřipadám mezi vámi tak úplně „out“ :mrgreen:
a ta poporodní menstruace je tedy masakr, u mě možná i tím, že už neberu hormonální antikoncepci, protože tu když jsem brala, tak jsem ani nevěděla že menstruaci mám, dva dny s intimkama a bylo, ale teď jsem musela koupit i takové ty mega vložky na noc! takže nejsi v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
16.3.14 15:23

@Deeh
mám ještě dvě dospělé děti, dceru 21 a syna 18, takže teď si stejně s Mikulášem připadám jako prvorodička a navíc se toho spousta změnilo a je mnohem větší výběr věcí pro mimča, tak proto se tu někdy ptám jak blbka například @Barčí1411 jak s UM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.3.14 16:08

Ahoj holky, krasny fotky prtatek! :palec: taky jednu pridavam :)
Nejsem tedy z Prahy, ale nejaky hezky jarni den si klidne udelame vylet vlackem :dance: stejne se chystame to zjusit treba do zoo, tam se da stravit casu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
16.3.14 17:25

@verča 1 ja taky varim, ale tim, ze ne vzdy mam doma X druhu zeleniny, tak mixnu sklenicku brokolice treba a k tomu uvarim mrkev a brambor, maslicko a smicham to vsehcno dohromady a je z toho mnamkozni obed - i mne to chutna :lol:

@crazyidea :hug:

@Klairs a odkud jsi? Klarka je taky krasna. A hlavne je narozena ve stejny den jako jaaaa :dance: :hug:

Holky, ja mam Lill nejakou nakraplou :roll: Chudak, docela sipe. Kdyz treba zabreci, tak je slyset, jak se ji zmeni hlasek v takovej ten „nemocnej“. Nevim, jak to popsat. „Suchy sipani“ :think: :nevim: :zed: Pro jistotu se stavim u Dr. zitra, at se z toho neco nevyklube. Vubec nevim, co bych ji mohla dat. Nemate nektera zkusenost? :( Na noc ji dam sirup, alespon polovicni davku, ale jinak proti tomu sipani nevim :nevim: Emca miva tohle v tuhle rocni dobu a je vzdycky na atb., tak snad Lill nebude mit to same :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.3.14 17:31

@Barčí1411 ja jsem z Porican - vicemene kousek od vas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
16.3.14 17:56

@Klairs jeee, to je 20 minut cesty, ani ne :lol: Proc si to nepamatuju :zed: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.3.14 18:05

@Barčí1411 no asi, že je nás tu tolik a já zrovna moc často neprispivam :oops: - není moc co no… :nevim: :mrgreen:

Snad jen, že včera jsme se omylem překulilo z bříška na záda a dneska zas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
16.3.14 18:17

Poporodní kila tu rozebírat nemůžu, mám co dělat s těma predtehotenskyma a to rozhodně není +5kg :oops: :roll: :P

Holky, jak ty svoje mrňousky „rozvíjíte“ celý den?? Nějaké říkánky, cvičeníčko, nebo hraní? Klárka se zabavi sama jen chvilku, odložim ji když potrebuju - např jídlo, sprchu, wc.. ale většinou se zacne vztekat i kdyz se ji věnuji, tak asi potřebuje zmenu :zed: :lol: mám ji 24/7 tak už asi musí být ze mne trochu otrávená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
16.3.14 19:13

@crazyidea paaani, tak to jsi fakt jak prvorodicka :-) a co, ze jsi se „na stara kolena“ jeste rozhodla pro dalsi mimco?, to jako klobouk dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
16.3.14 20:35
@Deeh píše:
@crazyidea paaani, tak to jsi fakt jak prvorodicka :-) a co, ze jsi se „na stara kolena“ jeste rozhodla pro dalsi mimco?, to jako klobouk dolu..

Stara kolena :lol: Moje mamka me mela v 17 letech, tak kdyz mne bylo 21, zas tak „stary kolena“ jeste nemela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
16.3.14 20:54
@Deeh píše:
@crazyidea paaani, tak to jsi fakt jak prvorodicka :-) a co, ze jsi se „na stara kolena“ jeste rozhodla pro dalsi mimco?, to jako klobouk dolu..

kdyby se mě někdo zeptal tak před třemi lety, jestli budu mít ještě někdy mimčo, tak bych mu řekla, že je blázen, že jsem ráda, že už mám děti velké a samostatné, a že já si užívám svobody, že bych byla praštená, kdybych se o to připravila… jenže pak jsem potkala svého nynějšího manžela, který je o dost mladší (skoro vrstevník mých dospělých dětí), no a kdybychom se nerozhodli, tak jak jsme se rozhodli, on by byl pravděpodobně bez potomka, takže proto se ze mě na „stará kolena“ stala znovu maminka, a i proto, že já už mám něco odpracováno a celkem slušné postavení v bance a na krku vlastně tři studenty, tak po mateřské nastupuji do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.14 21:05

@kamkakamka ahojda sama určitě nejsi mě zůstalo 7kg a nejde to dolů a nejde…jim normálně a dost se hýbu ale ta váha je nějaká začarovaná…asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
16.3.14 21:37

@Klairs
No přiznám se že zatím tomu moc nedávam přes ten den… Když se zamyslím tak ani nevím co děláme no nic moc, povalujem se a nebo uklizim a filda je v ohradce kde ma madraci která slouzi v obyvaku jako postylka č2. je v poslední době docela klidnej, minimálně 2× do tydne jdem na naštěvu a tam zkejsnem treba 4 hodky. No a pod vecer před koupáním je treba hodinu rozbalenej a to mu treba ctu, říkám říkanky, ukazuju zvířátka a hračky - když není škaredé počasí tak je tak 2 a půl hodky venku.
Sem ti asi moc nepomohola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
16.3.14 21:39

@Barčí1411 a psala si, ze nemixujes, takze jen rozmackas? Ja se prave bojim aby zo Terce nejak nezaskocilo. Ale s tou brokolici ve sklenicce budu muset taky neco takoveho zkusit, samotna nemela uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí