Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara
Ahoj, já vždycky jen tak nakouknu, nikdo nepíše, tak zas jdu ![]()
Před obědem udám FIlípka a pojedu si sama samotinká na vylet ( sice jen do OC, ale i tak se těším jak malá ) ![]()
Už teď vim jak to dopadne, já si nic nekoupím a dvě tašky šprčkovi… takhle je to od jeho narození… Ale nakonec z toho mám možná větší radost ![]()
@Nikkolla taky jsem to tak mela pri posledni navsteve obchodu
radeji tam nelezu, jeste ze mame takove centrum celkem z ruky
ale taky jsem z toho mela mega radost a pak kdyz jsem ho do tech veci navlekla ![]()
@Schara píše:
Kdepak jste vsechny??@crazyidea Mikulas je moc krasnej a jak uz bylo zmineno je ti dost podobnej. Fila ma taky takovy rasy
maminčin chlapeček ![]()
@Schara píše:
@Nikkolla taky jsem to tak mela pri posledni navsteve obchoduradeji tam nelezu, jeste ze mame takove centrum celkem z ruky
ale taky jsem z toho mela mega radost a pak kdyz jsem ho do tech veci navlekla
víš co? já si řekla, že už se v tom nakupování oblečení pro Mikulu musím krotit, že do žádnýho obchodu prostě nevlezu…no ale na internetu se dá taky objednávat, že?! ![]()
No a dneska jsme byli s Mikulášem v poradně, tak váží 6050gr a měří 60cm, a k příkrmům od čtvrtého měsíce mi paní doktorka řekla, že ano, že je to teď trend, ale že si to mám udělat podle svého, že prý stačí začít někdy do půl roku, tak to mi tedy poradila!!
@crazyidea no prave, ze na netu se da taky objednavat
ale ja to desne omezila ted
musim se krotit, stejne mu to obliknu jen parkrat a za mesic mu to uz neni, takze koncim. Ma toho tolik, ze si muzu kazde rano vybirat co na nej navliknu a jeste bych ho mohla v poledne prevlikat ![]()
no to je rada s tema prikrmama co? na www.kojeni.net je neco k tomu napsaneho, tak pohledej pocti a rozmysli se ![]()
@magda82 mala je moc pekna ![]()
ostatne vsechny mimca jsou krasny ![]()
Ahoj ![]()
Nakukuju, docitam
… Mrkacky mate, holky, krasny! Emicka ma taky nadherny dlouhy a husty rasy - kam se hrabou „umely“. Kdyz byla malinka, kazdej si vsimal prave tech jejich nadhernych ocicek. Prikladam fotecku Emicky mrkacky, kdyz ji bylo zhruba tolik, co Lill. Lillinka takovy kridla na ocickach nenosi.
Prikrmy jsou stale boj, ze? Ja se u Lill docela krotim. Mezi ruznymi druhy jidel ma dooost velky prostoje. Hlavne nejdriv koupim ona ochutna, kdyz chutna, uvarim potom jeste doma - tak treba 4 dny ji to samy - jednou kupovana verze, podruhe mamincina
Jinak vcera male bylo 5 mesicu (uk. 5.m). Dnes uz je jednou nohou na zacatku 6… To to leti ![]()
Dnes poprve poradne tak nejak sedela sama - je teda porad jakoze v predklon vic, osahava si nohy - to ji ted desne bavi a kazdy tyden na ni vidim, jak je v tom vsem novem sikovnejsi. Ach jo… Za chvili nam ty deti utecou ![]()
Příspěvek upraven 19.03.14 v 15:33
@Schara no, nebude muset resit rasenky
Rasy ma fakt nadherny. Tise ji je zavidim…
@crazyidea no, krasavice nesmirna…
![]()
Ahojte devcatka,
Tak my jsme vcera ukoncili 4m. tak jsem hned zkusila prvni prikrm. Dala jsem mrkvicku od Hippu. Hodne prijemne me prekvapilo, ze to moc pekne vonelo a jako fakt po mrkvi
ale bobek se s tim pral statecne.. na prvni soustu tak krasne duverive otevrel pusinku, ale hned jak jsem mu to tam soupla, tak se teda hosik pekne usklibl. Ale teda ven to neplival, nejak se s tim popasoval, ale ze by z toho byl nadseny to se rict neda. Dneska to bylo o malinkao lepsi, uz i jakoze nesmele otviral pusinku, ale furt to tam na tom jazycku prevaloval ze strany na stranu, tak jsem mu to vzdycky dala hned zapit luckem cajiku, aby to pekne vsechno spolikal. Zitra uz prvni sklenicku snad dojedeme ![]()
Ale jako me to bavi, je to vetsi sranda nez jen drzet lahvicku s mlickem ![]()
Jo a uz se bobek krasne pretaci na pupek sam ![]()