Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek ženské
![]()
vy kecalky
já nějak nestíhám, Maxík si neustále žádá pozornost, moc toho nenaspí a z Vikinky bude asi samorost
nic ho nebaví… ![]()
v pátek mu asi nějak nafoukalo, začal mi rýmečkovat a teklo mu z očí celej víkend, 2dny nebyl venku, ptže tady taaaaaak fučí, dneska už je dobrej, ale začíná soplit Vikča ![]()
v noci spí pořád se mnou, jak zjistí, že jsem pryč, tak je to konečná…zkusila jsem mu dát Nutrilon---on neumí pít z flašky
mám MAM, asi pojedu pro jinačí… ![]()
@Iškaa
no ano, dalo by se říci, že jsem změnila hodně svůj soukromý život, ale ani přes ty moje poporodní problémy rozhodně nelituji, že Mikuláška máme a ani nelituji nového vztahu, i když díky tomu hodně velkému věkovému rozdílu mezi mnou a manželem nám asi hodně lidí moc velkou šanci na spokojený život nedává ![]()
a s tou podobou mě a Mikuláše je to asi pravda, v poslední době to říká každý, dokonce má i prý podobné výrazy v obličeji
, on i můj starší syn je mi hodně podobný, jeden čas nosil dlouhé vlasy a když si občas udělal doma culík, tak byl opravdu jako moje kopie, ne nadarmo se říká, že kluci jsou po maminkách a holky víc po tatínkovi, u nás to platí ![]()
@Mája B
no u nás celý víkend taky hodně foukalo, až tak, že sousedům z domku naproti to pořád shazovalo popelnici, takže nám pak všem v ulici na předzahrádkách lítaly jejich odpadky - tu plena, tu nakrájené zbytky jahod, piškoty - nechutný ![]()
@crazyidea Já vám moc fandím, líbí se mi, když někdo nedá na řeči lidí kolem a dělá věci tak, jak sám cítí, že mají být
Přijde mi skvělý, že jsi našla nový impuls pro radost ze života a nebránila se mu.
A to, že je všechno v pořádku, jsem myslela tak, že s věkem přece jen rostou možný komplikace, což je bezva, že se u vás nepotvrdilo. My uvažujeme o třech dětech, ale uvidíme, jak to půjde a jak budou zbývat síly, patřím tady taky k těm starším totiž.
@Iškaa
tak naštěstí celý těhotenství jsem měla bezproblémový a ani mě kvůli věku nehnali na odběr plodové vody, protože všechny ultrazvuky a vyšetření dopadly dobře, fakt pohoda, přibrala jsem asi jen 6kg, až do konce jsem chodila do práce, měsíc před porodem jsem zvládla i stěhování, takže na těhotenství si stěžovat nemůžu. horší byl už samotný porod, měla jsem plánovaného císaře, rozhodně krásný bylo, že celou dobu se mnou byl manžel, i na sále a potom i s prckem celou dobu, než mě zašili, ale já byla strašně vystresovaná z epidurální anestezie, bála jsem se, že mě špatně napíchnou, že ochrnu a nebo, že budu cítit, jak mě řežou, to už bych zažívat nechtěla no a na prvních pár týdnů po porodu bych taky ráda zapomněla. a to víš, že jsem se bála, aby byl Mikula v pořádku a ony ty obavy zůstávají pořád, ale snad už časem nevyleze nic, co by spojovali s tím, že jsem ho měla pro někoho v pozdějším věku.
Ahoj damy ![]()
Vykoupala jsem, nakrmila, dala do postýlky a Filípek už půl hodku krásně spinká, vůbec ho nepoznávám, asi mě vrací ten první mesíc a půl co byl šílenej. ![]()
I když dnes musel byt hodně unavenej z koupačky, docela tam řádil ( měl kruhovou premiéru
).
Mám obavy že už nemám moc mlíka, nikdy jsem ho teda neměla na rozdávání, ale ztáhl si obě a byl spokojen, teď je raz dva hotov a rozciluje se + ty prsa mám jak vysypanej pytel…a necítim že by se mi plnily
.
Zítra jdem na kyčlíky tak snad bude vše jak má
@Nikkolla Ahojda, ten kruh je dobrej, kde jsi ho koupila??
Jinak krasne rano
Fila se ve 4 posrajdil, tak jsme vzhuru, musel do sprsky, mel to vsude, takze usinacka bude tak za hodku nejdyl, no snad aspon 1,5hodiny. I kdyz on by vstaval i kdyby se neposrajdil… nevim co se to naucil ![]()
Jinak deticky mate moc pekne ![]()
Ahoj poprvé jsem ho viděla v obchodě funbaby… jelo jim tam video, no ale stál skoro 400 kč, tak sem ho nechtela kupovat jako zbytečnost ktera se FIldovi nebude líbit… nakonc jsem si ho objednala z činy za necelou stovku ( bez postovnyho docel myslím za 16 dní ) a řekla bych že se mu moc libí, využijem ho i v letě do bazénku ![]()
@Nikkolla dekuju, zkusim po tom pak mrknout ![]()
ja ted necekane udala kocar, resp. se mi sami prihlasili, tak jdu rychle vyzehlit a juknout na uceni. pak pujdu odpo na chvili ven s nim taky, tatka nam dneska jede na hokej do prahy, tak tu budeme valcit sami samotinky ![]()
jinak tu je pod mrakem, ale teplo celkem
tak preju kraaaasnej den plnej usmevavejch mimin… ten nas je posledni dobou protiva celkem ![]()
@stephora zasilka uz je na poste tak si myslim, ze zitra pro to skocim ![]()
@Iškaa
myslím, že ty jsi sem dávala fotky vašeho „mrkáčka“, tak my taky máme ![]()
Kdepak jste vsechny?? ![]()
@crazyidea Mikulas je moc krasnej a jak uz bylo zmineno je ti dost podobnej. Fila ma taky takovy rasy ![]()
Ahojky, tak mala spi s nami taky v loznici v postylce, ale mam ji prisunutou tesne k posteli. Stale jen kojim, ale zacina pit cim dal tim casteji a i uz v noci i co 2 hodiny. Kdyz zrovna nespi, neustale vyzaduje pozornost, kdyz se ji chvili nevenuji, tak breci. Nekdy toho mam dost
. Jinak me je teprv 25, patner je o 10 let starsi. Tehotenstvi bylo planovane i ze zdravotnich duvodu.