Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikkolla píše:
Ahoj, tak já už zase nespím. Filipek se mi o pul 1 vzbudil a strašně chrchlal a dusil se a vzdy pri zakaslaninzacel plakat a zrudnul… Než sel spat tak mu nic nebyloted to vypada ze usnul, ale strasne sípe a kucká - ach jooooo - zitra pujdu k doktorovi je tam az od 12
A aby toho nebylo málo tak ten muj „debilní chlap“ přišel před pul hodkou dost pod parou ( celej tyden ma veletrh tak chlasta se zakaznikama ) a totálně zlitej cervenejma flekama, málem mě vypadli oči z důlku když sundal kosili( asi mu uz nefungujou jatra )… Brzo mě odvezou do blazinca!!!
ahoj, holky, muzu za vama? Take jsem rodila v listopadu. Druhe mimco.Jo,a mala ma treti den nasazeny Pamykon a na kasel Tussim, tak je to mazec. Chuda male.
@Barčí1411 píše:
@Deeh ja bych klidne i spala, ale…Jeee, holky, ja Lill moc hadriku nekupuju. Ovsem to prijde. Ema mela jako malicka taky silene hadru a nektery vubec na sobe nemela, takze ted jsem se z toho ponaucila. Ovsem az bude vetsi, treba jako Emca, tak to prijde
To nas Rick zabije vsechny tri
Emu si paradim takmer porad, s Lill se ted krotim, ale vim, ze ten cas na paradeni prijde brzy, kdy i ona poleti kramem a bude na me jecet, ze tohle tricko proste musi mit
obleceni, to je rachot. Porad ji sperkuju, mimibazar, Zara atd. Manzel nadava, ja slibuju ze uz ne, a balicky furt prichazi.Uz i postacka nejak zahlizi.
Ahoj všichni tak sem musela nad ranem do decke na pohotovost… Uz jsme ubytovani, snad to budou jen 2-3 dny
.
Nejspis ma laringitidu ( nebo jak se to pise ), nemuze moc dychat
zrovna usnul
@Nikkolla píše:
Ahoj všichni tak sem musela nad ranem do decke na pohotovost… Uz jsme ubytovani, snad to budou jen 2-3 dny.
Nejspis ma laringitidu ( nebo jak se to pise ), nemuze moc dychatzrovna usnul
jejdA, brzy se uzdravte
kamarádka teď taky byla s malým ve špitále s laryngitidou… ![]()
Jinak vás zdravím ženy při jaru ![]()
Maxík má 4,5měs., včera dostal hexu a prevenar, váží 9,5kg, měří 67cm
s příkrmy mám ještě 14dní vydržet a já se taaaaak těšila, pořád jen kojím…už by si dal něco jiného.
![]()
Crazyidea---hajzlíci prostě, ale měli by ti nabídnout jiné místo, musí tě vzít po MD přece!!!
@Nikkolla chudak malickej
Nebyli jste venku vcera? Zradne jarni pocasi, jak rikala moje babi. Ono to foukne a hned clovek zacne prskat - u tech prtat to plati dvojnasob. Tak hlavne at je to „jen“ kasel ![]()
Ahoj holky.
U nas se vstavalo v priblizne stejnou dobu jako u @Nikkolla, ale stacila voda, dudlik a mala spala dal. Potom ke mne naklusala Ema a skopala me do kulicky. Ja se proste s nikym v posteli nevyspim - teda s Rickem jo, ten se vzdy odvali na druhy konec postele ![]()
Vcera jsem nas vyvencila na 3 hodinky, cekam sopleni u Lillinky. Ona je proste cita. No, abych si hned nas**la na hlavu s nakupama, jak nic nekupuju - vlezla jsem do KIK a koupila Emce boty na ven, jen na litacku, ale moc hezky, no a takovy cerny dzinecky uzky - ale ty jsem tam vyhrabala ve sleve za 79 kacek
A sobe ponozky, pac pri jarnim uklidu vse letelo do popelnice a mne tam zustaly asi 3 pary ![]()
Za 2 hodky jedu smer Time Out. Docela nervozne tu preslapuju, protoze z Liany se stal peknej zavislak, takze chudak Rick bude mit o zabavu postarano tak na 4 hodinky… No, ale sam rekl, at jedu, ze to zvladne ![]()
@zoe546
Kdy se mala narodila? Ja jsem si odskocila rodit uz v rijnu, ale holky by to tu beze mne nezvladly, takze jsem tu s nima zustala…
Ne, uz jsem si tu na ty moje lamicky zvykla a k jinej cizakum nechcu
Jinak ja mam doma uz temer 5letou Emu a ted uz do 6.mesice nakrocenou Lillian Adele, ktera je tak trochu „mezinarodni“ ![]()
Jooooo, jezisi, holky, ja uplne zapomnela, ze Emicka letos (zima-jaro) nebyla vubec na antibiotikach! Kazdorocne v tuhle rocni dobu marodi - vetsinou je to nejaka laryngitida, popr. neco jako „jarni alergie“, zmena pocasi ze zimy na jaro… A letos jeste nic (musim zatukat)
Asi mozna i proto, ze nebyla zadna zima
Snad se tomu letos poprve vyhne. Jinak kazdorocne od jejiho prvniho jara vzdy atb! ![]()
@Nikkolla a ja tu zrovna vychvaluju EMinu, ze ji to letos minulu a nez jsem to dopsala, tak ty pises, ze malej ji ma
Chudacek
Tak hlavne at je brzy zase fit. Atb na ni zabiraji dost rychle, tak snad vas do tech 3 dnu pusti
![]()
@Mája B tyyyyy brdo
Ja ho miluju, to bude kus chlapa! Jak to zvladaji Tvoje zada? Hele, ja si u Lill vsimla, ze se ji vaha s prikrmama zpomalila, je to mozny? ![]()
@Barčí1411 já myslím, že kolem toho půl roku se celkově přibírá míň, jak se víc hýbou, užij si kafíčko, kočko
Maxovi taky šustí v nose…furt, venku bývá denně taky ty 3hodinky určo…
@Mája B ja prave koukam do Emci prukazky a ta pribirala do pul roka skoro nic a potom se od 8.mesice pekne rozjela
Lill to ma nejspis opacne, ale je pravda, ze ma o vic jak kilo navic nez mela Ema. No jo…zadna seriova vyroba… ![]()
Ahojky, dievčence! ![]()
Dostala som avízo, že sa vám stíska…
![]()
Často na vás myslievam a verím že všetky máte detičky zdravé a že vám robia len a len radosť.
Ospravedlňujem sa, diskusiu nečítam…
Viem, že máte iné starosti, ale aspoň čo-to o nás(keď už vám píšem
)
Máme sa fajn, už chodím zas do práce. Je to trochu na budku lebo mám kolegiňu tehulu…(hoci tam nieje hlavný problém, ale rozoberať moc nebudem). Na vyšetreniach sme ešte neboli. Som zbabelec. Nemám odvahu. Ak mám pravdu povedať, ani neviem či som ochotná ísť do toho všeho zas. Mám hrozný strach… Ale verím, že sa to trochu usadí. S manželom sme sa dohodli že AK tak až v 2016. Takže sa dávam pomaly dokopy.
Noo a nič iného nového vlastne ani nemám. Teda…rozmýšlame že si vezmeme z útulku ešte jedného rafana. Ale zatiaľ je to len v štádiu že uvažujeme či budeme mať dosť času rozmazlovať dvoch
hlavne ak si vezmeme, že pracujeme v 12 hodinovom provoze +cesta do a z práce (takže 13,5hod čistého času mimo domov). Takže je to všetko vo hviezdach…
Prajem vám, dievčence moje, aby vám detičky rástli do krásy. Nech z nich máte len radosť. Ale čo je najhlavnejšie! NECH STE VŠETCI ZDRAVÍ!!! (i detičky i maminky)
Majte sa krásne, a zas niekedy…AHOJ!! ![]()
@Barčí1411 @kamkakamka
tak co si dát někdy na Čerňáku sraz?? ![]()
@Mája B píše:
Crazyidea---hajzlíci prostě, ale měli by ti nabídnout jiné místo, musí tě vzít po MD přece!!!
no ono je to tak, že pokud tě chce zaměstnavatel vyhodit a nemá žádný důvod (jako že bych například porušila něco z pracovního řádu nebo způsobila svým jednáním např. bance nějakou škodu), tak prostě zruší danou pozici. na manažerských místech je to dost častá praktika, většinou vždy, když nastoupí nový šéf, tak ti si pak většinou chtějí dosadit své známé, tak zruší pozici a nabídnou ti místo klasické výpovědi (tzn. dvouměsíční výpovědní lhůta a pak nazdar) výpověď dohodou a je jasný, že každý si vybere tu dohodu, protože by byla blbost tam ještě dva měsíce dělat, když víš, že tě propustí…u té dohody je ve většině případů větší odstupné, takže tak.
no já s tím trochu počítala, těsně před mým porodem nastoupil právě nový člen představenstva, jako první vyhodil mojí šéfku, takže mi bylo jasné, že jsem nejspíš taky na řadě… ale to víš, že jsem nasr. ná, a to že hodně!
@lilli.c casto si na tebe vzpomenu, tak jsem rada, ze uz se vam zas dari dobre, samozrejme v ramci moznosti… tak uzivejte si a az prijde ten spravny cas, budeme na vas vsichni strasne moc myslet, aby uz to vse nejhorsi bylo za vami ![]()
@crazyidea jooo to je trh prace no, ale teda je to skareda lumparna, tak snad se ti podari co nejdriv sehnat adekvatni misto, treba bude jeste lepsi!