TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
25.3.14 09:07

@Mája B no právě myslím si taky že je čas aby vydržel na bříšku řekl mi že na měsíce je dost nestabilní no a právě ho nechcu trápit na té vojtovce ale pudem tam aspon se poptat :)) a jaktože musíte s příkrmama čekat až do měsíců? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
25.3.14 10:24

Holky, delaji se prikrmy s tvarohem - je to presnidavka - mala mela broskev s tvarohem od uk. 5.m ;) Jinak Emicka mi nepila UM temer uz od 5.m, takze ta uz dostavala jogurty a tvarohy takhle brzo, dokonce na doporuceni detske :nevim: Ledviny ji fungujou az az :) Ale to je debata na 100 stranek, takze kazdy dle sveho uvazeni, popr. dle uvazeni detskeho ;)

@Deeh no, tak vzhledem k tomu, ze mala je uz v 6.mesici… Tak ty prikrmy uz ma zajety a denni jidelnicek zpestreny… K snidani Kase Dobre rano od Sunarky (tak 90ml max - na lzicku, z flasky to nechce), popr. UM se susenkama, taky na lzicku (Dr. rikala uz po uk.4.m, ze klidne muzu piskoty, zahustovat moukou atd., toz se inspiraci jidelnicku nebranim, navic u nas uz je za par dnu uk.6.m), pak ma svacu - to si da prave tu tvarohovou presnidavku, nebo vydrzi az do obeda a ma potom teda obed, odpoledne si da presnidavku se susenkama (samosebou mluvim o kojeneckych susenkach), popr. si da UM, ale jen tak 120ml, vic nechce, ty obedy uz ji docela zasyti, k veceri Kase Na dobrou noc (vypije tak 120ml nejvic) a v noci se budi na UM kolem 02, to vypije plnou davku - takze 180-210ml. Ale tohle ma „zajeto“ tak 14 dnu. Pred tim mela UM tak 3×-4× nez si zvykla na prikrmy, se kterejma jsem o dost opatrnejsi nez u Emci. Ta si v 8.m davala uz svickovou :) Tusim, ze v 6.m jsem ji poprve delala extra rajskou. Lill teprve zkousi masovy prikrmy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.3.14 10:46

Ahojky holky tak koukám, že se tu rozjeli příkrmy ve velkém :palec:
My byli včera na nastřelení naušniček a paráda ani kapka krve :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
25.3.14 11:21

@lucyfree Taky bych chtela!!! Jake jsi dala nausnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
25.3.14 12:29

Ahoj dámy, zdravím :)máme se dobře, baštíme příkrmy, od 6.3. už začnu přidávat maso… :)

edit: jinak třetí dávka hexy v pohodě, MUDr. nám to rozdělila, protože na druhou dávku, co měla s Prevebarem, měla Oliv reakci. Na Prevenar jdem za týden a pak za další týden na nastřelení naušniček, tak sem pak dám foto té naší velké slečny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
25.3.14 13:02
@katusv píše:
@Mája B no právě myslím si taky že je čas aby vydržel na bříšku řekl mi že na měsíce je dost nestabilní no a právě ho nechcu trápit na té vojtovce ale pudem tam aspon se poptat :)) a jaktože musíte s příkrmama čekat až do měsíců? :))

aha, tak radši jdi, aspoň budeš v klidu, že jste pod dozorem-nebo já bych to tak měla…

já jen kojím, tak mi MUDr. řekla, že do konce 5. máme vydržet, není kam spěchat, ale já bych mu už taaaaaaaak ráááááááda dala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
25.3.14 14:32

@Barčí1411 však záleží na dítěti a když to doporučí lékař tak proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
25.3.14 14:34

@Mája B no to věřím já jsem odpočítávala dny abych mohla dokrmovat kašičkama :D ale je pravda pokud je dítě kojené není pro něho nic lepšího :) my jsme na UM takže jsem za přesnídáávky a kašičky už ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.3.14 15:22

Ahojda holky, tak ja byla na zkousce v pcich, krom toho ze v pisemce byly veci ktere v materialech ani nebyly nemluvim, malej ale lahev dle ocekavani nechtel, takze byl o hladu. 3 hod spal a 1,5 hod na me cekali, ale prej nerval, jen kdyz mu nutili lahev. Pak jsem prijela a vypil obe prsa mam pocit do dna. ale je to prusvih, v kvetnu ma laborky zase na dva dny a to uz bude horsi, podotykam, ze nechtela ani strikacku…

no doufam, ze filovi pak bude zeleninka taky smakovat jak vasim detem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
25.3.14 17:33

@kamkakamka Z těch chirurgických nebyl až takový výběr tak jsem vybrala jen jednoduché s bílým kamínkem no a po 6 týdnech už budeme moci dát vlastní, koupili jsme polokroužky z bílého zlata s kamínky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
25.3.14 17:50

A vůbec, kdo tu kojí ještě??? jen kojí…Schara, Kamka a Nikča? kdy vy budete začínat s příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.3.14 18:25

@Mája B jj já a jeste Iškaa. no nevim, zalezi co rekne dr. ted 4.4. na dalsi kontrole, ale vidim to az od pul roku :) pokud pujde kojeni jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
25.3.14 18:32

@Schara do ukončeného 6.měs. se musí zkusit lepek, takže tak dlouho vás určo nenechá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.3.14 19:41

@Mája B no cim driv tim lip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
25.3.14 19:47

@Schara taky se těším :-)