Poradna duly
Jana Čurdová
@kamkakamka
bylo krásně, že i já se odhodlala toho našeho nespokojence šoupnout do kočáru a vyrazit do přírody ![]()
@Schara píše:
Ahoj holky ja hlásím první zuby
Jéée tak to je supar
![]()
@kamkakamka
Ahoj Kam. Já tesco pleny měla jeden menší balíček a za mě nic moc… Nakonec ještě teda přes bella Happy/ ty nesedly vůbec, jsem se vrátila opět k pampers… občas hugysky
. Ale víš jak, každýmu vyhovuje něco jiného… uvidíš.
Hele holky dáváte dětičkám krátký nebo dlouhý rukáv ( doma ) Filip je furt na dlouhým… Mám strach aby nenastyd
Myslím že máme doma tak 23 stupňáků… Asi to přeháním ![]()
@Nikkolla diky. Ja malou moc neoblekam. Nekdy ma s kratkym, nekdy s dlouhym. Nekdy jen body a ponozky. Doma vubec netopime a okna mame stale na mikroventilaci i v noci. Netopim ani v koupelne pri koupani. Mala to snasi dobre a kdyz ji vic oblecu, treba ven, tak je zpocena. Asi bude po mne, ja se neoblekam poradne cely zivot. ![]()
Zkousim male vzdy nos. Kdyz je studeny, tak prioblecu. A horko zkousim za krckem. Zitra jdeme na cely den ven, tak doufam, ze bude hezky jako dnes. ![]()
@kamkakamka
tak jak jste si dnešek užili? bylo opravdu krásně ![]()
já jsem opět neodolala a riskla kočár, nejdřív řev, pak Mikuláš usnul a spal asi jen půl hodiny, no a když se probudil, tak aby znova neřval, dala jsem ho na bříško, koukal ven a byl spokojený ![]()
@Nikkolla
jinak já Mikulovi doma dávám zatím stále triko s dlouhým, už netopíme a přeci jenom není to panelákový byt, ale domek, takže tu žádné horko nemáme. v ložnici máme na noc už i pootevřené okno a to spí Mikula v krátkém rukávu, jenže to je i z toho důvodu, že my zavinujeme do merino vlny a to je něco jako funkční prádlo.
@crazyidea no vidis, jak se mu v kocarku libi!!! My jsme byly v Hostivari v lesoparku a potom na kavicce. Bylo to moc fajn. ![]()
Holky, jinak ty telene tesco pleny jsou hruza!!! Po 2 hodinach jsem prebalovala a plena byla mokra!!! Tak jsem sla koupit pampers. Ty jsou fakt asi nejlepsi, tak nevim, co porad vymyslim. ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea no vidis, jak se mu v kocarku libi!!! My jsme byly v Hostivari v lesoparku a potom na kavicce. Bylo to moc fajn.
no, ale ne na moc dlouho a navíc, s tím řevem to prostě být musí!
já jsem byla párkrát na procházce okolo hostivařské přehrady a musím říct, že se mi i hodně líbily ty domky, co jsou z původní staré zástavby.
@crazyidea píše:
no, ale ne na moc dlouho a navíc, s tím řevem to prostě být musí!
já jsem byla párkrát na procházce okolo hostivařské přehrady a musím říct, že se mi i hodně líbily ty domky, co jsou z původní staré zástavby.
to znám, mě jak malej nespí, tak je též řev…
Ahojda holky, my byli vcera u rodicu, malej byl uzasnej tak si ho uzili
Jinak ja si na byt taky nemuzu stezovat, ale je to tim, ze mame kam jezdit v lete na chatu
takze celkem pohoda ![]()
dneska budu davat dopoledne kocar, tak si uvarim, mam chut na koprajdu, tak se tesim a mozna si stihnu i lehnout
malej spal pekne v noci, ale ja se nejak porad budila a nemohla usnout.
@crazyidea me malej taky v kocaru rve, ale vetsinou do 10 minut usne a soi 3 hodky
takze dobry. I kdyz uz se parkrat vzbudil a jen koukal a pak zase usnul.
co se tyce plen, tak mela jsem tu nejake z rosmenu Happy neco a ty byly na nic, ted tu mam z lidlu ty yourney ci jak se jmenuji a celkem ok. ale je fakt, ze pampersky jsou nejlepsi.
jinak preju hezky den holky
Ahoj holky.
Nejak nestiham, podobne jako @stephora, holky me dost zamestnavaji.
Letem svetem jsem vas docetla.
@Schara teda, zoubky v klidu zavidim. Lill porad s bouli a zub nikde ![]()
Fotky s detickama mate krasne ![]()
@kamkakamka ja jsem ted taky trochu experimentovala s plenkama, ale vracim se zpet k oranzovym Pampers - jediny vyhovujou.
Pretaceni - ze zad na brisko, zpet se ji to povedlo asi 3×, ale spis neplanovane. Tyhle „hura akce“ ma tak nejak na haku. ja ji nijak do niceho nepomaham. Jo, obcas ji „odstrcim“, aby vedela, ze je mozny „valet sudy“
popr. je moznost i sedet… Stavi se ale uz na ruce - na dlane a vystrkuje zadek, to ji bavi. Rozhlizi se jak pantata ![]()
Oblekani - podobne jako @kamkakamka ![]()
A rvani v kocaru uz ji preslo. Ted to tam ma docela i rada - ovsem ne vzdy v nem spi. Po vetsinu casu spis cuci kolem… V postylce uz taky po ranu nejeci - ma kolem sebe spoustu hracek, tak si je pochyta a „hraje si“ - teda ja ji je obcas vnutim, abych se dospala…
Vcerejsi noc mi obe holky prozvracely, Lill ma navic i srajdu - teda nijak velkou, ale tak 4× uz se posrajdila… Ja jsem taky lehce na odpis. Jinak ale vse pri starem ![]()
Tak uzivejte slunicka a mejte se ![]()
Holky, tak dnes me chytla nejaka depka. Uz je toho na ne nejak moc. Jsem s maloi porad sama, partner hodne pracuje, ale v rozpoctu to stejne neni nijak moc poznat. Uz mi z toho vseho zacina „hrabat“ a dolehla na me unava. V koupelne jsem se z niceho nic rozbrecela, dokonce mi svym zpusobem chybi spolecensky a pracovni zivot. Do toho ty problemy s kojenim. Tak snad to brzy prejde a budu ok. ![]()
@Barčí1411
Ahoooj
zrovna dnes jsem si rikala zes tu „dlouho“ nebyla.
Doufám ze budete brzo OK… Asi už ty bacili dorazili i k vám ![]()
@kamkakamka
To bude určitě přechodný, ten můj toho má teď taky požehnaně ( dokonce i s nocováním ).
Musím říct že nám báječnou mámu a dvě super starší sestry ( vsichni od nás bydly do 10 minut ), lupnu někomu malího a jdu si odfrknout ![]()
Zrovna o víkendu říká švagr dětem (kluk 6,holka10) „nikolasku asi si najdeme jinou maminku“. Na to Nikolas ne já mám maminku moc rád
. A ségra říka Nikolásku spíš vyměníme tatínka. Jediný co kluka zajímalo - jestli budou mít furt tolik penízků na dárečky
. Pobavila jsem se ale je to smutné - tak asi tak!!!