Poradna duly
Jana Čurdová
@Mája B
Jj já taky kojím + 3až4 lehvičky UM týdně před spaním ( to jen když jsu vycuclá za celý den ).
Koupila jsem si do skříňky lahvičku mrkve a brokolice, 11.4. jdem na posunutou PP a přeočkování tak se s doktorem o tom pobavím, 4měsíce jsou FIldovi dnes
.
I když segra mě říkala ať počkám do toho 6měsíce s příkrmem
, asi to vidím na kompromis a začnem po ukončeném 5.
Tak Mikula bude mít ukončený čtvrtý měsíc příští týden, tak potom pozvolna začneme, v Globusu měli zrovna akci na dětské výživy, tak jsem nakoupila dostatečné množství od Hippu, tak jsem na něj zvědavá ![]()
a dnešní večeře - Mikula ještě neochutnal ![]()
Jj, já ještě plně kojím a chci to vydržet až do ukončeného 6. měsíce, pokud možno. Uvidíme, co řekne doktorka. ![]()
@crazyidea už je to asi dýl, ten Glóbus že? Zrovna jsem koukala do letáku a hipp tam není ![]()
Ale pro ty, co kupujou oranžové papers tak maj za 219kč a v rossmanu skleničky od Hami 25% dolů.
Holky kdyby jste ňekdo narazily v budoucnu na ty hippky v akci, tak prosím písnite, děkujů. ![]()
Jinak jsem už koupila 4 pleny a je brutální jak jsou čím dál tím dražší - ňák jsem to do teď nezkoumala, najednou koukám a je jich tam jen 52 kousků ![]()
Ja nemam v planu ani sklenicky kupovat, budu mit parni hrnec, takze to pekne udelam v nem a zamrazim. jedine, ze by mi to ten trpaslik nejedl, tak je jasne, ze sklinky zkusim, ale jinak asi ne. prijde mi to drahe. a resit BIO NEBIO zeleninu nehodlam…
@Nikkolla stephora tu kdysi zminovala stranku www.feedo.cz tak tam mrkni na ceny ![]()
@Nikkolla minuly tyden meli hipp sklinky v tescu v akci, ale nevim, jestli jsou jeste porad.
Já kupovala plínky v Kaufu, 349,–kč Pampers active baby- 4ky, 82ks
Na ty slevy je dobrej: kupi. cz, musím to psát odděleně, nechce mě to nechat vložit odkaz
Ahojte, taky jen kojím, mléka mám pořád dostatek. Takže se musí začít s příkrmy před šestým měsícem? Malá bude mít 18.5. 6 měsíců a přemýšlela jsem, že v květnu začnem s příkrmy. A dáváte po lžičce nebo z flašky? Jinak u nás na Moravě se konečně vybralo počasí a konečně svítí sluníčko ![]()
@vercaaaa já myslím, že každý lékař doporučuje jinak
osobne neprikrmuju ale davala bych urcite na lzicce. a tady je taky krasne, uz se tesim ven na prochazku ![]()
jo a uz mi taky padaji vlasy
tak snad nebudu plesata brzo ![]()
@Schara: Vlasy mi už taky začaly padat, takže nosím pořád culík ![]()
@vercaaaa já to dám do gumky jen tak tak, musim mit jeste celenku k tomu. ale prej to casem prejde, takze kliiidek
aspon doufam, ze to prejde ![]()
@Nikkolla
kupovala jsem to v Globusu tento pátek, ale je pravda, že já mám i nějakou jejich kartu - mimi club, a ta akce byla nejspíš jen pro členy..