Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ja vas vubec nestiham docitat :-/nejak me Oliv zamestnava…
Ahojky holky tak dneska je tomu našemu zlatíčku 5 měsíců
. To to letí ![]()
@lucyfree Gratulujeme!!! Malá měla 4 měsíce 24.3., takže to máme skoro o měsíc. ![]()
Holky, malá mě fakt zlobí s tím kojením!!! Zase se dnes nechtěla chytit a jedla skoro až po 5 hodinách!!! Já už nevím, co s tím.
V noci je to většinou v klidu, ale přes den je to boj… ![]()
@kamkakamka
nejsi v tom sama, neboj ![]()
to naše trpaslo s jídlem taky zlobí, například dnes po koupání u flašky hystericky ječel, takže jsem ho zavinula, uspala v náručí a teprve pak se ve spaní najedl, pakárna!!
a Mikulášovi budou čtyři měsíce až příští neděli, je tu asi nejmladší ![]()
@crazyidea No, nejhorší je, když jsem s ní venku a ona takhle spustí… Minule mi pán říkal, že asi bude operní pěvkyně.
![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea No, nejhorší je, když jsem s ní venku a ona takhle spustí… Minule mi pán říkal, ža si bude operní pěvkyně.![]()
![]()
![]()
![]()
i to známe, zrovna dnes jsem říkala Davidovi, že máme tak úžasnej kočár a vůbec si ho neužijeme, protože Mikuláš v něm nechce být
,většinou řve už když ho tam dáváme, pak sice usne, ale spí tak hodinu a to ještě jen když jezdíme, dnes jsme ho zkusili zavinout i do kočáru, jestli by to přeci jenom nebylo lepší a nebylo, spal zas jen asi hoďku, a co mě udivuje vůbec nejvíc je to, že řve i v autě v autosedačce, takhle nám v sobotu prořval celou cestu z Chlumce do Prahy ![]()
Doufám, že se to zlepší, jinak to s ním máme jak domácí vězení ![]()
@stephora píše:
Holky, ja vas vubec nestiham docitat :-/nejak me Oliv zamestnava…
co to??
@crazyidea Tak v kočárku a v sedačce malá vydrží úplně bez problémů, většinou tam spí. Ale když ji pak někde vytáhnu na kojení, tak je to v poslední době děs. Do obchoďáků, kde nemají přebalovací místnosti, tak ani nechodím… ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea A jaký máte kočár? Pochlub se.
máme Easy walker - hlubokou korbu béžovou a sporťák tmavě šedý
@kamkakamka Jee tak to mohli být holky ve stejný den, malá se totiž měla narodit 23.11.
. Operní pěvkyně je krásný
to ta naše bude asi moderátorka, protože celý den brebentí ![]()
Čaute ženy, taky mi zlobí u prsa, teď nejedl od půl 10. a dala jsem ho spát, konečně pochopil přetáčení na bok, i když to pořád není ono, ale Vikča ho trénuje, chytne za prdelku a přetočí
včera se přetáčel pěkně sám, dneska se zas vzteká!!!
Easy walker je super, byl mým favoritem
![]()
od očkování má trošku rýmičku, hlavně přes noc, tak nás to budí
ale nic mu neteče, je to někde vzadu, valím uklízet
tak hezký den, kočky ![]()
Hojda holky, dneska je hezky
muz za chvili dorazi s kocarkem, dopoledne jsem byla ja
musela jsem na postu. Mam tady ten plavaci kruh, tak pomalinku ho s nim seznamim a tak v pondeli ho zkusime. Mam tu uz i ten jarni fusak, tak parada. A jinak se vcera filipek 3× pretocil na brisko, dneska se pokousel ale nedotocil to. Je to sikulka, zatim mu to jde najednu stranu a kdyz je nahatej, ale to se vypiluje ![]()
jinak vcera jsem i vyfotila usmevy
se mi zadarilo.
Holky, a vy detem pomahate se pretacet? Ja malou davam na brisko, ale nejak to vse nechavam na ni. Parkrat se otocila, ale zatim nic moc. ![]()