TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
27.3.14 19:04

Holky, ja vas vubec nestiham docitat :-/nejak me Oliv zamestnava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
27.3.14 20:35

Ahojky holky tak dneska je tomu našemu zlatíčku 5 měsíců :srdce:. To to letí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
27.3.14 20:46

@lucyfree Gratulujeme!!! Malá měla 4 měsíce 24.3., takže to máme skoro o měsíc. :mrgreen:
Holky, malá mě fakt zlobí s tím kojením!!! Zase se dnes nechtěla chytit a jedla skoro až po 5 hodinách!!! Já už nevím, co s tím. :nevim: V noci je to většinou v klidu, ale přes den je to boj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
27.3.14 21:11

@kamkakamka
nejsi v tom sama, neboj :hug:
to naše trpaslo s jídlem taky zlobí, například dnes po koupání u flašky hystericky ječel, takže jsem ho zavinula, uspala v náručí a teprve pak se ve spaní najedl, pakárna!!
a Mikulášovi budou čtyři měsíce až příští neděli, je tu asi nejmladší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
27.3.14 21:14

@crazyidea No, nejhorší je, když jsem s ní venku a ona takhle spustí… Minule mi pán říkal, že asi bude operní pěvkyně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
27.3.14 21:17
@kamkakamka píše:
@crazyidea No, nejhorší je, když jsem s ní venku a ona takhle spustí… Minule mi pán říkal, ža si bude operní pěvkyně. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i to známe, zrovna dnes jsem říkala Davidovi, že máme tak úžasnej kočár a vůbec si ho neužijeme, protože Mikuláš v něm nechce být :zed:,většinou řve už když ho tam dáváme, pak sice usne, ale spí tak hodinu a to ještě jen když jezdíme, dnes jsme ho zkusili zavinout i do kočáru, jestli by to přeci jenom nebylo lepší a nebylo, spal zas jen asi hoďku, a co mě udivuje vůbec nejvíc je to, že řve i v autě v autosedačce, takhle nám v sobotu prořval celou cestu z Chlumce do Prahy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
27.3.14 21:18

Doufám, že se to zlepší, jinak to s ním máme jak domácí vězení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
27.3.14 21:19
@stephora píše:
Holky, ja vas vubec nestiham docitat :-/nejak me Oliv zamestnava…

co to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
27.3.14 21:31

@crazyidea Tak v kočárku a v sedačce malá vydrží úplně bez problémů, většinou tam spí. Ale když ji pak někde vytáhnu na kojení, tak je to v poslední době děs. Do obchoďáků, kde nemají přebalovací místnosti, tak ani nechodím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
27.3.14 21:32

@crazyidea A jaký máte kočár? Pochlub se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
27.3.14 21:55
@kamkakamka píše:
@crazyidea A jaký máte kočár? Pochlub se. :mrgreen:

máme Easy walker - hlubokou korbu béžovou a sporťák tmavě šedý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
28.3.14 09:43

@kamkakamka Jee tak to mohli být holky ve stejný den, malá se totiž měla narodit 23.11. ;). Operní pěvkyně je krásný :palec: to ta naše bude asi moderátorka, protože celý den brebentí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
28.3.14 13:04

Čaute ženy, taky mi zlobí u prsa, teď nejedl od půl 10. a dala jsem ho spát, konečně pochopil přetáčení na bok, i když to pořád není ono, ale Vikča ho trénuje, chytne za prdelku a přetočí :D včera se přetáčel pěkně sám, dneska se zas vzteká!!!
Easy walker je super, byl mým favoritem :potlesk: :potlesk: :potlesk:

od očkování má trošku rýmičku, hlavně přes noc, tak nás to budí :( ale nic mu neteče, je to někde vzadu, valím uklízet

tak hezký den, kočky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.3.14 16:30

Hojda holky, dneska je hezky :mrgreen: muz za chvili dorazi s kocarkem, dopoledne jsem byla ja :) musela jsem na postu. Mam tady ten plavaci kruh, tak pomalinku ho s nim seznamim a tak v pondeli ho zkusime. Mam tu uz i ten jarni fusak, tak parada. A jinak se vcera filipek 3× pretocil na brisko, dneska se pokousel ale nedotocil to. Je to sikulka, zatim mu to jde najednu stranu a kdyz je nahatej, ale to se vypiluje :)
jinak vcera jsem i vyfotila usmevy :) se mi zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
28.3.14 16:37

Holky, a vy detem pomahate se pretacet? Ja malou davam na brisko, ale nejak to vse nechavam na ni. Parkrat se otocila, ale zatim nic moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí