Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara pekny tlemidlo
. Mne zrovna nedavno muz rikal, ze mam taky nekdy vyfotit Venouska mraciciho, pac temer na vsech fotkach se smeje, on je to takovej pohodar celkove.
Jinak na pupek se pretaci vicemene sam, ale nekdy s tim zapasi. Nejradsi ma, kdyz:-) mu podam prst a on se o nej muze zaprit, ale jinak mu uz nepomaham, zezacatku jsem mu treba vic za tu rucicku zatahla, aby ten dohup udelal.
Ten tady zrovna „zapasi“ na decce
@Deeh no me se prave do fotaku vzdycky mraci, nebo spis soustredene tvari
takze vyfotit usmev je zazrak. Koukam, ze mate stejneho psa lamaze, fila ho ma rad ![]()
@kamkakamka nejak nepomaham, na to si musi prijit sam ![]()
@crazyidea Úplně jsem zapomněla pochválit ti kočárek!!! Tak doufám, že se v něm malému zalíbí.
A ta slečna na fotce je dcera?
@kamkakamka
taky doufám, že si Mikuláš dá konečně říct a my ten kočár aspoň trochu využijeme a ano, to je dcera, v pondělí jí bude 21.
@Deeh no asi jo. ja myslela, ze ma aft v pusince a vcera vecer kdyz me kousnul do prstu tak to bylo ostry a dneska uz cinka na lzicku a jsou videt
mozna proto mi i odmital tu lahev
jsem necekala, ze se proriznou tak brzy, se zubama jsem pocitala az tak za 3 mesice ![]()
@Schara jj oni si ty dětičky dělají všechno po svém, né že maminka myslela
.
Ale jinak teda super, že to měl v podstatě v klidu a teď už zas láhev bere?
@Deeh nezkousela jsem
zatim mu staci ted moje mliko a dam u od lahve pauzu, zkusim to az tak za tyden ![]()
@Mája B dekuji ![]()
Ahoj holky. Zoubky? Tak to je teda rychlost!!!:) Holky, zkousel jste nekdo ty nove tesco pleny? Jsou i drazsi nez Pampers, co jsem koukala. Ted jsou v akci, tak jsem o nich premyslela. ![]()
Aha, já měla nějaký slim fit, TESCO, paní je tahá z Německa a byly dobrý
o 100,– levnější než tady v Tescu, já mám Tesco skoro 40km nejblíž, tudíž moc neporadím, ale chválí si dost Tesco plínky.
Koupila jsem jen 1 balik a uvidime. Pampers jsou super, ale uz me nejak nebavi, tak zkousim neco noveho. Tento vikend je velka akce na ty tesco plenky, tak zkousim. Dam pak vedet. Sla jsem dnes do tesca pesky s kocarem, usla jsem neco pres 5 km a citim se fajn. A bylo nadherne. ![]()