TP Listopad 2013

• Fotoalbum (227)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
2.4.14 14:03

@Ťouk Podle „naší“ úřednice by stačila kopie občanky - stejně si tam tu kopii dělala ona sama, takže pokud si formulář připravíš předem a manžel ho podepíše a budeš mít připravenou i kopii, neměl by být problém.

@kamkakamka Zamčení beru :)

@Deeh Taky mám nejvyšší možnou částku, máme podobný plán jako vy ;)

My si teď užíváme krásných dnů na procházkách - muž chodí s kočárkem běhat, je nadšený, že to jde, bál se, že bude muset chodit extra běhat a extra s kočárkem. Trénujeme a zvykáme šátek s vertikálním úvazem (doteď jsme vázali kolíbku, ale už je na ni prcek velký a nevydrží dost dlouho schoulený), abychom při výletu za babičkami byli dostatečně mobilní a nemuseli se plahočit s kočárkem. Když navíc jednu cestu pojedu sama, protože muž vyrazí kvůli dalším akcím dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
2.4.14 14:05

@Schara @kamkakamka Myslím, že tu to zamčení už kdysi řešila anlendy, tehdy zakladatelku kontaktovala a ta neměla se zamčením problém. Je ale fakt, že by asi musela každého postupně do diskuze přidávat, tak je jednodušší, když to bude někdo pravidelně přispívající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.4.14 14:36
@kamkakamka píše:
Holky, vadilo by vám některé, kdybychom diskuzi zamkly? Přece jen sem píšeme dost soukromé informace a dáváme fotky dětí… :nevim:

taky jsem pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.4.14 14:40

A jinak u mě novinka, dnes jsem byla na prvním pohovoru a je hned poslední :mrgreen:. byla jsem pozvaná do firmy, se kterou jsem teď v rámci projektu naší banky spolupracovala a vyvíjela s nimi náš platební systém a oni mě chtějí na pozici project manažera a konzultanta. se mi ulevilo, že už nikam nemusím, ty pohovory jsou největší opruz! takže tak, nástup jsem si domluvila na 1.6., tím pádem na tom docela i vydělám, protože dostanu slušné odstupné :D. no a příští týden taky půjdu vyřídit pro Davida ten rodičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
2.4.14 15:00

@Iškaa s kopírováním dokladů mám právě trochu problém :think: už minule, když si fotili mojí občanku jsem chtěla protestovat, ale tenkrát ještě byla ta slavná Skarta, tak jsem radši byla zticha, aby mi jí za trest nedali… Zkusíme to stihnout dneska odpo, jestli taťka dorazí včas
@crazyidea to je super! gratuluju :palec: :dance: ať se jdou tamti bodnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 15:09

Holky, já už jsem zakladatelce psala a napsala mi, že už o uzavření psala dříve, ale že jí nikdo neodepsal. Ale prý to zkusí ještě jednou a uvidíme. Když nic, tak to zkusím i já a poslala bych vám pozvánky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
2.4.14 15:18

@Schara @Iškaa tak my jsme na miiminko cekali dva a pul roku nez se zadarilo, tak jsem zvedeva, kdy se podari zasejt ted, ale hrozne rada bych mela deticky takhle rychle po sobe, ikdyz je mi jasny, ze to asi musi byt poradny zahul :-) ja totiz bych nejradsi pak jeste treti, ale az pozdeji, jenze vzhledem k tomu, ze ted uz mi je 30, tak to pozdeji muze byt uz pak problem, no.

@crazyidea tak to je parada, ze se ti podarilo hned najit misto a jeste na tom vydelas :-)

@kamkakamka jsi hodna, ze se o to postaras :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 15:28

Holky, my zůstáváme u jednoho dítěte…Partner by sice ještě chtěl, ale já už fakt ne. A taky bych asi domu zcvokla, nejsem ten typ… :roll: Možná mě to bude jednou mrzet, ale opravdu už nechci…to jsem sobeček, co??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 15:31

@crazyidea Taky gratuluju!!! Jsem zvědavá, co budu dělat já. Chtěla jsem teď zkusit otevřít dětské centrum v jednom OC a bohužel jsem přišla pozdě…v červnu už to otevírá někdo jiný… :( Takže fakt nevím, jak to se mnou dopadne. :nevim: Ale ono se něco naskytne, v tomto jsem měla vždy štěstí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
2.4.14 15:44

@kamkakamka jakypak sobecek! Neni na tom nic spatneho, ze chces zustat jen u jednoho… ja jsem jedinacekm a vim, jak je to hrozny, tak proto bych chtela
alespon dve deticky, nejlip 3… ale vis jak clovek mini, zivot meni :-)
Ty jsi chtela otevirat detske hriste? To musi byt asi poradna fuska, hlavne i administrativne, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 16:47

@Deeh No, důležité je místo, to jsem si vyhlídla, tak nějak jsem mapovala „provoz“ maminek s dětmi, ale po oslovení OC jsem se dověděla, že někdo přišel s nápadem přede mnou, takže smůla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.14 16:51

Holky, kdyby ta mimčo za mě chlap odnosil a porodil a odkojil, tak bych do toho i šla…Ale mně to těhotenství nijak zvlášť nebavilo :nevim: Jen na začátku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.4.14 20:51

Taky souhlasim se zamknutím a prosím o případnou pozvánku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.4.14 20:59

Ahoj kočky :mavam: :mavam: :mavam: jen tak na skok :)
Crazyidea…OBROVSKÁ GRATULACE :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

jináč ženy, co já budu dělat po mateřské? servírku už těžko, na dodělání vysoké mi chyběl rok, ale já se na to vyprdla a teď nevím…
jsem vysílena, poslední dobu se pídíme po pozemku v nejbližším okolí města a nedaří se :( ty ceny :poblion: :poblion: :poblion:
tak asi půjdem 15, možná 25km směrem k chlapově práci…no co už, hlavně když tam budeme šťastní po spolu :D
to bude makačka :)

jinak Maxíkovi se tlačí zoubky, chudák můj chlapeček už není to usměvavý miminečko…ale poradily mi holky homeopatika, tak pro ně zítra frčím…

jinak jsme začli s příkrmy a kaší a se lžičkou mu to náramně jde :potlesk:

já mám děti po 21měs., a jsem ráda, že bude snad jen líp :D ptže vidím to, jak Vikču zanedbávám, když má malej ty svoje nálady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
2.4.14 21:05

@crazyidea
Tak super, gratuluji k nové práci :potlesk:

@kamkakamka i přes to, že jsem měla bezproblémové těhotenství ( jen poslední 3 týdny to byl děs ) tak mě to nebavílo nechápu ženy co tvrdí že je to nejkrasnější období jejich života ( nebo teda bylo ), ale jesny každej to má nějak.

Taky pujdem do druhého, počítam že tak za 3 roky.

Jinak FIlda je ňakej divnej, dala jsem ho spinkat a plakal tam, tak sem si ho vzala do ložnice - normálně už spinkává touto doboz. Před koupáním jsem mu měřila teplotu a měl 37,9 rekt. - bez odečtu :nevim: tak nevím… Ach joooo..doufám že to nic není.
Je ukňouranej a ospalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital