TP Listopad 2013

• Fotoalbum (227)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
3.4.14 21:54

@Nikkolla Tak já to mám obráceně…Do 3 měsíců usínala krásně sama, i když někdy jsem jí musela jít dát dudlík třeba i 5×. Zavinování fungovalo jen někdy, bílý šum nefungoval. Ten funguje jen přes den, když jsme spolu v koupelně a já si fénuju vlasy…To miluje a většinou jí to uspí. :mrgreen:

Holky, už jsem přišla na příčinu mých stavů poslední 2 dny…mám týden do 2. menstruace po porodu…myslela jsem, že to porodem přejde, ale bohužel ne…Trpěla jsem PMS před otěhotněním a to docela znatelně…A teď je to tady zase… Nálady, otékání, chutě atd. Dnes jsem mrkla do kalendáře a mám to za týden dostat. Říkala jsem si, proč se teď 2 dny budím ráno tak nateklá v obličeji…Chjo…nějak ten měsíc utekl… :cert: Chudák chlap, ten si se mnou zase každý měsíc užije. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.4.14 21:56

@kamkakamka
no vidíš a mě Mikula v kočáru spát nechce :mrgreen:
což mě samozřejmě štve, když je tak hezky, protože kdyby aspoň jen ležel a koukal, ne on řve, protože nevidí… asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.4.14 22:54

Holky, tak už mi napsal admin a řekl mi co a jak. Založila jsem tedy skupinu jen pro nás pod stejným názvem a ta stará diskuze se také uzamkne. Čekám jen na schválení a potom vám pošlu pozvánky, popř. kdybych na někoho zapomněla, tak může požádat o členství. Tak tím pádem asi budu správce. Je někdo proti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.4.14 23:06

@kamkakamka :palec: jsi šikovná a proti rozhodně nejsem :mrgreen:, doufám, že dostanu pozvánku i když je Mikula prosincový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.4.14 23:10

@crazyidea No jasně!!!

Lidi jsou dnes totiž různí a rozhodně bych si nepřála, aby moje fotky byly potom někde vystavovány, jak se to stalo v jedné skupině, ve které jsem. Tam byla nějaká osoba, která se vydávala za úpně někoho jiného a kradla fotky jedné holčičky a vydávala ji za svou…No, někdo prostě není normální… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.4.14 23:50
@kamkakamka píše:
@crazyidea No jasně!!!Lidi jsou dnes totiž různí a rozhodně bych si nepřála, aby moje fotky byly potom někde vystavovány, jak se to stalo v jedné skupině, ve které jsem. Tam byla nějaká osoba, která se vydávala za úpně někoho jiného a kradla fotky jedné holčičky a vydávala ji za svou…No, někdo prostě není normální… :zed:

to je ovšem síla! je to prostě virtuální svět a ten je pro takové tipy velké lákadlo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
4.4.14 07:04

Dobre rano zeny,
i kdyz jsem tu asi od listopadu nebyla, porad vas sem tam sleduju a moc rada bych byla s vama ve skupine.
Tady je maly update informaci :)
10. 11. se nam narodil Robin, ze zacatku moc nespal, tak to byla fuska a pak mi zacalo zkouskovy, takze toho casu moc nebylo. Tatku mame vetsinou 2 tydny do mesice uplne mimo a rodice daleko, tak je mi taky nekdy smutno, ale rychle to vzdycky utece. Navic, kdyz je ted venku krasne, tak je i lepsi nalada.
Malyho kojim uz jen castecne a tento tyden jsme zacali s mrkvi a kasi (na doporuceni Mudr) a zda se, ze to zvlada dobre :)
Hezky den vsem

• Citovat
  • Upravit
9266
4.4.14 07:10

@kamkakamka já ti dávám plnou důvěru co se správcovství týče :mrgreen:

@samurajka ty jsi dala zkouškové? ja to uplne vypustila a ted dohanim zimni semestr, nastesti vychazeji vstric a terminy vypisuji i ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.4.14 07:12

Jinak dneska se fila budil :zed: 5× mazec. Ale ma otekle a zarudle ocicko, hnisa mu a vcera opthalmoseptonex nepomohl. Tak dneska mame jit na prevazeni, tak to vezmem i s tim ocenkem jednim vrzem. Jsem zvedava, jestli ho tim padem naockuji :think: I kdyz teda nevypada, ze by ho to bolelo.

hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
4.4.14 07:19

@Schara
Jo zimni jsem nakonec udelala vsechno, ale ted v letnim me cekaji zk jeste z lonskyho letniho a prece jenom malej uz potrebuje pres den temer neustalou pozornost, tak jsem zvedava, jak to pujde, ale co, rikam si skola stoji a bude, tak mi nic neutece, kdyz si to studium protahnu :) a co studujes ty, jestli se muzu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
samurajka
4.4.14 07:27

@Schara
a o ocicku mi ani nemluv, od 2. mesice jsme litali skoro co tyden na ocni, protoze mel ucpanej slznej kanalek, tak mu delali vzdycky pruplach a me poslali za dvere, abych to nevidela, jen jsem slysela ten plac a bulela jsem taky, ale doktorka rikala, ze ho to neboli, jen jak ho musi nehybne drzet ho rozciluje. No ale pomohlo to a uz je to dobry. Tak doufam, ze budete mit vsechno OK s ocickem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9266
4.4.14 07:54

@samurajka delam dalkove biochemii, jsem ve tretaku a budu to rpotahovat urcite, ted jen musim udelat 30kreditu abych mohla opakovat rocnik. A co studujes ty? Me fila celkem rval a nespal, tak zkousky a uceni nepripadalo v uvahu, ted se ucim kdyz nekomu dam kocar nebo hlida manzel :)
no snad to oko bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
4.4.14 08:13

@Schara
biochemie-tak to klobouk dolu, to bych nedala nikdy. Ja jsem v 5. rocniku dalkove na dopravni fak. Uni Pardubice, ale Bc. jsem delala uz davno a nekde jinde, tak jsem se na to po letech vrhla, ze skolu dodelam a pak bude mimco, ale priroda to zaridila jinak, ale jsem za to rada, tak ted si rikam, ze skolu dodelam a teprve bude druhy, no uvidime :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1539
4.4.14 08:46

@kamkakamka jsem tu s váma jen chvilku, ale doufám, že se můžu přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.4.14 08:52

@samurajka taky jezdim do pardubic :) no jo ty jeste napsat diplomku co? to uz mam za sebou, jednu skolu jsem uz delala - technickou chemii, ted si rozsiruju obzory kvuli uplatneni na trhu prace po detech :mrgreen: no taky se zacneme snazit o druhe asi pristi rok touhle dobou abych popr. statnicovala jeste s jednim rostakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí