Poradna duly
Jana Čurdová
@lucyfree jo pri praci se to da, ale pri praci a jeste mit deti do toho, to si nedokazu predstavit.
@žirafáček Matěj ja kojim cca 2× za noc, ale jsou noci obcas kdy kojim i 5× za noc. dudlika fila taky nechce ![]()
holky a vy jste nebo nejste v ty uzavreny skupine? ![]()
@Mája B No jasně, že jsi členem, teď jsem to kontrolovala.
A Barčí jsem taky zvala, ale ta teda vůbec nevím, kde je, asi nemá čas. ![]()
Jak říkám, kdybych náhodou na někoho zapomněla, můžete požádat o členství, jak už jsem uváděla výše. ![]()
Díky, taky máme ten od MAM ale vydrží ho dudlat tak dvě minuty, potom letí
.Zkusím ještě vydržet, jedeme na 14. dnů k babi, třeba nám prospěje změna prostředí a potom uvidíme, nechci zatím dávat UM doktorka říká, že jsme dost velcí.
Ahoj holcicky, psala mi @Schara, ze mate soukromou skupinu…tak ted nevim, jestli se musim nejak uchazet o pozvani, nebo jestli muzu rovnou pokracivat tady vc prispivani ![]()
jo, uz jsem to nasla a prijala pozvani, moc dekuju ![]()
u nas je veselo, mala hodne vyzaduje pozornost, tak toho moc nestiham…navic me v utery vecer skolila vysoka horecka a zanetmocovych cest, takze chlap sel na paragraf, nebyla jsem dva dny schopna se postarat o malou - zanet ledvin, antibiotika… dnes se poprve citim trochu lip, ale malou (no, skoro 8mikilovou
neunesu, jsem zeslabla…
jinak papame zeleninku s masem, dnes jsem poprve dala vajicko (zloutek) a planuju v přistim tydnu zavest dopoledne ovocnou presnidavku…hlavne lepek, abychom to v klidu stihli do uk. 6M ![]()
jo holky, a tohle je uz ta uzamcena skupina??? ja fakt nevim, neznam to
![]()
Ahoj
hledám nějakou maminku co by chtěla chodit ven s prckama. Praha 4 Opatov nebo Háje popřípadě Chodov.
Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá mimi tričko s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji ![]()
@lilli.c píše:
Nazdárek holky. Chodí sem ešte niekto???
Ahojky
taky jsem byla zvědavá jestli skupina ještě existuje a co je u všech nového.
@lucyfree ahoj. Už som emimino zavrhla před pár rokmi no zvědavá som Bola ako žijete. Boli sme skvělá parta kecaliek
ako sa máš? A ako žiješ?
@lilli.c asi nejsi jediná kdo to tu zavrhl, postupně jsme začali odpadavat
. Já se mám fajn, naši malé je 6 let a pokoušíme se o druhé ale stejne jako u prvního je to boj
. A jakpak se mas ty? Koukala jsem ze jsi od Kolína, to bydlíme kousek od sebe ![]()
@lucyfree ahoj. No už bývam v Pardubiciach. Ale ani to nieje až tak ďaleko.
no v skratke. Po tom čo sa nám stalo sa moje a mužove cesty rozdelili. Nebudem to rozpitvavať. Proste som teraz štastne rozvedená. Ale prcka som sa tiež dočkala. Mám úžasného chlapa a ešte užasnejšiu dcerku. Budu jej teraz 2 a snažíme sa o druhé. Tak držím ti palečky snaď sa vám skoro zadari.
@lilli.c tak to je uzasne, moc gratuluji k maličké
cesty osudu jsou někdy opravdu kruté a nevyzpytatelné ale je krasne vědět ze vedou k něčemu většímu a hezcimu
take držím palečky aby se druhé povedlo co nejdříve
pridala jsem se do nové skupinky snazilky 2020, nechceš se tam také podívat
?