TP Listopad 2013

• Fotoalbum (227)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
5.4.14 16:40

@lucyfree jo pri praci se to da, ale pri praci a jeste mit deti do toho, to si nedokazu predstavit.
@žirafáček Matěj ja kojim cca 2× za noc, ale jsou noci obcas kdy kojim i 5× za noc. dudlika fila taky nechce :)

holky a vy jste nebo nejste v ty uzavreny skupine? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
5.4.14 20:02

@Schara já nejsem, nikdo mě nevzal :( nepozval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
5.4.14 20:30

@Mája B A koukala jsi na profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
5.4.14 21:26

@Mája B Zlatooo, zvala jsem tě!!! Koukni na profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
5.4.14 21:30

@Mája B No jasně, že jsi členem, teď jsem to kontrolovala.

A Barčí jsem taky zvala, ale ta teda vůbec nevím, kde je, asi nemá čas. :nevim:

Jak říkám, kdybych náhodou na někoho zapomněla, můžete požádat o členství, jak už jsem uváděla výše. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.14 18:02

Díky, taky máme ten od MAM ale vydrží ho dudlat tak dvě minuty, potom letí :roll:.Zkusím ještě vydržet, jedeme na 14. dnů k babi, třeba nám prospěje změna prostředí a potom uvidíme, nechci zatím dávat UM doktorka říká, že jsme dost velcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
10.4.14 17:43

Ahoj holcicky, psala mi @Schara, ze mate soukromou skupinu…tak ted nevim, jestli se musim nejak uchazet o pozvani, nebo jestli muzu rovnou pokracivat tady vc prispivani :)

jo, uz jsem to nasla a prijala pozvani, moc dekuju :)

u nas je veselo, mala hodne vyzaduje pozornost, tak toho moc nestiham…navic me v utery vecer skolila vysoka horecka a zanetmocovych cest, takze chlap sel na paragraf, nebyla jsem dva dny schopna se postarat o malou - zanet ledvin, antibiotika… dnes se poprve citim trochu lip, ale malou (no, skoro 8mikilovou :) neunesu, jsem zeslabla…

jinak papame zeleninku s masem, dnes jsem poprve dala vajicko (zloutek) a planuju v přistim tydnu zavest dopoledne ovocnou presnidavku…hlavne lepek, abychom to v klidu stihli do uk. 6M :)

jo holky, a tohle je uz ta uzamcena skupina??? ja fakt nevim, neznam to :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
30.8.14 18:09

Ahoj :mavam: hledám nějakou maminku co by chtěla chodit ven s prckama. Praha 4 Opatov nebo Háje popřípadě Chodov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.8.17 17:21

Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá mimi tričko s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
8.1.20 18:04

Nazdárek holky. Chodí sem ešte niekto???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.1.20 14:34
@lilli.c píše:
Nazdárek holky. Chodí sem ešte niekto???

Ahojky :mavam: taky jsem byla zvědavá jestli skupina ještě existuje a co je u všech nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.1.20 19:42

@lucyfree ahoj. Už som emimino zavrhla před pár rokmi no zvědavá som Bola ako žijete. Boli sme skvělá parta kecaliek :lol: ako sa máš? A ako žiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.1.20 19:21

@lilli.c asi nejsi jediná kdo to tu zavrhl, postupně jsme začali odpadavat :). Já se mám fajn, naši malé je 6 let a pokoušíme se o druhé ale stejne jako u prvního je to boj :nevim:. A jakpak se mas ty? Koukala jsem ze jsi od Kolína, to bydlíme kousek od sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
10.1.20 19:33

@lucyfree ahoj. No už bývam v Pardubiciach. Ale ani to nieje až tak ďaleko. :lol: no v skratke. Po tom čo sa nám stalo sa moje a mužove cesty rozdelili. Nebudem to rozpitvavať. Proste som teraz štastne rozvedená. Ale prcka som sa tiež dočkala. Mám úžasného chlapa a ešte užasnejšiu dcerku. Budu jej teraz 2 a snažíme sa o druhé. Tak držím ti palečky snaď sa vám skoro zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.1.20 20:18

@lilli.c tak to je uzasne, moc gratuluji k maličké :srdce: cesty osudu jsou někdy opravdu kruté a nevyzpytatelné ale je krasne vědět ze vedou k něčemu většímu a hezcimu :srdce: take držím palečky aby se druhé povedlo co nejdříve :hug: pridala jsem se do nové skupinky snazilky 2020, nechceš se tam také podívat ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí