TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
20.3.14 11:08

@Deeh ja bych klidne i spala, ale… :lol:

Jeee, holky, ja Lill moc hadriku nekupuju. Ovsem to prijde. Ema mela jako malicka taky silene hadru a nektery vubec na sobe nemela, takze ted jsem se z toho ponaucila. Ovsem az bude vetsi, treba jako Emca, tak to prijde :lol: To nas Rick zabije vsechny tri :lol: Emu si paradim takmer porad, s Lill se ted krotim, ale vim, ze ten cas na paradeni prijde brzy, kdy i ona poleti kramem a bude na me jecet, ze tohle tricko proste musi mit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.3.14 12:11

@Barčí1411 jo a co ten zoubek, uz je venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.3.14 12:34

AHojda holky, ja uz byla venku dneska bylo tam mooooc pekne, koupila jsem si podprdu, to uz byla nutnost. docela jsem cucela, porucila jsem si kosicky C a pak jsem prosila o D 8o kde ze jsou moje béčka :mrgreen: :lol:
Pak jsem byla na poste a na nakupu, prosla jsem cele pidimesto, je tam moc pekne, ze malej pujde jeste na balkon odpoledne.

@crazyidea jak ses rozhodla s tema prikrmama? :)

v sobotu jdeme na ten ples, no jsem zvedava kdy tam usnu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
20.3.14 13:24

@Barčí1411 diky. Taky ji nic moc nekupuju, hodne veci jsem dostala. Do roka mam toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
20.3.14 13:26

Diky, holky. Tak my jdeme cela rodina do teplaku a vyrazime smer do parku, je nadherne!!! A vy taky nesedte doma!!! Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
20.3.14 13:52

@Deeh neni :roll: Ja to moc nechapu. Ma tam bilou bouli, pidi kousicek zubu je uz na dotek citit, ale ne a ne se proriznout celej. Prijde mi, ze se ji klubou obe jednicky naraz a predhaneji se, ktera vyleze dyl :cert: No, dnes mi dorazil konecne Citrovital na dasne, tak snad ji ulevi. Emce hodne pomahal. Uvidime. A doufam v brzky konec prorezavani jednicek :!

@kamkakamka Jasminka je proste krasna :srdce: Uz se tesim, jestli se domluvime na nejaky prochazce, ze si ji ponuchnam - pokud me nechas… :lol: :lol:

Holky, ja jdu ven az dyl. Do ted jsem tu kmitala. Emca ma trenink a jede s ni Rick cca za hodku - musim ji pripravit veci, piti a ruzny ptakoviny, co musi tahat s sebou :lol: Jede s Rickem vlakem, on ji tam vyhodi, pak mi ji priveze zpet, ale jen na vlakac, protoze se otoci na nadrazi a posupajdi do prace. Tak ja si udelam s Lill prochajdu na vlak vyzvednout Em a potom zase domu (cca 6km celkem) :palec:

Zitra frcim s kamaradkou (tou nasi sousedkou, co ma taky Emicku) a obema Emcama do Time Out na Cernak. Dovolena na 3 hodiny!!! Holkam jsem koupila lupeny na 3 hodiny, malicky holcicky zustanou s tatama doma, no a my, mamy, si dame kafe a obrazime kramky :mrgreen: Vyrazime uz dopoledne. Odpoledne musim zacit pripravovat dort pro Ricka k narozeninam a vecer chce, prave s nasimi sousedy, popit. Ha a jsem zvedava, co rekne na prstynky :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
20.3.14 14:30

@Schara je tam normalne dneska az moc horko, jak na to clovek neni zvyklej, tak jsem se vratila z prochajdy ceka ricna :-). Ples si maximalne uzi! My byli na plesiku zacatkem unora a bylo to naprosto super, takova prijemna odreagovacka od miminka :-) ale spankovy deficit jsem dohanela snad jeste tyden :-)

@Barčí1411 a ja uz si rikala, ze mate od zoubku zas na chvili pokoj :kytka:. Takze koukam, ze jsi vydrzela prstynky nedat driv :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.3.14 14:38

@Deeh no toho spankoveho deficitu se desim prave, uz tak jsem jak prastena pytlem a kdyz mi nekdo vezme maleho odpoledne ven, tak se ucim, v utery jdu na zkousku :( takze do zasoby moc nespim :)

@kamkakamka píše:
Diky, holky. Tak my jdeme cela rodina do teplaku a vyrazime smer do parku, je nadherne!!! A vy taky nesedte doma!!! Paaaa

ja uz venku byla a ted je muz, prisel z prace a tak si ho vzal taky ven :) ale je tam uzasne :)

holky tady je tak pekne, normalne se tu zacinaji zelenat prvni kere, jsme okraj vysociny a tohle tady byva az na konci dubna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
20.3.14 21:15
@kamkakamka píše:
A jednu s pejskem.

taky máme takového pejska :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
20.3.14 21:24

@Schara
tak protože nekojím, začnu Mikulovi dávat příkrmy od toho ukončeného 4.měsíce, takže ještě máme chvilku čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
20.3.14 21:28

No a já dnes byla v práci, domlouvat na HR můj nástup po mateřské a ono to dopadlo všechno úplně jinak, nastoupil nový člen do představenstva banky a ten si tam zřejmě chce dotlačit své lidi, takže mi oznámili, že mojí pozici ruší, docela sviňárna, protože já si těsně před porodem brala hypotéku, kupovala jsem nám domek, abychom se i s mimčem všichni vešli, takže teď budu rychle hledat něco jiného, aby bylo na splátky, ale počítám, že to asi nebude tak jednoduché, najít si něco kde dostanu tolik, kolik jsem teď brala…
no docela čára přes rozpočet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
20.3.14 21:29

@Barčí1411
tak na Čerňák??
tam já jezdím dost často do Ikey :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.3.14 00:09

@crazyidea Tak to je fakt svinarna!!! To je mi lito. Tak snad neco odpovidajiciho sezenes. :kytka:

Na Čerňák taky jezdim dost casto, do Ikei, Makra atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
21.3.14 00:59

@crazyidea ty brdo! Tak to je fakt svinarna.

Jojo, Cernak… Ja ho mam vlastne za „barakem“, 15min. cesty presne od domu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
21.3.14 01:59

:(
Ahoj, tak já už zase nespím. Filipek se mi o pul 1 vzbudil a strašně chrchlal a dusil se a vzdy pri zakaslaninzacel plakat a zrudnul… Než sel spat tak mu nic nebylo :,( ted to vypada ze usnul, ale strasne sípe a kucká - ach jooooo - zitra pujdu k doktorovi je tam az od 12 :(
A aby toho nebylo málo tak ten muj „debilní chlap“ přišel před pul hodkou dost pod parou ( celej tyden ma veletrh tak chlasta se zakaznikama ) a totálně zlitej cervenejma flekama, málem mě vypadli oči z důlku když sundal kosili 8o ( asi mu uz nefungujou jatra )… Brzo mě odvezou do blazinca!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí