Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
22.5.14 15:20

My sice nebydlíme v paneláku, ale v podkroví baráku, takže v létě standardně přes třicet tu máme :poblion: ale aspoň můžeme utéct na zahrádku.
V noci chodím také tak dvakrát.
Dneska jsem se musela registrovat do porodnice, webovky jim ráno nefungovaly, tak jsem děsně plašila, že se to nepodaří, protože to normálně mají během pár vteřin plné. Nakonec se to během dopoledne povedlo, tak mi spadl další kamínek ze srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
22.5.14 16:33

Já to mám dobře jsem dneškem 14+6tt dle těhotenské průkazky a termín 13.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.5.14 19:08

Ahoj holky, jsem ráda, že se takhle rozrůstáme a máme ty termíny krásně vedle sebe.. já mám 16.11 :D Jinak mě škrábě v krku, tak snad to bude ok.. naše malá není v pohodě od úterka a to máme víkend zaplacený v Krkonoších.. no snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
22.5.14 19:42

@Mishuge mě první termín vyšel 16.11. a pak ultrazvuk i screening vyšly na 17.11. :D můžu se zeptat odkud jsi? nebo kde plánuješ rodit aspoň? :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.5.14 19:58

Rakovník:) moje rodné a aktuální město :-))) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
22.5.14 20:04

@Mishuge Plzeň 8) sice je to „kousek“ ale to se asi v porodnici ani nesetkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.5.14 22:14

NO to ne :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
23.5.14 08:50

Krásné ráno maminky :)
Zítra začínám 16t a cítím se skvěle, žádné nevolnosti, jsem za to moc a moc ráda.
Teda mohla bych říct, že mým jediným těhotenským příznakem je časté chození na malou a to vykouklé malinké bříško :srdce:
Pomalinku si začínám dávat potřebné věci do kupy, ale jen pomalinku, ještě je času dost, i když to překvapivě utíká :pankac:
Přítele jsem poprosila, jestli by mi nevymaloval pokoj, kde budu s miminkem, a tak
už ho mám dva dny vymalované zelenkavě uklidňující barvou.
Včera jsem si dokonce umývala okna, ale když jsem se natahovala nahoru, tak mě trošku pobolívalo bříško, tak jsem se radši šetřila a čistila je opatrně a pomalu. Normálně bych je měla umyté za hodinu, ale já je měla umyté za 4 hodiny s přestávkami a to poslední jsem si nechala na dnešek. :lol:
Jinak jak je teď venku krásně slunečno, tak má člověk hned lepší náladu.
Občas se mi stane, že cítím zvláštní malinkatý pohyb v bříšku, ale pokaždé si ješte nejsem jistá jestli je to mimísek, i když něco ve mně mi říká, že určitě ano. Prostě věřím, že my těhulky to již poznáme :pankac:
Přeji krásně strávený den těhulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
23.5.14 10:31

S těmi pohyby souhlasím! :pankac: řekla bych, že občas přesně cítím, kde mimi leží a i podle mě poznám, kdy se protahuje :mrgreen: doktoři sice říkají, že je to hloupost, ale přeci na sobě poznám klid a pak poznám šimrání v bříšku ne? :lol: a přesně takové šimrání jsem citíla na ultrazvuku, když si mimi protahovalo furt nožky a máchalo rukama :D já jsem 15+6 tt a přesně jak říkáš @Petulka1234, konečně klid, špatně není, jen to pobíhání za záchod :roll: :P Včera jsme si udělali celodenní procházku s přítelem do zoo a musím říct, že i když mi dvoulitrovka vody vystačila cca na 3 hodiny, tak mi bylo skvěle :palec: začnem chodit na procházky častěji :hug: bandasku s pitím za pas šup do přírody a za čerstvým vzduchem :)
Přeji krásný den holky! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
24.5.14 14:12

@ollgga ahoj, za me co se porodu v Brne tyka, jedine Obilnak, rodila jsem tam prvniho potomka a nemuzu si na nic ztezovat. Snad jidlo, ale to je asi ve spitalech vsude…fakt doporucuju. Od asistentek az na sestinedeli velmi prijemny zensky. Sestinedeli je sice starsi, ale ty tri dny pohodicka.

holky, ja jsem teda ve 13.tydnu a mam pocit, ze jsem taky citila kopanec vcera. Pry druhorodicky to citi driv, to jsem zvedava. Je nadherne, jen aby to vydrzelo, ale na vedra letni se tedy moc netesim…s pupikem, to bude asi neco…tak ktasnej vikend holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.5.14 16:22

Ahoj těhulky :)
Dnes jsem již 15+1tt a poslušně hlásím první jisté pohyby děťátka :pankac:
Včera si malou vzali dědáčci na hlídání, a tak jsme s přítelem měli večer jen pro sebe :oops:, udělali jsem si mňamku večeři a pustili film.
Ležela jsem opřená o polštář na zádech, třičko jsem měla odhrnuté z bříška a jen tak si odfukovala, když v tom jsem najednou začala cítit na levé straně vedle pupíku
vnitřní napínání a také jsem
viděla jak mi nožičkou přejelo pod kůží, bylo to taková chvilková vlnka.
Ještě jsem zvolala na přítele: dívej, dívej, teď tam má nožičku!
(samozřejmě nožičku jsem neviděla, na to je ještě brzo) a natahuje si ji. Přítel položil svou ruku na místo pohybu, ale nestačil to zaznamenat(to mě bylo jasné, že to již nestihne vidět, natož cítit :mrgreen: )
Jsou to zatím ty začáteční pohyby, ale jsem si stoprocentně jistá, že pohyb střev to nebyl. Bylo to jasně protahování se miminka. :srdce: :D
Lehce si ten den zapamatuji. 15+0tt. :)

A ano, jsem také přesvědčená, že nám druhorodičkám rostou bříška rychleji i rychleji cítíme pohyby( protože už víme co máme očekávat).
Teď v pondělí jdu konečně na kontrolu. Hurááááááá, moc se těším, protože už chci miminko zase vidět, je to přece jen nějaký ten měsíc, co jsem viděla ten malý zázrak uvnitř mého bříška :)
Jinak bříško se mě teď zdá den co den větší, cítím se pořád dobře(žádné nevolnosti už nic), příznaky pouze časté noční létání na malou a jen to, že ted poslední týden moc toho nesním (připočítávám to stlačenému žaludku).
Ale na to si nestěžuju, jsem ráda :pankac:
Chutě nijak extrémní, jen poslední dobou hodně holduji ovoci, ujíždím na broskvích (těch s ním za den i 20ks) :mrgreen:, jablíčka musím mít každý den, nektarinky my občas přinese přítel.
Jinak je vše fajn a to mě teď připomnělo, že bych si mohla zajít do obchodu pro broskvičky - už mám jen jablka :lol:
Přeju fajn těhulkování)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
26.5.14 11:35

16tt

Ahojky, tak tu máme další týden.. mám za sebou skvělý víkend v Krkonoších s maminami a cvičením s kočárky.. neskutečně mě to nabilo pozitivní energií :) Jinak se cítím dobře až na otravné několikadenní nachlazení.. Mám pořád pouze nahoře jen cca 1kg.. ale to přijde :) i když v prvním těhu už jsem touhle dobou měla asi 3kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
26.5.14 12:09

@Mishuge Ahojky, tak to ti věřím, že sis to musela užít, totálně zrelaxovaná svým způsobem. Jinak já byla dnes na kontrole a podruhé my potvrdil, že to je holčička.
Takže malá bude mít ne bratříčka, ale sestřičku, jo a přibrala jsem 3kg a ani se nedivím, s tím vším co za poslední dobu sním, hlad, hlad, hlad, předevčírem jsem se probudila o půlnoci a měla jsem šílený hlad, tak jsem si šla připravit housku se salámem ufufufu :cert: :lol:
Tak ať vám to těhulky utíká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
26.5.14 14:54

Ahoj holky, můžu mezi Vás? Končím 16 týden, TP mám 12.11. :-) Na screeningu mi řekli pohlaví…holčičku, dva týdny na to moje doktorka taky, tak uvidíme, co mi řeknou na vyšetření ve 20. týdnu. Hlavně aby bylo miminko zdravé, to je pro mě to neej :srdce: Nevolnost mě už přešla :-) Co se týká váhy, mám 1 kg na víc. Myslím, že je ještě hoodně času na přibrání :P S tím spaním jsem na tom holky stejně…na záchod jdu sice tak 1-2, ale budím se, nemůžu zaspat a ráno pak nemůžu vstat do práce. Třeba dneska jsem zaspala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
28.5.14 11:34

Péťulka: tak to je fajn, že už to víte takhle brzy..ale já na to ani moc nespěchám :) je mi celkem jedno co to bude, hlavně ať je zdravíčko :D Dobře, tak o něco víc toho kluka kvůi taťkovi a dědečkům..
Taky jím teď nějak moc a váha nějak vyskočila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital