Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
9.5.14 15:43

@ChZuzka to znám, my taky předělávali. manžel si absolutně všechno dělal sám. takže po týdnu se vždy vrátil z cest a o víkendu makal na baráku. ale u něj únava-neúnava, ten by skákal pořád :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 15:47

@Alie nemyslíš pahorek?
já se u holky ptala asi kolem 20 týdne-doktor určil holku a tak už to i zůstalo. u kluka jsem byla nedočkavá a ptala jsem se asi kolem 16 týdne a nejdřív řekl holka a pak po čase na jiném utz kluk. až když ke konci znovu potvrdil kluka(a kulky jsem poznala i já)tak jsem tomu teprve začala věřit. ;) ono je to jedno, hlavně aby bylo vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
9.5.14 15:47

Ano, já mám také VZP a také mě dojde na účet 500kč zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
9.5.14 15:48

Kamarádce zase vraceji 1000kč, je na průmyslové zdravotní pojištovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 15:52

@micta: to jsi štastná žena ;-) přítel taky si dělá všechno sám…nechce aby mu nikdo pomáhal a měl chytré kecy a vůbec se mu nedivím :-) je strašně šokovný :-) vykachličkoval už skoro celý byt a to nikdy nic takového nedělal :-) on i zpravuje auta sám :-) jinak je vyučený elektrikář :-) já bych si už taky chtěla zaskákat :-D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 16:01

@ChZuzka manžel taky předtím nic takového nedělal, ve všem je samouk. a má naprosto stejný důvod jako ten tvůj-nesnese, když mu někdo do něčeho kecá.
no ale už je konečně hotovo a loni jsme dokonce o rok dřív doplatili hypošku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 16:06

@micta: no jak jsou ti chlapy šikovní co :-) vy se máte :-) na baráku už jsou hypotéky a ty má jeho tata :-( takže nemohl si vzít i on tak nám dali stavebko :-) a platit bude ještě 17 let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.5.14 16:13

@ChZuzka my to měli na 11 let. já nejdřív nadávala, že to nechal vypočítat na nejkratší dobu splácení, ale teď jsem ráda, že už to je z krku. švára bude platit do důchodu, to by mě asi mrsklo, vůbec si to nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 16:16

@micta: je to děs… už at to máme taky splacené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
11.5.14 08:56
@Petulka1234 píše:
Já jsem právě byla také na screeningu a nic jsem neplatila, tak jsem se pana doktora zeptala, proč některé z mých kamarádek platily na screeningu a on mi věsvětlil, že je to VVV, tři trizomie, včentě downa a ten je na vyžádání a samozřejmě placený. Ptala jsem se jestli si to můžu ještě promyslet a zeptat se na to svého gynekologa, ale pan doktor mě ujišťoval, že to ještě musíme udělat ten týden, že to musí být co nejdříve, protože pozdějic už to procento zjištění klesá a přítel, který byl se mnou hned řekl, že když už jsme na místě a ať tam zase druhý den nemusíme jezdit, tak ať mi pan doktor vezme hned krev, pošle výsledky a pak mě dají ještě v ten vědět. Platila jsem 1450kč.
Výsledky na downa negativní. Řekl mi, že potom jsou v pozdějším týdnu ještě tripple testy, ale tam je procento zjištění rizika velice nízké (není to tak přesné jako v tom 12tt.)
Naštěstí tripple testy nebudu mít (ani bych si je nedávala, když už mám tenhle 12tt zjišťování a navíc by mě to příšlo zbytečné, když procento je nízke a prý hodne falešné výsledky.
Zbláznila bych se, kdyby mě těd ve 12tt řekli, testy na down negativní a z tripplů pak pozitivní (a ještě falešné).
Takže jak řekl přítel, radši obětovat 1450kč a mít výsledky s vysokým procentem, že dítě je z tohohle hlediska zdravé, než nezaplatit a potom si zbytek života vyčítat, při pohledu na dítě s downem, že jsem to nezaplatila. Je to hrozné, že to tak píšu, ale je to tak.

No tak to jsi me uklidnila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
11.5.14 21:45

Ahoj holky, mam TP 28.11.2014, nebude vadit, kdyz se pridam? Na prvni kontrole jsem byla ve stredu. Vse je ok. Pohlavi vedet nechci. Preju si holcicku, pac chlapecek uz nam tu beha. Takze je to moje druhe tehu. Probiha stejne jako prvni. Zaludek mam nekdy na vode, ale nezvracim. Bolesti v podbrisku jsou celkem normalni. A taky jsem stejne ospala, jako u prvniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
12.5.14 13:14

Ahoj dámy, jak se daří? Tak už jsem začala 14.týden a jsem v 2.trimestru. Letí to tedy neskutečně :) Ještě nějaké ty chutě a nechtě jsou, ale jinak to už je lepší a doufám, že to teď bude to nej období…
Zítra jdeme na ultrazvuk i s manželem a dceruškou, tak se těším.. snad bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
12.5.14 13:15

Iraska: určitě to vadit nebude.. každá mamina je vítaná.. alespoň se tu něco bude dít.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
12.5.14 13:17
@Mishuge píše:
Ahoj dámy, jak se daří? Tak už jsem začala 14.týden a jsem v 2.trimestru. Letí to tedy neskutečně :) Ještě nějaké ty chutě a nechtě jsou, ale jinak to už je lepší a doufám, že to teď bude to nej období…
Zítra jdeme na ultrazvuk i s manželem a dceruškou, tak se těším.. snad bude vše v pořádku :)

ahoj :mavam: tak to jsme těhu nastejno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
12.5.14 14:48

@Mishuge : také moc zdravím, jsem již dnes 13+3 a mohu říci, že se cítím o mnoho lépe, není mi již tak špatně, ale o to mám teď větší chutě a hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí