Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
30.4.14 14:30

Peťulka: vím, že takhle brzy se to pozná hodně těžko, i když u kamarádky se třeba s klukem trefili. Já bych tomu ale moc nevěřila a ani se na to nebudu ptát.. Ještě si pár týdnů počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
30.4.14 14:30

Tak 0,5kg neberu jako přibrání, to se stačí víc najíst :) Já ještě kupodivu nemám nic nahoře, ale ono to zase přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.14 12:45

Ahojky, ja jsem byla minuly tyden na kontrole a vse ok, pristi tyden jdu na screening… zaciname 12tt :) podle me se to pohlavi jeste nemuze poznat, kamaradka gynekolozka rikala ze kolem 16tt by to melo byt videt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
5.5.14 12:55

@Mishuge tak vážili me Rano na lačno. Já i pul kila beru jako ze jsem pribrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.5.14 12:56

Hojky děvčata :), tak jsem právě přijela ze screeningu od doktora Knápka a vše dopadlo v pořádku, jen ještě dnes mě dají vědět jak dopadly testy z krve.
Opatrně jsem se ptala na pohlaví, ale řekl, že to není ještě jisté. Ale v tom 20-tém týdnu už mě to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
5.5.14 12:57

@kajolka a to je ten placeny utz? Já to prosvihla. Resp. Jsem to nevěděla. Doktor nic nerikal. Za tři týdny jdu na triple testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.5.14 13:02

Jen co jsem se dozvěděla, tak v takhle ranném stádiu těhotenství mohou s určitou jistotou rozeznat dívcí a chlepecké pohlaví podle směru pahorku. Aspoň mě to řekl v 11 týdnu můj gynekolog a řekl mi, že má pocit, že budu mít holčičku, ale samozřejmě mi to řekl s rezervou, protože i přes své tušení si uvědomuje, že se může také mýlit. Vše je nevyzpitatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.5.14 13:05

Já jsem platila dnes 1450kč za testy z krve na downův syndrom (NT+).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.5.14 13:06

Ale pan doktor se mě ptal jakou mám pojištovnu a já mu řekla, že všeobecnou (a to mám smůlu), protože kdybych měla 205, tak ta proplácí 1000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.5.14 13:11

Kaluška: kamarádky mě všechny řekli, že platily za screening 1200kč, další 1300kč atd (všude jsou ceny stanoveny asi jinak). Měla jsem dnes penízky připravené všechno a když mě pan doktor zkontroloval, tak jsme s přitelem ve dveřích se dívali, že jestli po nás chcou zaplatit a oba dva lékaři, že ne, a tak když jsem se zmýnila o tom, že mé kamarádky platili, tak mě řekli že je to na vyžádání, tak jsem si rovnou nechala vzít krev, zaplatila jsem a dnes čekám na výsledky z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
5.5.14 13:13

Já za něj dám 950 :-) u každého doktora je to jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
5.5.14 13:15

Ja budu platit za prvni screening 1400 - prediko, zlin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.5.14 13:15

No me rekl ze za screening budu platit 1000,–, u kazdeho doktora je to jinak… ja jsem zatim za nic neplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.5.14 13:30

Holky, děsíte mě, takový prašule…pozítří jdu na ten screening a doktorka nic o penězích neříkala, tak raději zavolám. Jinak, nosíte si na odpolední prohlídky čerstvou moč? To nemusím být na lačno, že?
S tím pohlavím bych tomu tak brzy taky nevěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
5.5.14 13:44

S odpolední prohlídkou nevím, já byla zatím vždy jen ráno. Ale mohu říci historku o mé návštěvě na lačno před týdnem :lol: Přišla jsem klasicky na konrolu, měla jsem moč sebou, všechno bylo v pořádku, dokud se mě nezeptala jestli jsem i na lačno a já odpověděla že ano, ale jestli nevadí, že jsem ráno vypila čaj. To by ještě bylo jakžtakž v pořádku, dokud jsem se nezmínila, že ten čaj jsem si osladila třemi lžičky třtinového cukru :lol: Sestra zbledla a hnes mě zprdla, že na lačno znamená na lačno, nic nepít, nic nejíst. Protože mě chtěla dělat testy z krve na CUKR :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí