Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
24.4.14 08:51

Na 11.11. Už nás je hodně :mrgreen: tak jsem zvědavá komu to vyjde :mrgreen: já jen nejsem rozhodnutá, kde rodit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.4.14 08:57

Mishina: ahojky, já si partnera beru na screening, jdeme 5.5 a moc se těšíme :D S těma chutěma jsem se dívám na tom úplně stejně, jednou tak a podruhé onak, zrovna včera se na mě přítel divně díval, co to jím :D Dostala jsem šílenou chuť na chleba s pomazánkovým máslem, na to tatarskou omáčku, nakrájenou cibuli na kolečka, navrch ještě šunku a to vše jsem zajídala sardinkami v oleji 8o :lol:
A teď už se nemůžu dočkat, až nám na zahradě porostou švestky, hrušky, prostě všechno štavnaté ovoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
24.4.14 09:05

Mishuge: já také jsem si poprvé přála chlapečka a na konec to byla holčička a také bych ji teď nevyměnila za nic na světě a jsem do ní zamilovaná :srdce: :hug:. Ale přítel si teď moc přeje chlapečka a malá bratříčka, no a já také toho chlapečka. Byla bych štastná, ale samozřejmě počítáme i s tím, že to může být zase holčička, tak uvydíme, právě se nemohu dočkat screeningu, jestli by to tam již nemohl poznat, můj gynekolog mi řekl, že už měl pár maminek, u kterých prý ve 12 tt poznal pohlaví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
24.4.14 09:10

Taky to u kamarádky poznali takhle brzy.. ale tady se kamarádka ptala ve 20tt na velkém ultrazvuku a ještě jí ten doktor v nemocnici nepříjemně řekl, že od toho tu on není!!! :nevim: Čili když jsme to u prvního vydrželi 38týdnů, tak to teď vydržíme klidně těch 20 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
24.4.14 11:20

Já na utz partnera brát nebudu. Dělala jsem si malý průzkum a pohlaví bylo vidět jak u koho. Rozmezí 13 - 20 týden. Me je to uprimne jedno. Hlavně aby ti bylo zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 12:26

Ahojky holky,
tak u nas ve 13tt rekl doktor že to bude kluk a ve 20tt pindík upadl a vyklubala se stoho holčička :mrgreen:
Ja taky mojeho neberu na kontroly mam kousek od gyndy pivovar a obchod s ruznýmy pivi takže manžel zajde s malou na exkurzi a rád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
24.4.14 12:56

Je fakt, že kamarádka si moc přála u druhého holčičku a doktor jí někdy v 16tt řekl, že to vypadá na kluka.. jedině, že by to byla pupeční šňůra.. a naštěstí to ta pupeční šňůra byla.. a mají Julinku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.4.14 16:40

@Petulka1234 Děkuji,já asi nebudu rodit v Praze, ale bylo by to fajne…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
25.4.14 16:25

Ahoj holky, nestihla jsem si přečíst celou diskuzi, ale večer na to sednu. Já mám termín 3. listopadu, takže jsem teď 13+4. Jak jste na tom s vyšetřeními v této době? Já byla akorát ultrazvuk a krevní testy snad na úplně všechno a další ultrazvuk mě čeká v 15. týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.4.14 17:14

Ahojky, já mám termín 13.listopadu, takže jsem teď 11+0tt, ale teď v pondělí jdu ke svému gynekologovi na prohlídku, sestřička mi říkala, ať příjdu na lačno a za týden 5.5 jdu na screening k panu Knapkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
25.4.14 23:09

Já jdu na kontrolu na čarodějnice. To budu 12+3. Před 14 dny mi brali krev, takže mi asi řeknou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.4.14 09:39

Tak js byla dneska na odberech na screening. Brala mi 8 ampulek krve, což byl celkem problém jelikož nemám vidět žíly, ale nakonec se zadarilo. Výsledky budou do týdne, pokud to bude ok tak se neozvou, tak doufám že mi nebudou volat. Jinak na ultrazvuku byl prďola už veliký 4,2 cm a 11+1. Mam z toho radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.4.14 13:56

Ahojky, mohu se k Vám přidat? Jsem též těhotná a termín mám na listopad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
28.4.14 18:37

Holky. V jedné diskuzi psala holcina, ze pokud jsme měli 2 dny před ovu sex, tak čekáme holku a v den ovu či pozdeji kluka. Pry podle výdrže spermii a tak. Takže co cekate? Já dle toho kluka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.4.14 20:41

@Petulka1234 taky čekám na úrodu ze zahrady a letos bude asi dřív :). Koukám, že píšeš o „příteli“, čili také nejste sezdání a čekáte druhé jako my? :) pak to ale musíme pořešit…
Asi se zeptám na pohlaví až kolem toho 20.týdne, když je to takhle zpočátku stejně jen „odhadem“
@Kaluška také jsem četla, že v den ovulace by to měl být chlapeček. Bohužel jsem si ho přesně neuměla stanovit, měla jsem různě dlouhé periody. Ale bylo to blízko. Také jsem četla, že už několik dní po ovulaci je opět pravděpodobná holčička. Jenže to jsou všechno stejně jen takové teoretické úvahy. Také jsem si to zjišťovala podle stáří krve a lunárního kalendáře…no budu dost napjatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí