Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
22.4.14 08:55

@LLaduš jojo první těhu a neplánovaně. S přítelem ted budem teprve rok a snažit jsme se chtěli až na podzim, abychom si spolu užili léto a ono k nám mimi zavítalo dřív ;)Mně je 29 a mimco budu mít ve třiceti. Kolik je tobě? A chodíš ještě do práce? Přeji ti at je vše Ok..a ono bude :kytka: hlavně se nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
22.4.14 08:55

@Nellca11 to spíše budeš 13+0 :-) jestli řeknou, reknes nám? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.4.14 08:57

@Nellca11 tak to ti trochu závidím :) :) já chci holčičkuuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.4.14 09:01

@Kaluška tak to doufám, že to budeme vědět co nejdřív..no moje kámoška si nebyla jistá až do porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.4.14 09:04

Jednu holčičku máme, tak doufám, že bude i druhá. Kámoška tam byla nedávno ve 12 a s pindikem mají i fotku :P holky kde vám ho budou dělat. Když jsem čekalala první vzali mi krev a udělali utz. Teď jsem změnila gynekologa a ten posílá na specializované pracoviště, kde mají vymakanej utz do ústí tornero se to jmenuje. Tak jsem zvědavá, jinak řeknu… ale bude to až 6.5 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.4.14 09:06
@grimlenka píše:
@Kaluška tak to doufám, že to budeme vědět co nejdřív..no moje kámoška si nebyla jistá až do porodu :-)

Na mělníku, kam jsem chodila s prvním těhu mi taky neřekli, tam maj utz 100 let za opicema. Tipovali holku a byla tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.4.14 09:09

@grimlenka mě bude teď v květnu 28. Takže budu mamina v 28. Teda snad :) ani se moc nestresuju, ale strach mám, aby to hlavně nemělo žádné vady, když už sr to chytlo tam kde má a ne ve vejcovodu. Zatím to ví jen přítel a moje kamoska a jeho kamarád, doma zatím nikdo, chceme to oznámit na moje narozky 9.5. :) do práce chodím a doufám že ještě dlouho budu moc, doma se mi nechce být, byla bych jak koule. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
22.4.14 09:10

@Nellca11 vše probehne u doktora v ordinaci kromě porodu. :-) minulé mi vzali krev, genetiku mám naproti pres chodbu. Takže vše obstará doktor a nemusím nikam chodit. Na kontroly chofim každých 14 dni. Pokaždé utz. Prý ten velký budu MIT v 16 a 32 TT. Tak jsem zvědavá pak na statistiku, kolik kluků a kolik holek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.4.14 09:12
@Kaluška píše:
@Nellca11 vše probehne u doktora v ordinaci kromě porodu. :-) minulé mi vzali krev, genetiku mám naproti pres chodbu. Takže vše obstará doktor a nemusím nikam chodit. Na kontroly chofim každých 14 dni. Pokaždé utz. Prý ten velký budu MIT v 16 a 32 TT. Tak jsem zvědavá pak na statistiku, kolik kluků a kolik holek. :-)

Jeee, tak to je super ;) uteče nám to jak voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.4.14 09:23

@grimlenka mě bude teď v květnu 28. Takže budu mamina v 28. Teda snad :) ani se moc nestresuju, ale strach mám, aby to hlavně nemělo žádné vady, když už sr to chytlo tam kde má a ne ve vejcovodu. Zatím to ví jen přítel a moje kamoska a jeho kamarád, doma zatím nikdo, chceme to oznámit na moje narozky 9.5. :) do práce chodím a doufám že ještě dlouho budu moc, doma se mi nechce být, byla bych jak koule. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
22.4.14 09:28

@Nellca11 ještě týden a něco a jdu do druhého trimestru a ten prý je nejlepší, jo? Prsa už me tolik neboli. Ještě mi zbyly ty odpoledni nevolnosti a to doufám, ze taky postupné vymizí. To vis, ze to uteče. Čeká nás krásné období. Léto. Pohoda. To bude paráda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.4.14 09:51

Tak u prvního dítěte jsem musela na specielnější vyšetření jet jinam. Né, každý doktor je tak vybaven. Určitě jsem jela na genetiku do GENETU a na cukrovku na Karlák. Teď bydlím jinde, tak jsem zvědavá, kam mě pošlou. Ale určitě mi neproběhne všechno u jedné doktorky. Mám už holčičku a tušila jsem to celou dobu, nějaký instinkt či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.4.14 10:40

Ahoj dámy, teda tady se to rozjelo, což je moc fajn :)
Mám za sebou krásné Velikonoce, kdy jsme to oznámili rodině.. mamka sice měla pár kritických připomínek, že je zvědavá jak zvládneme 2děti a že jsem měla jít nejdřív do práce..ale to je prostě mamka.. a ostatní měli vekou radost :D tak teď už to rychle říct tomu zbytku, ať se to někdo nedozví od někoho jiného..
Už začíná bříško být trošku vidět, tak bych to moc dlouho neutajila.
Taky už mám těhotenskou průkazku, ráno jsem byla na odběrech u sestry a za hoďku jdu ještě na poradnu..náš pan doktor to má takhle rozdělené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
22.4.14 10:43

U prvního těhotenství v Praze jsem taky musela do Genetu a teď nevím jak to bude, bydlím v menším městě a mám jiného doktora. Asi budu muset na nějaký ten velký ultrazvuk do nemocnice. Jinak si nedělám iluze, že by mi bylo sděleno pohlaví nějak brzy.. tentokrát si to říct necháme, ale poprvé to bylo takové fajn překvpáko.. a věci jsme měli krásné neutrální.. hodně bílé s různými kombinacemi.. já byla zaujatá proti růžové, teď máme stejně všechno růžový.. na straší děti už ty neutrální barvy moc nedělají a holčičkám růžová prostě sluší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.4.14 12:04

@LLaduš tak to budou mít doma překvápko že :-) u nás to ví nejbližší rodina, tzn. rodiče, sourozenci a jeden kamarád, pže ten to poznal..vždycky jsem pila vínečko když se k nám stavil a ted nic ;)No já bych chtěla v práci vydržet do 5 měsíce..snad se to tam nedozví. Dělám v soc. službách, navíc se ještě staráme v práci o koně, dvanáctky, dnes jdu na noční :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí