Poradna duly
Jana Čurdová
Pravé chci chodit do prace co nejdyl. Představa toho ze pak budu uz porad jen doma je pro me strašná. No. Nedá se nic dělat. Možná poslu přítele na mateřskou. ![]()
Já měla včera pečenou klobásu:)) půlku.. a v pohodě:)) U prvního těhu jsem byla v práci ještě měsíc před porodem.. ale měla jsem vcelku pohodu v kanclu
Ale věřím, že teď doma s malou mi to bude utíkat mnohem víc.. už se tak děje ![]()
Jj přesně s prvním v práci bez bolestí až do 8 tt před porodem a teď od 6 tt doma
a pohoda, jsem ráda, práce mám až nad hlavu, hlavně s odpočinkem ![]()
Tak jsem týden na nemocenské a před chvilkou odešla kontrola
na mě si nepříjdou ![]()
A já myslela, že na těhotný nechodí.. tak to jsi měla štěstí ![]()
Jinak zítra v 7hod jdu na ultrazvuk a jsem moc natěšená ![]()
@Mishuge ji. Chodí. Segra byla cca od 2 měsíce na rizikovem a kontrola za tu dobu přišla 3 x. Taky jdu zítra Rano na utz a kontrolu a pro prukazku.:-) jo..ještě mám mits sebou moč. Nevíte. To už mi konečné budou brát krev?
No já jdu až za týden
to byla kontrola z práce
a za 2 týdny mi končí smlouva tak jsem zvědavá
ale pochybuju že mi ji prodlouží… nevíte jestli když zůstanu na nemocenské tak jestli se mám nahlásit na pracák?
@ChZuzka já si tedy myslím ze pokud jsi na nemocenské nemusis na pracak. Pokud ukoncis neschopenku, vrátíš se do prace a skončí ti smlouva a neprodlouži, pak bez na pracak. Ale než to vše probehne, zavolej na pracak a pozadej o radu. Mel by tam byt pravnik co radí zadarmo.
V tomhle bohužel neporadím.. já byla student než jsem otěhotněla s Majdou, teď mi končí v květnu mateřská, tak budu pár měsíců na té podpoře co je z mateřské.. lepší něco, než nic.
Já jsem zvědavá, zda dostanu zítra taky už průkazku. Nic o moči mi neříkali.. možná bych ji mohla vzít preventivně. Už si bohužel nepamatuji, kdy mi co odebírali v prvním těhotenství..
@Mishuge kazdy doktor dava prukazku jinak. Kamaradka ji mela v 6 tt jakmile bylo videt srdicko. Muj doktor dava po 10 tt. Jdu teprve na druhou kontrolu.
Jee holky zavidím za ma kontrolu až příští patek
a při takovem počasi se ten čas vleče a vleče ![]()
Aha tak dík
já jsem taky zvědavá kdy dostanu průkazku
jestli už ted 22 nebo později ![]()
Ahoj já jdu v pátek na ko
nemůžu se dočkat, bede mi dělat utz, brát krev a za 14 dní do ústí na utz na genetiku a když to dopadne dobře, to budu ve 13tt tak průkazka!!!
Tak už mam prukazku a vše je OK.
na utz taková mala fazolka. ![]()