Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1206
14.4.14 12:35

Pravé chci chodit do prace co nejdyl. Představa toho ze pak budu uz porad jen doma je pro me strašná. No. Nedá se nic dělat. Možná poslu přítele na mateřskou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.4.14 21:57

Já měla včera pečenou klobásu:)) půlku.. a v pohodě:)) U prvního těhu jsem byla v práci ještě měsíc před porodem.. ale měla jsem vcelku pohodu v kanclu :) Ale věřím, že teď doma s malou mi to bude utíkat mnohem víc.. už se tak děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
14.4.14 22:00

Jj přesně s prvním v práci bez bolestí až do 8 tt před porodem a teď od 6 tt doma :roll: a pohoda, jsem ráda, práce mám až nad hlavu, hlavně s odpočinkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
15.4.14 14:28

Tak jsem týden na nemocenské a před chvilkou odešla kontrola :-)na mě si nepříjdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.4.14 15:00

A já myslela, že na těhotný nechodí.. tak to jsi měla štěstí :)

Jinak zítra v 7hod jdu na ultrazvuk a jsem moc natěšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.4.14 15:06

@Mishuge ji. Chodí. Segra byla cca od 2 měsíce na rizikovem a kontrola za tu dobu přišla 3 x. Taky jdu zítra Rano na utz a kontrolu a pro prukazku.:-) jo..ještě mám mits sebou moč. Nevíte. To už mi konečné budou brát krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
15.4.14 15:11

No já jdu až za týden :-( to byla kontrola z práce :-) a za 2 týdny mi končí smlouva tak jsem zvědavá :-( ale pochybuju že mi ji prodlouží… nevíte jestli když zůstanu na nemocenské tak jestli se mám nahlásit na pracák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.4.14 16:57

@ChZuzka já si tedy myslím ze pokud jsi na nemocenské nemusis na pracak. Pokud ukoncis neschopenku, vrátíš se do prace a skončí ti smlouva a neprodlouži, pak bez na pracak. Ale než to vše probehne, zavolej na pracak a pozadej o radu. Mel by tam byt pravnik co radí zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
15.4.14 18:05

V tomhle bohužel neporadím.. já byla student než jsem otěhotněla s Majdou, teď mi končí v květnu mateřská, tak budu pár měsíců na té podpoře co je z mateřské.. lepší něco, než nic.
Já jsem zvědavá, zda dostanu zítra taky už průkazku. Nic o moči mi neříkali.. možná bych ji mohla vzít preventivně. Už si bohužel nepamatuji, kdy mi co odebírali v prvním těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
15.4.14 18:17

@Mishuge kazdy doktor dava prukazku jinak. Kamaradka ji mela v 6 tt jakmile bylo videt srdicko. Muj doktor dava po 10 tt. Jdu teprve na druhou kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 20:16

Jee holky zavidím za ma kontrolu až příští patek :roll: a při takovem počasi se ten čas vleče a vleče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
16.4.14 08:57

Aha tak dík :-) já jsem taky zvědavá kdy dostanu průkazku :-) jestli už ted 22 nebo později :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.4.14 10:23

Ahoj já jdu v pátek na ko :mrgreen: nemůžu se dočkat, bede mi dělat utz, brát krev a za 14 dní do ústí na utz na genetiku a když to dopadne dobře, to budu ve 13tt tak průkazka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
16.4.14 14:16

Tak už mam prukazku a vše je OK. :-) na utz taková mala fazolka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 18:18
@Kaluška píše:
Tak už mam prukazku a vše je OK. :-) na utz taková mala fazolka. :-)
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital